Download menu

Depozit

• petrtomes
  • Avatar uživatele petrtomes Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 7 měsíců zpět #958 od petrtomes
Depozit vytvořil uživatel petrtomes
Zdravim vsechny motorkare a chci se zeptat, jestli nekdo z vas nema zkusenosti s ukladanim SPZ pres zimu do depozita. Zajimalo by me, co vsechno musim vzit sebou, kolik to stoji a jak a co pak mam zanest do pojistovny... Platit pres 2000Kc/rok, kdyz mi to 1/2 roku lezi v garazi je dost.
Diky! :)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
18 roků 7 měsíců zpět #963 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Depozit
Jestli jezdíš opravdu jen polovinu roku, pak se ti to vyplatí - určitě budeš muset odevzdat číslo a taky tu kartičku pojišovny ti zabavěj.Zaplatíš za obojí asi 100 kč jestli se to teda nezměnilo. Tady je to vypsaný [url]
http://www.predvadecivozycz.cz/DU/dodepozitu.php[/url]

• zdenok
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 7 měsíců zpět #1005 od zdenok
Odpověděl zdenok pro téma Depozit
PajaDR650 napsal:

Jestli jezdíš opravdu jen polovinu roku, pak se ti to vyplatí - určitě budeš muset odevzdat číslo a taky tu kartičku pojišovny ti zabavěj.Zaplatíš za obojí asi 100 kč jestli se to teda nezměnilo. Tady je to vypsaný [url]
http://www.predvadecivozycz.cz/DU/dodepozitu.php[/url]

A jak to konkrétně probíhá ? Zajímá mne jak je to s pojišovnou. Budu muset povinné ručení zaplatit na rok ? A pak mi to nějak pojišovna vrátí ? Nebo øeknu pojišovně, zaplatím vám jenom na pùl roku ?

• dayw
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 2 měsíců zpět #2124 od dayw
Odpověděl dayw pro téma Depozit
proste zaplatis na dobu urcitou pri zrizeni pojisteni si to tak muzes zvolit, vzhledem ale k letosni zime bych se s tim tak neukvapoval

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4546 od Míra
Odpověděl Míra pro téma Depozit
Nazdar chlapi.Pøidám sem do fóra malý pøíspěvek a zkušennost s depozitem.Je to parádní věc,ale má to i svá negativa.Cca pøed 2 týdny jsem si byl pro značku a malý techničák,který úøedníci k reg. tabulce pøilepili prùsvitnou lepenkou.Že mi to nešlo strhnout,to jsem nějak poøešil,horší to bylo,když jsem začal značku čistit acetonem!Dovedete si pøedstavit,jak to dopadlo a netlemte se!Všechna černá barva z písmen a číslic pryč,včetně orámování.No tak jsem vzal klukovi z vodovek malý štěteček,černou acetonovou barvu a už jsem měl zábavu!
Letos už na depozit dlabu!Uzavøel jsem docela slušný roční povinný ručení u čPP,bez bonusù za 1 419 Kč.
Tak pozor na čistění registrační tabulky!!!!!!!!!!!

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4547 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Depozit
Zrovna tento týden mi pøislo od čP Rekapitulace stavu, základ maj 2 561,- mám 35% bomus, takže zaplatím 1 665,- :(

Ale mám dotaz k depozitu:

Dával jsem tam Jawu a vyøadili mi jí dočasně na 1 rok. Abych mi jí zase \"zaøadili\", musím mít platnou STK a uzavøené povinné ručení, ani jedno nemám v plánu. Co se stane, když to po tom roce nevyzvednu? Na motce jezdit nehodlám, až bude čas, chci jí dát poøádně do kupy. Jsem ochoten :angry: zaplatit na další rok stovku. Taky jsem pøemýšlel, dát jí na veteránská čísla, ale ten postup není tak jednoduchý a hlavně se mi nelíbí, aby mě k tomu nutil nějekej pojebanej úøad, když se jedná o mùj majetek.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4548 od Piwča
Míra - ta SPZ stojí komplet za h*vno, mám jí pøidělanou na origo držákách se silentbloky, podložky jak pivní tácky a je celé popraskaná, už to vidím, jak se rozpadne a na Evidenci MV po mě budou chtít 5tikilo :evil:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4549 od Piwča
Míra - ta SPZ stojí komplet za h*vno, mám jí pøidělanou na origo držákách se silentbloky, podložky jak pivní tácky a je celé popraskaná, už to vidím, jak se rozpadne a na Evidenci MV po mě budou chtít 5tikilo :evil:

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4553 od Míra
Odpověděl Míra pro téma Depozit
Pivča - technickou jsem měl a platný povinný ručení je nezajímalo.S tím dlouhodobým depozitem nevím,ale zvedl bych zítra telefon a úøedníkù se na férovku a na konkrétní věc zeptal!Dělám to taky tak,vždy jsou tam od toho!
SPZ mám jinak v poho,mám ji v plastovém držáku a taky na silentblokách a není problém a pokud nebudu muset,ani na ni už nesáhnu!

Vygenerováno za 3.233 sekund