Download menu

Okouknutí čerstvě koupené DR 650

• Firecracker
  • Avatar uživatele Firecracker Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
14 roků 8 měsíců zpět - 14 roků 8 měsíců zpět #14325 od Firecracker
Okouknutí čerstvě koupené DR 650 vytvořil uživatel Firecracker
Tak už to mám doma, byl bych rád kdyby se našla nějaká dobrá duše která by byla ochotná se na to podívat a něco mě k tomu říct, zda to funguje jak má a nebo jestli je třeba něco opravit.
Poslední změna: 14 roků 8 měsíců zpět uživatelem Firecracker.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 8 měsíců zpět #14328 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Okouknutí čerstvě koupené DR 650
Tak objevil se někdo? Máš to už doma? Máš to v ložnici nebo budeš spát v garáži? :laugh: :)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• Firecracker
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
14 roků 8 měsíců zpět #14337 od Firecracker
Odpověděl Firecracker pro téma Okouknutí čerstvě koupené DR 650
Tak jo už to mám doma, a teď sháním někoho z Prahy a nebo okolí kdo by se na to byl ochotný podívat a říct mě jestli jsem koupil dobře nebo na hovno a byl by ochotný si se mnou o té motorce trošku popovídat :-) a hlavně mě vysvětlit jak to mám kurva nastartovat, chodidlo mám plné modřin, málem mě dvakrát trefil šlak a už jsem to chtěl hodit ze skály

• Firecracker
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
14 roků 8 měsíců zpět #14368 od Firecracker
téma již není aktuální, včera mě ji ukradli

Více
14 roků 8 měsíců zpět - 14 roků 8 měsíců zpět #14370 od backmen
Odpověděl backmen pro téma Okouknutí čerstvě koupené DR 650
To mi připomíná mého švagra z Maďarska.Ten v sobotu ráno prodal dva páry holubů a ve středu už mu seděli doma na střeše!!!
To muselo bejt asi podchycený,nebo myslíš že je to náhoda???? :angry:
No aještě ten problém se spínačkou!!!!! :dry: :( Nejsem žádnej kriminalista ale tady něco smrdí.
Poslední změna: 14 roků 8 měsíců zpět uživatelem backmen. Důvod: doplnění

Více
14 roků 8 měsíců zpět #14371 od Kubrt11
Odpověděl Kubrt11 pro téma Okouknutí čerstvě koupené DR 650
Zdarec,je mi to líto,lidi jsou svině,ale trochu mě zaráží,proč takovou motku kupuješ.honil Tě někdo,propadali Ti peníze,nebo na Tebe měkdo mířil odjištěnou pistolí?!?Něco koupit,a pak teprve zjišťovat stav,je přinejmenším hazard s vlastními penězi,postup bych obrátil,nejdřív důkladně prohlídnout,vyzkoušet,a prověřit všechny dostupné informace,a při sebemenším podezření ruce pryč!!!Motorek je všude několik habadějů,tak proč se ukvapovat!Přeju veliké štěstí v řešení vzniklé situace,jen se obávám,že už jí asi nikdy neuvidíš! :S

Čiao.K.

• Firecracker
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
14 roků 8 měsíců zpět #14375 od Firecracker
nedařilo se mě ji nastartovat protože jsem byl levej, byli tam pak následně nějaké závady, ale nic až tak tragického v každém případě, jsem se pak s prodejcem domluvil na velmi slušné slevě z ceny když jsem ho upozornil co nefunguje ... ale to už je ted jedno. Ve smlouvě ani nebyla adresa kde jsem motorku parkoval, byla tam Hradecká adresa a ukradli mě ji v Praze :-/

Více
14 roků 8 měsíců zpět #14376 od Kubrt11
Odpověděl Kubrt11 pro téma Okouknutí čerstvě koupené DR 650
Njn,jak řikám lidi jsou svině!Dovedu si představit jak seš asi nasr...,ale nedá se nic dělat,život jde dál,za chvíli bude třeba jiná,a lepčí!Já se držim hesla,že "Nejsem tak bohatej,abych si mohl kupovat levný věci"a zatim to vychází!Je lepší si počkat,přišetřit,a koupit třeba dražší,zato v dobrym stavu,bez velkých počátečních nervů,a investic,vybírat pečlivě,zbytečně nekvaltovat,neunáhlovat se,hlavně moc nedat na různý keci"prodejců",když si nejseš jistej vzít sebou někoho kdo tomu hoví a nebude jako Ty natěšenej na novej stroj,a bude víc objektivní a nezaujatej!Tím se lze vyvarovat pozdějších problémů,a starostí(jak sám píšeš,žes ji už chtěl hodit ze skály).To co si ušetřil na počáteční investici,bys do ní velmi pravděpodobně v budoucnu nastrkal!Tak neklesej na mysli,bude jiná,lepčí!!! :woohoo:

Čiao.K.

Vygenerováno za 3.284 sekund