Download menu

Postesk

• Martin
  • Avatar uživatele Martin Autor tématu
  • Diskutér spamista :-)
Více
16 roků 11 měsíců zpět #5628 od Martin
Postesk vytvořil uživatel Martin
Toto forum,již běží nějaký ten pátek. Někdo sem chodí občas pokecat,porejpat,přečíst novinky nebo zase třeba vytáhnout z ostatních rady a porady ohledně svých problémů s motorkou. Těch posledně jmenovaných je docela většina. Nemám to nikomu za zlé,aby pouze využíval této možnosti,ale bylo by dobré,kdyby i ostatní se dozvěděli o vyřešení problému,který dotyčný chtěl pomoct vyřešit-toto se stává velice zřídka,aby někdo z vás napsal-hurá,mám vyřešen problém-udělal jsem to a to a poradil jsem si tak a tak. Je to škoda nejen pro nás ostatní,kteří se občas snažíme pomoct na dálku (ikdyž ve většině případů je určování a oprava závad po telefonu dost problematická ne-li nemožná),ale i pro další pátrače a i samotného dotazce na různé závady.
Proč se s výsledkem svého snažení nepochlubíte i nám ostatním? Chápu,že ne každý z nás má chuť a čas datlovat do PC,ale ta chvilka na napsání pár větiček se vždy najde-navíc na otázku,jak to mám udělat nebo co se mně stalo s motorkou-máte každý času ke psaní otázky dost.
Už jsem to sem chtěl napsat dřív,ale nějak jsem to házel za hlavu,ale otázek ohledně oprav se v poslední době objevilo dost-je to hlavně dáno tím,že dotyčný koupí motorku a přihlásí se,aby mu tady někdo pomohl,ale aby se podělil i o ostatní zážitky z jízdy nebo cestování-tak těch je mezi náma poskrovnu. Škoda-nedá se asi s tim z mé strany víc udělat,než se tady vykecat,třeba se někdo nad touto mojí myšlenkou zamyslí a napíše pár postřehů a výsledků svého snažení v opravách motorek nebo pár zážitků z cest.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #5629 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Postesk
Martus kllid ;) Hele ja te potesim chces?
Pisu clanek jak rosekat prevodovku :laugh: Nebo to bylo jak opravit prevodovku? :-D

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
16 roků 11 měsíců zpět #5631 od honz
Odpověděl honz pro téma Postesk
Pudu do sebe, asi napíšu nějakej cestopis:)

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

Více
16 roků 11 měsíců zpět #5632 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Postesk
honz napsáno:

Pudu do sebe, asi napíšu nějakej cestopis:)

Já taky, vlastně dva, 15 kilometrù do práce, a 15 kilometrù z práce :laugh:

Ty si děláš perdel, ale vím že víš, jak to Maras myslel :kiss:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
16 roků 11 měsíců zpět #5633 od Piwča
A kdo sem chodí rejpat? :woohoo:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
16 roků 11 měsíců zpět #5635 od Piwča
Maras:

Máš recht v tom, že ukončení nebo uzamčení tématu se tady nějak nenosí.

Většina učastníkù fóra se tady ptá na základní věci, co se údržby, nastavení, koupě doplòkù, dalších pičovin, prostě co se + - cestovního endurka, 4dobého jednoválce o objemu 600+ týče ...

Dík za to upozornění, ale co s tím? Adminové a údajně zdravé jádro :P upozoròuje na hledání ve starších tématech atp., měli by se teda tady sepsat pravidla diskuse pro individuální pitomce?

Když jsem se tady døíve ptal, někoho virtuálního, kdo měl rozhozenej motor SE, potøeboval jsem vědět nějaké věci, co z katalogových sestav nepoznam, když jsem se ptal na další věci, s nastavením pøi neorig výfuku atd., nikdo mi zase neøek ani ò. Když jsem chtěl vědět počet otáček napínáku rozvoďáku od odoru k dorazu, to samé. Asi to nikdo nevěděl mno, co už sem si vomáknul, tak to sem písnu, a nepíšu Vám, že jste \"skvjelý\" :laugh:

Dědooo, dáme pár piv, Vodník Kebule z Kolenovrt tě pøivede na jiné myšlenky B)

• Martin
  • Avatar uživatele Martin Autor tématu
Více
16 roků 11 měsíců zpět #5641 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Postesk
Pro Pivču-teď jsem si zase připomněl ten pátek s Kebulem. Sakra-příští týden už budu opatrnější anebudu si brát na rozum ty jeho kecy.
Ale jinak máš pravdu. Je to občas na paličku. A ty naši 2 admini-hrůza mluvit. 1 za 18 a druhý bez 2 za 20.:laugh: Já už to kdysi psal-palácová revoluce,ale nějak to zapadlo,sakra.:laugh: :woohoo: :evil:

Více
16 roků 11 měsíců zpět #5642 od admin
Odpověděl admin pro téma Postesk
Ahoj Martine asi tě zklamu ale Kebule zøejmě nedorazí. Co se týče té tvojí myšlenky tak já už jsem na to rezignoval. Nebudu furt každýmu øíkat fo to a piš o tom už mě to vážně nebaví. Je to na každým jak se k tomu postaví.:side:

Vygenerováno za 3.183 sekund