Download menu

Povinné ruèení, Èeská kanceláø pojistitelù atd.

Více
16 roků 5 měsíců zpět #7736 od Heki
Založíme svùj vlastní motostát :woohoo: a pravidla si sami napíšem na pøíštím sraze (ale ne moc - tak na jednu A4ku, aby si to všichni zapamatovali). :lol:

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• Piwča
  • Avatar uživatele Piwča Autor tématu
  • Diskutér spamista :-)
Více
16 roků 5 měsíců zpět #7739 od Piwča
Heki napsal:

Založíme svùj vlastní motostát :woohoo: a pravidla si sami napíšem na pøíštím sraze (ale ne moc - tak na jednu A4ku, aby si to všichni zapamatovali). :lol:

No já nekoukal na jiná fóra, kterých je určitě spousta, motorky, auta, traktory, kombajny, jestli to tam taky nějak neprobíraj, to co jsem psal v ùvodu.

Ani jsem nepsal ombudsmanovi, nebo jak se ta trafika pro Motejla jmenuje (Kuba, nemáš s ním něco společnýho:unsure: ) ani do Občanskýho juda, možná až se ožeru a tudíž poøádně nakrknu, tak někam písnu nebo založím občanské sdružení, jehož cíl mám jasný už teď, nákup pancerfaustù za účelem ukončení okrádání a vydírání občanù Absurdistánu českého.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 5 měsíců zpět #7752 od MotejlKuba
Nemám s tím nic společného,ale už jsem objednal pancrfaust a 3 bedny munice,pøíjde mi to v pondělí ppl-kou :woohoo:

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

Více
16 roků 5 měsíců zpět #7766 od backmen
Chlapi já vám øíkal že sme pøistáli na špatné planetě!!!:angry: Jo ak tomu pojištění nechci dělat nějakou reklamu ale u české podnikatelské mám motku pojištěnou do 22.11.a pøes zimu ji mám bez pojištění a bez depozitu.Oni to mají nějak ošetøený ptávně a je to jejich normální služba.Od 22.3.mi jde zase pojištění dál a mùžu zase jezdit.

Více
16 roků 3 měsíců zpět #8512 od pazhaut
klucí ted jsem resil pov.ruč na auto a poresil jsem i vozik a DééRo tak me to vyslo na DR nejakych 1100kč :) na rok a vozik za 85kč jako za komančù

Více
16 roků 3 měsíců zpět #8514 od Rimmerak
Já depozit øešil jen jednou, ještě když jsem měl Cagivu a bylo s tím tolik sraní (zajít na pojištovnu, vystát pùldenní frontu na magistrátu a nechat tam ze sebe udělat debila, a pak nedejbože vysvitne v únoru sluníčko a člověk se nemùže projet...
Prostě jsem to vzdal a radši zaplatím těch mých 605Kč za to zimní čtvrtletí, než běhat a papírovat. Tohle vyøizování mě stálo pøibližně pùl dne na podzim a pùl na jaøe a o to co pøíjdu tím, že nejsem v práci se vyrovná těm 600kč co dám za pojistku i když to jen stojí v garáži.

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 3 měsíců zpět #8518 od MotejlKuba
Rimmerak-Tak,tak ;)

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

Více
16 roků 1 měsíc zpět #9427 od Popy
Mrkni se na možnost zaplacení sezoní pojistky, tøeba jen měsíc v roce (pro pøípad, že chseš moto odstavit). Je to u podnikatelské pojišovny. Avšak zelené karty jsou na celý rok a tak odpadá odevzdání čísla do depozit, protože smlouva je platná na celý rok. !!! Mrkni se na článek: zelená karta a pojistka, který jsem tu napsal. Je to vychytávka a nic s tím ti debilove na úøadech nezmùžou.?!!! Popy

Více
15 roků 6 měsíců zpět #11307 od pazhaut
popy a & povine ruco mam u slavia pojistovna pres Total Brokers a pojisteni na cely rok 1110kc ;) coz je celkem v poho

• Piwča
  • Avatar uživatele Piwča Autor tématu
Více
14 roků 11 měsíců zpět #13473 od Piwča
Martine, dneska jsem pojistil Jawu 250 u Allians, povinné ručení od května do září včetně, za 259,- Kč. Smlouva platí celý rok, jen si určíš měsíce. Možná by tě to pro toho péráka zajímalo ...

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
14 roků 11 měsíců zpět #13475 od Quincy
hele kluci kde máte to povinný ručení? já ho mám u čsob a včetně bonusu za tři roky platím přes 2000kč...

Více
14 roků 11 měsíců zpět #13477 od Popy
Quincy napsal:

hele kluci kde máte to povinný ručení? já ho mám u čsob a včetně bonusu za tři roky platím přes 2000kč...

No, možná by stačilo, kdyby jsi si přečetl pár řádek výš. ... :P

Více
14 roků 11 měsíců zpět #13478 od Quincy
jasný, u tý slavie jsem to zkoušel naklikat a vyšlo mi 5000 !!! jen nevím co jsou ty Total Brokers a jestli to teda o tolik srazí

Více
14 roků 11 měsíců zpět - 14 roků 11 měsíců zpět #13480 od Quincy
Poslední změna: 14 roků 11 měsíců zpět uživatelem Quincy.

Více
14 roků 11 měsíců zpět #13483 od pazhaut
totojetotal ale ja uz mam nejaky ten křížek :( tak se chce indivindi zeptat asi na pobočce B)

Vygenerováno za 3.460 sekund