Download menu

Po zimì nenastartuju

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 5 měsíců zpět #8063 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma Po zimì nenastartuju
Do porovnání to psát nebudu,protože na Charonova tuto anomálii namá,ale četl jsem na jednom fóru o KTM,že tyhle karbce po delší odstávce potøebují poklepat na plovákový komoøe a vylít odkalovacím šroubem zvětralý benzín jak psal Foxs.Je to prý potvrzený i SETTE Vlašim,

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #8206 od Paja
Odpověděl Paja pro téma Po zimì nenastartuju
No já když po delší době startuji (hlavně v zimě), používám startovací sprej a je to o stopro lepší. Pustím benzín, vytáhnu sitič, støíknu pod sedlo pøímo na filtr a zatočím. Zatím to vždy fungovalo a bez spreju horko těžko,spíš skoro nic.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #8221 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Po zimì nenastartuju
S tim sprayem opatrně,døív se na V3S používaly bombičky s eterem a po startu se ozývaly z motoru docela krutý zvuky - jako rány kladivem:angry: . Tak aby to nebyl tento pøípad. Motorku bych sprayem na startování nepruboval. Stát se mùže pøi takovém obohaceném spalování cokoliv.:angry:
Raději teplo a nabitou aku,než startspray.:dry:

Více
16 roků 4 měsíců zpět #8253 od Rimmerak
Odpověděl Rimmerak pro téma Po zimì nenastartuju
Tak to mě freewind taky nechce chytit. Zkoušel jsem plnej sytič, protočit s kohoutkem na RES, počkat, znovu protočit a nešlo to. Chytil asi až na pět krátkejch protočení a chcípnul. Až potom po dalším pokusu to chytlo, ale musel jsem zvednout volnoběh. Po ohøátí už v pohodě, tak sem se projel na zahradě okolo bazénu :-D

V létě chytá na první škyt.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #8254 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Po zimì nenastartuju
Rimmerak - myslíš okolo bazénu za tenisovými kurty, nebo toho menšího vyhøívaného vedle heliportu?

To je dobøe, že ti nechce chytit :woohoo: :woohoo: ;)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 4 měsíců zpět #8261 od MotejlKuba
Jo u V3S to byly slušný rány a ještě mùžete vyzkoušet jak se taky dělalo u Vejtøasek-čmouda.Co já pamatuji rudý právo zapálit a vložit do sání :lol: jinak já mám nakopávačku a startuje mi to furt stejně ( v garáži máme celoročně něco kolem 15-20°C)

Forever Suzuki

Více
16 roků 4 měsíců zpět #8267 od Paja
Odpověděl Paja pro téma Po zimì nenastartuju
Neøíkám,že je startsprej nějaké šetrné øešení, ale když není teplá garáž a jiné dostupné øešení, tak se mí zdá, že než vymlátit baterku a zatlačit slzu a motorku zpět do garáže, je to poøád øešení. Já v zimě skoro nejezdím, ale když je potøeba tak to prostě jinak nejde.:unsure: Jinak se domnívám, že není většina motorek co startuje jako v létě. Teda alespoò ne ty, co nestojí v teple garáži.Pøeji všem, a vždy nastartují :ohmy: :ohmy: :ohmy:

• Lugor
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 4 měsíců zpět #8310 od Lugor
Odpověděl Lugor pro téma Po zimì nenastartuju
Ty mas aspon starter ja mam 650R a mel sem stejnej problem a vychytal sem to tak ze kdyz motorka dyl stoji tak ji poradne naklonit na sebe trochu ji uchcat sytic dej max na ctvrt a v zadnym pripade nepridavat plyn kdyz ani pak nechytne skus experiment se svickama nejlepsi je NGK.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #8317 od Míra
Odpověděl Míra pro téma Po zimì nenastartuju
Nazdar chlapi.Já mám na startování po delší odstávce,nebo po zimě vlastní recept,který mi poradil kamarád (má také dr R),trochu jsem si upravil a funguje.
Vypustím benzín vypoušákem z karburátoru,zapnu kohoutek,napustím jiný,dám plný sytič,zapnu klíček,zmáčknu a držím dekompresor a pøitom cca 10 až 15 x prošlápnu.Poté většinou na potøetí chytne a běží.

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 4 měsíců zpět #8337 od MotejlKuba
Míra napsal:

Nazdar chlapi.Já mám na startování po delší odstávce,nebo po zimě vlastní recept,který mi poradil kamarád (má také dr R),trochu jsem si upravil a funguje.
Vypustím benzín vypoušákem z karburátoru,zapnu kohoutek,napustím jiný,dám plný sytič,zapnu klíček,zmáčknu a držím dekompresor a pøitom cca 10 až 15 x prošlápnu.Poté většinou na potøetí chytne a běží.

Tak tak,ale jen pro ty co mají nakopávačku a nemusí øešit baterku

Forever Suzuki

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 4 měsíců zpět #8439 od MotejlKuba
Dnes sme pøevážely Charonovo SE-čko a myslely sme že ho snad nenastartujem.Nakonec to dopadlo dobøe.Poklepal jsem zespodu karbec,odpojil jsem fajfky od svíček a párkrát protočil motor,pak chytla no problemo

Forever Suzuki

Více
16 roků 4 měsíců zpět #8443 od Sportivo2
Odpověděl Sportivo2 pro téma Po zimì nenastartuju
a co tak ak nechyta ani po dlhsom startovani vyskusat demontovat sviecku a s injekcnou striekackou trosku prsknut benzinu do valca... ja som to takto praktizoval vo svojich zaciatkoch na "nesmrtelnej motorke" JAWA pionier.... malo by to zabrat aj u tychto strojoch

• Petr650
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
  • endurista
Více
16 roků 3 měsíců zpět #8557 od Petr650
Odpověděl Petr650 pro téma Po zimì nenastartuju
Zdravim chtel bych slyset vase nazory. Kdyz motorka dlouho stoji a startuje se treba pri 0 stupni, jak to vlastne kvalitne maze kdyz se dlouho startuje a nechytne to. Myslim jestli to neni spatne pro motor pist a valec. Jestli se motorka nemuze nejak zkazit. Ja osobne jsem to pri 0 stupnich nenatocil a mel jsem nabitou baterku na max a plnou v nadrzi. Olej mam motorex 15w 50 plna syntetika. diky Petr650

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 3 měsíců zpět #8558 od MotejlKuba
Pokud se nemýlím,tak startováním to moc nemaže,ale tolik startér motorem netočí aby se mohl nějak poškodit.Jinak ten velký šroub ze spodu karburátoru je výpustnej,ale jak jsem psal výš tak odpoj fajfky od svíček a protoč motor.My co máme nakopávačky,tak máme výhodu,že pøed startováním si našlapem na prázdno,pak zamáčknem čudl a nastartujem.Je to proto,že ti pøi startování svíčky spálej to málo benzínu co se tam dostane ;)

Forever Suzuki

• Petr650
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
  • endurista
Více
16 roků 3 měsíců zpět #8559 od Petr650
Odpověděl Petr650 pro téma Po zimì nenastartuju
Diky moc za odpoved.

Vygenerováno za 3.338 sekund