Download menu

Po zimì nenastartuju

Více
17 roků 3 měsíců zpět #4156 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Po zimì nenastartuju
... ale jde, jde, jde :laugh: ;)

jo a s tim rozvoďákem, pøesně jak píše martin B)<br /><br />Editováno: Pivča, at: 2008/02/12 16:43

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 3 měsíců zpět #4157 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Po zimì nenastartuju
To bychom mohli udělat jako jednu ze soutěží na srazu-Pivča umí,Wosa trénuje a ostatním to taky určo pùjde:woohoo:

Více
17 roků 3 měsíců zpět #4159 od Piwča
... už jsme to psal nahoøe :) jasně že mírnej kopeček není na škodu :silly:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
17 roků 3 měsíců zpět #4160 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Po zimì nenastartuju
Tak roztlačit to určitě jde - kamarád roztlačil i Biga, je to sice hrozná pakárna, ale jde to(záleží i na tom v jakym stavu je motor-komprese). Dost tomu tehdy pomohl tím, že ručně pøizvednul dekompresor(normálně je ovládám ventilem). Roztlačit to pro něj tehdy byla nutnost - pøed startováním prasklo lanko od spojky a potøeboval se doplahočit domù. Já osobně už svou letos 10-letou baterku netrápím a rovnou startuju pøes kabely. Novou kupuji už druhej měsíc a poøád váhám jakou. Naposled jsem jezdil teď v sobotu, ráno bylo -5 - motka stála od vánoc(není čas no..).Prostě jsem jen pustil benzín, šroubem na volnoběh trošku pøidal otáčky, nasadil kabely, pøicpal vstup vzduchu na filtru a tak na 4-5 otočení starteru to chytlo.Poprvé to teda ještě chcíplo, ale pak už běžela v pohodě. Upozoròuju, že baterku v motce mám jen na \&quot;dožití\&quot; (až začnu jezdit pravidelně koupím už konečně novou) a ta sama takhle vytuhlej motor ani nepøevalí! Teď jsem ježděni zas na chvíli pøerušil, protože jsem se nakonec odhodlal k pøedělání pøedních pružin u již tady zmiòované firmy Invel plus Plzeò - až to dám do kupy, poreferuji jak se to změnilo, doufám že to splní moje očekávání.

• Dagga
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 3 měsíců zpět #4162 od Dagga
Odpověděl Dagga pro téma Po zimì nenastartuju
nabít baterku, seøídit volnoběžnou směs, v poøádku cucák, šroubek bohatosti taky dobøe nastaven (stavím ho jinak na zimu a jinak na léto)no a nevím.. minulej rok jsem jezdil i v mínus osmi a i po dvou měsících stání chytala jako cumel. no nevím. včera jsem ji byl prubnout (po dvou měsících cca) s čestvě nabitou baterkó a byla móc šikovná. na potøetí.

Více
17 roků 3 měsíců zpět #4168 od Wosa
Odpověděl Wosa pro téma Po zimì nenastartuju
To ona mi nastratuje taky na potøetí, ale s vibitou baterkou se mi to nedaøí ani roztlačit...:sick:
A nebojte trénovat budu a pak dáme srovnání:laugh:

Více
17 roků 3 měsíců zpět #4171 od Martin
Pro Paju:budeš dávat nové pružiny nebo budeš dělat jinou úpravu?

• Staňál
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 3 měsíců zpět #4174 od Staňál
Odpověděl Staňál pro téma Po zimì nenastartuju
Já mám RS, takže sem na ní asi pùl hodiny skákal a po několika zdechnutí už šlapala v poho..teď ji chodím aspoò jen nakopnout každý 3,4 dny a startuje na pohodu. Benzín sem měl celou dobu vyplej - pustil jsem ho až pøi startování, svíčku sem též očistil ( drobně ), nahøál zapalovačem, ale nemyslím, že by to nějak extra pomohlo.zkoušel sem ji i roztlačit, ale má takovou komresy, že stejně jeden chlapík v sedle to neurve....takže sem kopal a kopal a kopal......a povedlo se....

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
17 roků 2 měsíců zpět #4187 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Po zimì nenastartuju
Martin napsáno:

Pro Paju:budeš dávat nové pružiny nebo budeš dělat jinou úpravu?

Pružiny mám objednaný o 30% tužší oproti pùvodním \&quot;zdechlinám\&quot;, doufám že to bude stačit, výrobce mi větší tuhost nedoporučil. Určitě to bude lepší než teď - i s 15W olejem vyndanou vidli promáčknu vlastní vahou skoro nadoraz...:(
to Staòál: Pokud na motce opravdu nejezdíš, vykašli se na startování po 3,4 dnech - je to k ničemu akorát jí uškodíš - běh motoru za studena je největší hrob...!

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4201 od Piwča
Ještě k tomu startování - mě se zdá, že se mi to brzo uleje benzinem, smrdí to hned z výfucku.

Dneska jsem to krátce protočil bez systiče, pak ho zapnul a na další zastartování to chytlo hned B)

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4205 od Martin
Tak jsem DRaka dnes po dost dlouhé době nastartoval a docela bez problémù. Nechal jsem chvilku protékat benzin pøímo a pak protočil motor bez sytiče a pak již jen se sytičem a na podruhé motor v poho naskočil.B) Nechal jsem prohøát motor,ale do okolí jsem ještě nevyjel-snad to vyjde zítra.;)

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4209 od Piwča
Maras, a seš si jistej, že máš Suzuki DR 650 SE? Nemáš náhodou Hondu :ohmy:

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4214 od Martin
Tak dnes chytla už na 1. škrtnutí.
Pro Pivču- Hóóóndu nemám mám DRaka. A nepøemlouvej mě abych si pùjčoval dravější motorku-to bych tøeba už neusínal v klidu a støádal na \&quot;lepčejší\&quot;.

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4215 od Piwča
Maras - zkusit se má všechno, a je dobøe že z ní respekt, ale zavrkat na pùl plynu sis mohl ;)

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4221 od Martin
Já si nerad něco pùjčuju a respekt-to já mámB)

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4248 od honz
Odpověděl honz pro téma Po zimì nenastartuju
Martin napsáno:

Tak jsem DRaka dnes po dost dlouhé době nastartoval a docela bez problémù. Nechal jsem chvilku protékat benzin pøímo a pak protočil motor bez sytiče a pak již jen se sytičem a na podruhé motor v poho naskočil...

Taky to tak dělám, většinou úspěšně. Ale jak dýl Drko stojí, v baterce klesne napětí (je tam už od výroby:woohoo: ) tak nenastartuju ani kdybych se...:sick:
Stačí dobít baterku a jede seB)

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

Více
16 roků 5 měsíců zpět - 16 roků 5 měsíců zpět #8058 od Piwča
Zima je tady a zas to bude dop.dele aktuální téma :woohoo:

Motka mi stála asi měsíc a pùl, nechal jsem si dělat kotouče, dneska jsem to dal dohromady (to je facka do očí, jak na tý babce nové věci svítěj) no a jasně že jsem to nenatočil. Než šla baterka do kytek, tak jsem ještě zkusil takové pitschusárny, jako že jsem nahøál svíčku a støiknul benál do válce, no není to číza, houby platný.

Dal jsem nabít baterku a pod motku takové malé elektrické nahøívátko, jak se používají v kurníkách pro šest až deset slepic.

Za dvě hodiny to dal dohromady a chytlo to hned :cheer:

Ale, fakt mě to sere, páč je to neléčitelnej moribundus :angry:

(roztlačovat jsem nemoh, páč jsou tady všude sněhosračky)

Poslední změna: 16 roků 5 měsíců zpět uživatelem Piwča.

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 5 měsíců zpět #8059 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma Po zimì nenastartuju
Já mám sice R-ko,ale takovýhle trable s ní nemám :blink:

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

Více
16 roků 5 měsíců zpět - 16 roků 5 měsíců zpět #8061 od Piwča
No tak to dopiš do toho porovnávacího tématu, já na to nějak zapoměl ;)

Podle mě je to jen tou mojí už blbou baterkou, startér má odběr jako kráva.

Poslední změna: 16 roků 5 měsíců zpět uživatelem Piwča.

• Foxs
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 5 měsíců zpět #8062 od Foxs
Odpověděl Foxs pro téma Po zimì nenastartuju
vypus benzin z karburatoru odkalovákem potom dej kohoutek na pøepouštění dej sytič a moto vrčí jako v létě funguje vyzkoušeno 3 x SE 1 x KLX

Vygenerováno za 3.370 sekund