Download menu

DRŽÁK KUFRU NA DR 650SE

Více
17 roků 5 dní zpět #5091 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma DRŽÁK KUFRU NA DR 650SE
VFR napsáno:

pekny cece;) motka vypada jako kdyz vyjela z linky:) :)

to dělá to sluníčko :laugh:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 5 dní zpět #5106 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma DRŽÁK KUFRU NA DR 650SE
Pivca > pekna prace, moc pekna prace. mas jednicku s hvezdickou ;) cece kluku z tebe snad jeste neco vyroste :laugh:

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
15 roků 1 měsíc zpět #12780 od NEDOJED
Odpověděl NEDOJED pro téma DRŽÁK KUFRU NA DR 650SE
Jelikož to vkládání neovládám tak to dám tady :( Prodám držák plotny kufru (nosič)na SE.Jen se přišroubuje pod uši.Nutno pobrousit a dát třeba na komaxit.Cena 500kč
Přílohy:

Více
15 roků 1 měsíc zpět #12788 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma DRŽÁK KUFRU NA DR 650SE
Tak to dobruš + komaxit a já si ho za tři stovky vezmu (i s poštou) :kiss:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
15 roků 1 měsíc zpět #12800 od NEDOJED
Piwča napsal:

Tak to dobruš + komaxit a já si ho za tři stovky vezmu (i s poštou) :kiss:

Nespermuj! :laugh:

Více
15 roků 3 týdnů zpět #13199 od NEDOJED
Prodáno :)

Více
14 roků 11 měsíců zpět #13771 od Drack
Odpověděl Drack pro téma DRŽÁK KUFRU NA DR 650SE
Jsem rád, že jste ještě nezapomněli na "urob si sám" (teda co se techniky týče), jen by mne zajímalo, teda když máme ty škrobený zákony a nejchytřejší příslušníky na svjetě, tak co na ty krásné ruční práce říkají??? Taky stk to jistě ocení a navíc, teda co vím, tak pokavaď se, nedej Bože, stane nehoda, tak panáčka od pojišťovny velice zajímá kdejaká NESCHVÁLENÁ věc! Na tu se to při jejich logice dá snadno navlíct tak, aby pojišťovna nemusela cálovat... Jinak jsem fanda domácích úprav, jen, nevíte někdo, jak je to s tou legislativou, co může být podomácku a co neé? Dík :S

Více
14 roků 11 měsíců zpět #13772 od Drack
Ten nosič vypadá téměř jako můj origo na DR 600 S, moc pjekné... :ohmy: :blink: :blush:

Více
14 roků 11 měsíců zpět #13775 od backmen
Odpověděl backmen pro téma DRŽÁK KUFRU NA DR 650SE
Já mám samodomo dělaný padáky a výfuk a asi před měsícem jsem byl na technické a bez problémů.Myslím že záleží na koho na STK narazíš. ;) Taky si nejsem jistej jestli jsou třeba na origo padákách nebo nosiči nějaký znaky výrobce,či atestové značky.Pochybuju že sebou někdo vozí doklad o koupi,nebo certifikát o shodě nebo tak něco.Navíc se podívej co všechno vozí na motkách ČOPRÁCI.(rohy na řídítkách,různé třásně atd) :woohoo: .Taky je spodivem co mají kolikrát na hlavách jako bezpečnostní helmu :laugh:

• Giovany1971
  • Novota
  • Novota
  • Motorka osvobozuje!!!
Více
14 roků 11 měsíců zpět #13779 od Giovany1971
Odpověděl Giovany1971 pro téma DRŽÁK KUFRU NA DR 650SE
backmen napsal:

Já mám samodomo dělaný padáky a výfuk a asi před měsícem jsem byl na technické a bez problémů.Myslím že záleží na koho na STK narazíš. ;) Taky si nejsem jistej jestli jsou třeba na origo padákách nebo nosiči nějaký znaky výrobce,či atestové značky.Pochybuju že sebou někdo vozí doklad o koupi,nebo certifikát o shodě nebo tak něco.Navíc se podívej co všechno vozí na motkách ČOPRÁCI.(rohy na řídítkách,různé třásně atd) :woohoo: .Taky je spodivem co mají kolikrát na hlavách jako bezpečnostní helmu :laugh:

No to co mají na hlavách,teda naco zřejmě narážíš,tak nekdy pochybuji jestli mají něco v hlavách :laugh:

Sono sempre moderato critico

Více
14 roků 11 měsíců zpět #13780 od Drack
jo, na tom, na koho narazíš na TK, dost záleží. Na školení řidičů profíků nám říkali, že když máš např. v autě neschválené potahy po babičce a náhodou Ti to blafne pod zadkem a ožehneš si svou odvrácenou stanu, tak Ti dá pojišťovna kulový, tak na to jsem narážel.. :blink:

Vygenerováno za 3.285 sekund