Download menu

DRŽÁK KUFRU NA DR 650SE

• giovanny.di.italia
  • Avatar uživatele giovanny.di.italia Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 10 měsíců zpět #2985 od giovanny.di.italia
Odpověděl giovanny.di.italia pro téma DRŽÁK KUFRU NA DR 650SE
Martin napsáno:

Pro Sniper: aha,tak to jsem nevěděl,že jezdíš i mimo silnice a oslòuješ veverky.:woohoo: Já toho taky teď mimo asfalt moc nenakroutim a naklápět na silnici se bójim.:unsure: Zadní pneu je ojetá pouze støed cca 1 cm.:pinch:
Sakra,to jsme se zase odsunuli od tématu. Pro nás dva bychom si na rejpání měli založit svoje vlákno.
Tímto se omlouvám ostatním pøispěvovatelùm a čtenáøùm.<br /><br />Editováno: Martin, at: 2007/07/09 15:47

vše odpuštěno aspon se dozvíme něco nového;) ,, to máme pěkné počasí že?? jo a ještě k tématu držak na SE??!! sehnal jsem ho origo MOTOCENTRUM STUDENÝ Pelhøimov ale ta cena 5040kč se mi zdá :woohoo: tak nevím jestli nebude lepší koupit pár trubek oprašit CO-OčKO a svaøit to nějak doma,nebo budu vozit ten ruksak jak mi někdo poradil:)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 10 měsíců zpět #2986 od Martin
Odpověděl Martin pro téma DRŽÁK KUFRU NA DR 650SE
Tak ta cena je pro mou osobu nepøijatelná,takže svùj názor na věc jsem popsal výše. Ale pokud někdo bude mít na SE něco z pøíplatkové výbavy,tak se nechám inspirovat.B)

Více
17 roků 10 měsíců zpět #2993 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma DRŽÁK KUFRU NA DR 650SE
Opravdu je ten krám MOTOCENTRUM STUDENÝ??? Není to ZLATNICTVÍ STUDENÝ??? Studený by si za tu cenu zasloužil nakopat někam ... :whistle:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• giovanny.di.italia
  • Avatar uživatele giovanny.di.italia Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 10 měsíců zpět #3009 od giovanny.di.italia
Odpověděl giovanny.di.italia pro téma DRŽÁK KUFRU NA DR 650SE
Pivča napsáno:

Opravdu je ten krám MOTOCENTRUM STUDENÝ??? Není to ZLATNICTVÍ STUDENÝ??? Studený by si za tu cenu zasloužil nakopat někam ... :whistle:

no nechal bych ho , první na co mě upozornil bylo ?? Pane pøece by jste dedal více jak 5000 k za nějaký držák, to bude levnější si jej vyrobit ne ?? at to byl kdokoli ,určitě to nebyl majitel fa:laugh: ,, ale vážně už to nějak doøeším , ještě podniknu jednu cestu do itálie autem a končím s volantem,mám ho plné zuby:angry: , vždy když sednu na mašinu ,tak se cítím strašně dobøe, až na blbce který mě naschvál zašlápl brzdu když jsem se schoval do závětøí:ohmy: ,, chlapi jen bacha na auta , dnešní vikend tady na vsetínsku umøel zase kluk 29 let kvuli autu, měl smulu ten šofér odbočil vlevo a on do něj najel:unsure: , tak opatrně.

Více
17 roků 5 měsíců zpět #3810 od Piwča
čau, trošku oživím tohle téma ;)

Sice to nemám hotové, chybí povrchová úprava, už mám domluvené černé komaxitování, nebo jak se tomu øíká (kdyby měl někdo lepší nápad, a dá vědět), ale na motorku je to napasované bez problému :P

K foto jen doplním, že ta \"plotna\" má rozměry 400x300x10, vše je z nějakého duralu, celkem to váží +- hovno, je to pøidělané na ty madla ...

Kdo má zájem, pošlu výkresy v *.dwg, ta deska je vyøízlá vodou, ostatní díly vyrobené na frézce. Zbývá akorát pøichytit tu desku k těm držákùm co jsou na těch madlechm, napasovat, \"orýsovat\" a vyvrtat do tý desky díry pro šrouby s kuželovou hlavou a je to fertig, zvládne to i babička o hùlce ;)
Uvidim, jak to bude fungovat, až na to něco naložim :silly:
Kufr se mi fakt na DR nelíbí :laugh:
Asi tak B)

Edit: Pivco upravil jsem ti velikost obrazku byly moc male a nebylo tam nic videt ;) <br /><br />Editováno: Sniper, at: 2007/12/14 22:53

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
17 roků 5 měsíců zpět #3811 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma DRŽÁK KUFRU NA DR 650SE
Pivca &gt; Hele moooc pekny ;) ale je videt ze jsi u toho nesetril s materialem vypada to bytelne ;) Krasna prace ;)
Ja uvazuju o bocnich kufrech a drzakach ;) Doufam ze se na me jeden kamarad nevykasle a udela mi je ;) :whistle:

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
17 roků 5 měsíců zpět #3812 od Piwča
Možná je to kapku pøedimenzovaný, ale už to tak prostě je :laugh:
Z trubiček bych to prostě neposvaøovaval ...

Více
17 roků 5 měsíců zpět #3813 od Piwča
Sniper, málem bych zapoměl, no a se dočkáš ;)
Ty woe, já si tem držák udělal proto, abych naložil stan a neotravoval Tě v tý Tvý bytovce s ožralym vodníkem (kolenovrtem) KTM 990, nebo jak mu øikáte, kterej si lehne vždycky obráceně, tzn. haxnama k mý hlavě, pak se mu zdá o mojí starý a kope mě do kebule ... :woohoo:

Více
17 roků 5 měsíců zpět #3814 od Sniper
Pivča napsáno:

Možná je to kapku pøedimenzovaný, ale už to tak prostě je :laugh:
Z trubiček bych to prostě neposvaøovaval ...

Hele ja nerikam ze to je spatne ;) ja jenom rikam ze to je bytelne coz si myslim je jen a jen dobre ;) ;)

Jako bud v klidu uz mam zase malej stan takze priste uz zahradni chatku faaaaaaaaaaaaaaaaaakt nevezu :lol:

Pac bych musel spat se spuntama v usich pac od vodnika kebule pocinaje pres tvoji pritulku az po PajuDR konce jste tam chrapali uplne vsichni a ja si rano pripadal jak savlozuba veverka v ICE Age 1 s tikem v oku a chuti vyvrazdit celej stan :lol: :evil:

Mno dos OT a ted zpet k tem drzakum, RSE tam ma drzak plotny standartne ale rad bych ty postrani uvazuju o tom ze jelikoz nejsem sikovnej na svarovani tak bych si to mohl aspon rozkreslit a udelat pro to plany ale nevim jeste jak to budu kreslit jestli to zkusim v nejakym projektovacim programku ci proste \&quot;tuzkou\&quot; mno uvidime ;) :evil:<br /><br />Editováno: Sniper, at: 2007/12/15 12:18

I cesta, je cíl

Více
17 roků 5 měsíců zpět #3815 od Martin
Pro Sniper: Nic nekresli-víš jak to dopadne.:silly:
Pro Pivču: Je vidět,že jsi na tom strávil dost času-docela dobrý. Akorát o kufr se dá spolujezdec opøít,ale o bágl se dá taky.B) Máš pravdu,že na SE kufr vypadá trochu divně,ale dá se zamknout.
Jinak pěkná práce.;)

Více
17 roků 5 měsíců zpět #3818 od Sniper
Martin &gt; Hele jelikoz nemam prosteredky na to jak to udelat tak samozrejme vymejslim jak to tomu clovickovi co mi to budes delat ulehcim :lol: :evil:

I cesta, je cíl

Více
17 roků 5 měsíců zpět #3819 od Piwča
sniper - ulehčím ... na pytlíku od sekaný namalovaný rozsypaný sirky jo? :laugh: :laugh:

Více
17 roků 5 měsíců zpět #3820 od Sniper
Pivca jjj presne tak :evil: :lol: ne ja bych k tomu chtel asi i hlinikove kufriky :whistle: :lol:

I cesta, je cíl

Více
17 roků 4 měsíců zpět #3821 od Sodik
Odpověděl Sodik pro téma DRŽÁK KUFRU NA DR 650SE
sice mam ten origo drzak:P , ale chtel bych si poridit ty bocni kovovi, abych moh nacpat nahoru jeste bagl, ale nevim kde to sehnat

Více
17 roků 5 dní zpět #5076 od Piwča
... jen pøidám foto, včera jsem to dal na motku, funguje to :ohmy:

Více
17 roků 5 dní zpět #5080 od Martin
To je jako malý heliport:woohoo: ,ale jinak pěkná práce.

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
17 roků 5 dní zpět #5083 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma DRŽÁK KUFRU NA DR 650SE
pěkný to máš a teď to je tøímístný drko?Určite si cncčko máklo :evil: :cheer:

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

Více
17 roků 5 dní zpět #5086 od Piwča
Martin napsáno:

To je jako malý heliport:woohoo: ,ale jinak pěkná práce.

TREFA! :laugh:
je to kapku větší no :)

Více
17 roků 5 dní zpět #5087 od Piwča
MotejlKuba napsáno:

pěkný to máš a teď to je tøímístný drko?Určite si cncčko máklo :evil: :cheer:

je to pálený vodou, držáky na nástrojáøský frézce, sem rád že tam to obludárium mám, aspoò mi bágl nezlomí blikny :lol:

Více
17 roků 5 dní zpět #5089 od VFR
Odpověděl VFR pro téma DRŽÁK KUFRU NA DR 650SE
pekny cece;) motka vypada jako kdyz vyjela z linky:) :)

Vygenerováno za 3.530 sekund