Download menu
láká mì, ale ..
- pedros
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
18 roků 8 měsíců zpět #656
od pedros
láká mì, ale .. vytvořil uživatel pedros
Nazdar chlapi,
hele, koupil jsem kvùli dobré ceně Kawu XZ 10, je to těžkopádná kráva, se kterou není sranda, je to dobrý tak akorát na cestování. Takže uvažuju, že to prodám a chtěl bych DR-ko. Jenže, jsem malej, měøím 174 cm, je to hodně velkej problém? A hlavně do té kawy jsem vrazil dalších 25 tisíc, abych z ní udělal spolehlivý stroj, kterej najede min. dalších 50 tis. bez oprav. Mám strach, že jsem akorát opravil motorku, kterou prodám, teď koupím novou, abych do ní znovu vrazil peníze a čas. Je tam toho hodně co, se stáøím kazí a oprava stojí hodně peněz? Co jste museli opravit a kolik vás to stálo, když jste koupili vaše stroje?
hele, koupil jsem kvùli dobré ceně Kawu XZ 10, je to těžkopádná kráva, se kterou není sranda, je to dobrý tak akorát na cestování. Takže uvažuju, že to prodám a chtěl bych DR-ko. Jenže, jsem malej, měøím 174 cm, je to hodně velkej problém? A hlavně do té kawy jsem vrazil dalších 25 tisíc, abych z ní udělal spolehlivý stroj, kterej najede min. dalších 50 tis. bez oprav. Mám strach, že jsem akorát opravil motorku, kterou prodám, teď koupím novou, abych do ní znovu vrazil peníze a čas. Je tam toho hodně co, se stáøím kazí a oprava stojí hodně peněz? Co jste museli opravit a kolik vás to stálo, když jste koupili vaše stroje?
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Wosa
-
- Velmi dobrý diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
18 roků 8 měsíců zpět #662
od Wosa
Odpověděl Wosa pro téma láká mì, ale ..
S tou výškou takový problém nebude, s trochou snahy. Doporučoval bych DRko z roku 96 RSE a když si poslechneš motor tak uvidíš v jakým je stavu. Já na tom svým měnil jenom spojku a to na najetí 40tis km bez oprav je dost dobrý. Já bych Drka klasifikoval jako spolehlivý, teď jsem v kuse najel cca 1500km za týden a vùbec nic jsem na ní nedělal(kromě udržby, starat se o ní musíš)...
- pedros
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
18 roků 8 měsíců zpět #698
od pedros
Odpověděl pedros pro téma láká mì, ale ..
Uvažuju, že si dotáhnu z Německa SE-čko. Tam se udává proměnlivá výška sedla, či co - nevíte jak to s tím je? A navíc je asi nejlepší ne? Nevím proč, ale to RSE na mě pùsobí nějak nespolehlivě.
- Martin
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
18 roků 8 měsíců zpět #699
od Martin
Odpověděl Martin pro téma láká mì, ale ..
Mam SE r.v.2002 od minulého roku.Zatím jsem s nim spokojený,dá se jezdit jak po silnici,tak po lese.Na delší cestování není-má tvrdé sedlo a ve dvou je to taky horší,ale dá se to.RSE je spíš na silnici.Mnoho zdaru pøi výběru.
- StanleyP
-
- Novota
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
17 roků 5 měsíců zpět #3687
od StanleyP
Odpověděl StanleyP pro téma láká mì, ale ..
na dr 650 SE su dve polohy uchytenia centralu. Zadok motorky sa da znizit. sice neviem o kolko ani ako vysoko je sedlo ked je znizena lebo ja mam v tej vrchnej polohe (vypada to krajsie).
- StanleyP
-
- Novota
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
17 roků 5 měsíců zpět #3688
od StanleyP
Odpověděl StanleyP pro téma láká mì, ale ..
na dr 650 SE su dve polohy uchytenia centralu. Zadok motorky sa da znizit. sice neviem o kolko ani ako vysoko je sedlo ked je znizena lebo ja mam v tej vrchnej polohe (vypada to krajsie).
- honz
-
- Velmi dobrý diskutér
-
17 roků 5 měsíců zpět #3699
od honz
Ráfky, dráty, niple, výplety...
http://www.hprwheels.cz/
Odpověděl honz pro téma láká mì, ale ..
StanleyP napsáno:
Pøesně tak, jsou tam dvě polohy. To snížení je v øádech centimetrù, øekl bych kolem 5 čísel.na dr 650 SE su dve polohy uchytenia centralu. Zadok motorky sa da znizit. sice neviem o kolko ani ako vysoko je sedlo ked je znizena lebo ja mam v tej vrchnej polohe (vypada to krajsie).
Ráfky, dráty, niple, výplety...

http://www.hprwheels.cz/
Vygenerováno za 3.239 sekund