Download menu

Jarní rozjíždìní

• Martin
  • Avatar uživatele Martin Autor tématu
  • Diskutér spamista :-)
Více
18 roků 2 měsíců zpět #1644 od Martin
Jarní rozjíždìní vytvořil uživatel Martin
Nevěøil bych,že je to možné,ale na sobě jsem si vyzkoušel,že vše se má dělat s rozumem a nepodlehnout emocím a pocitùm.
Pøi své letošní jarní vyjížďce,na kterou jsem byl opravdu natěšen a taky tomu odpovídala moje jízda. Dojetí osobáku není pro moto žádný problém,levý blikač,podøadit,pøidat plyn a šup,zaøadit do kolony a další. Pak táhlá zatáčka a trochu kamínkù a prachu po zimě. V tom kalupu trochu problém s vyvažováním a trefením co možná nejlepší možné stopy. Ještě,že nejelo v protisměru auto nebo náklaďák.:whistle: Uvědomil jsem si,že není stav našich silnic a teplota asfaltu jako v létě,takže ubrat plyn a pomalu si zvykat na moto i cesty. Neberte to jako poučování-vím,že jste jistě mnozí z vás najeli víc km než já.B)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 2 měsíců zpět #1645 od honz
Odpověděl honz pro téma Jarní rozjíždìní
Taky už se těším na první vyjížďku, zatím ještě nemùžu, nemám komplet pøední kolo. Ale jak píšeš, sraček po zimě je na silnicích hafo a naši cestáøi nejsou schopní je uklidit. Tak bacha.

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

Více
18 roků 2 měsíců zpět #1646 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Jarní rozjíždìní
jjj to sedi taky bych rad skocil na masinu a letel se projet ale ted mam sundane svoje vyfuky a ladacky jeste nejsou nasazene takze taky musim pockat ;-)

Ale je to tak jak rikal martin po zime je na silnicich prilis mnoho sotoliny a jineho bordelu a hlavne jsem rozsezeli po zime z plechovek a kancelari tak bacha, proto aspon ze zacatku pouzivejte dukladne spojeni mozek a prave zapesti at se tady po sezone zase vsichni ve zdravi sejdeme na \"zimni\" pokec ;-)

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

• Martin
Více
18 roků 2 měsíců zpět #1650 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Jarní rozjíždìní
Jo,právě tak jsem to myslel. Nestačil jsem dokončit tok myšlenek a tak jsem to utnul. Každý z nás je nadrženej,aby už byl na moto a pak se mùžou stát rùzné karamboly z toho,jak moc se těšíme. Chce to pomalejší rozjíždění a rozkoukávání po zimě.

Více
18 roků 2 měsíců zpět #1651 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Jarní rozjíždìní
Tak uz mame prvni Crashísu :( kamarada sundal nejakej magor s favoritem. Kamarad je v pohode akorat ma narazeny rameno mno a motorka ma silnicni lisej, urazene zrcatko, urvana stupacka i s brzdou, utrzenej ladak, a praskly plexi na masine, mno ale trocha kitu a par nahradnich dilu to zpravi.

DAVEJTE NA SEBE BACHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ridici plechovek na nas zase nejsou zvykli tak BACHA!!!

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

• pete
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 2 měsíců zpět #1657 od pete
Odpověděl pete pro téma Jarní rozjíždìní
tiez som uz bol parkrat porovnat krtince na ihrisku :laugh:

• Martin
Více
18 roků 2 měsíců zpět #1659 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Jarní rozjíždìní
Tento týden ve støedu bylo hezky-jel jsem pro něco plechovkou a kochám se krajinou,žádný spěch. Používám zrcátka dost často,kouknul jsem do levýho a ya mnou pouze nějaké auto,ujedu asi 20m a najednou obrovský hluk zleva. Docela jsem se leknul,kouknu co se děje a nějakej týpek na naháči-s laďákem. A jak mě míjel tak vrknul plynem,aby to stihnul pøed protijedoucím autem.:evil: Na toho druhého jsem už byl pøipravený-takže žádný klepání od leknutí. Nikam jsem volant nenatočil,ale vím,že stačí málo a člověk s nim cukne,aniž chce-zvl᚝ když se lekne. :silly: Je ještě brzy-na motorkáøe jsme si zatím nezvykli a ostatní autaøi teprv ne.

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
18 roků 2 měsíců zpět #1704 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Jarní rozjíždìní
Když člověk s nějakym tim bordýlkem na silnici počítá (resp. ví o tom místě dopøedu), tak je to radost si trochu kontrolovaně zadriftit,ale vletět někam nevědomě a halda hnoje v náklonu, to je opravdový zážitek.;) Nějak v lednu jsem se vracel domù po lesním dobrodružství, kola asi ještě trochu zanesený bordelem, mokro, listí a jiný sračky v takový malý skoro-vracečce - probrzdil jsem to, ladně jsem se doklouzal k pangejtu(zdál se celkem solidní:) ), tak šup do něj. Už jsem jel hodně pomalu. Nakopal jsem tam tedy 1 a vyjel. To zas bylo jednou štěstí, že to nebylo v rychlejší otáčce...;) [/url][img=http://img442.imageshack.us/img442/1544/dsc06031ts1.th.jpg]

Vygenerováno za 3.221 sekund