Download menu

Zazimování motorky

• Andrej
  • Avatar uživatele Andrej Autor tématu
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
  • Když nejde o život, tak jde o hovno!!
Více
14 roků 9 měsíců zpět #14114 od Andrej
Zazimování motorky vytvořil uživatel Andrej
Zdravím všechny
chtě jsem se zptat, když vím, že na motorce nebudu hodně dlouho jezdit(cca 2 roky) jestli bych jí měl nějak zvlášť ,,zazimovat". odpojit baterku, hodit na špalek kvůli gumám a ještě něco zvláštního?? Díky za rady :)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 9 měsíců zpět #14115 od Kubrt11
Odpověděl Kubrt11 pro téma Zazimování motorky
Jo,prodat! :woohoo:

Čiao.K.

Více
14 roků 9 měsíců zpět #14116 od dr650 Feri
Odpověděl dr650 Feri pro téma Zazimování motorky
Andrej napsal:

Zdravím všechny
chtě jsem se zptat, když vím, že na motorce nebudu hodně dlouho jezdit(cca 2 roky) jestli bych jí měl nějak zvlášť ,,zazimovat". odpojit baterku, hodit na špalek kvůli gumám a ještě něco zvláštního?? Díky za rady :)

karbec vypustiť, nádrž naplniť.

• Andrej
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
14 roků 9 měsíců zpět #14117 od Andrej
Odpověděl Andrej pro téma Zazimování motorky
ok díky moc za rady ;) a stím prodejem jsem to taky zvažoval, ale jak se říká prodáš jenom jednou. Kupoval jsem jí před 4 rokama za 40 000 je to r.v. 91 RS bez startéru. Dalších 15 jsem doní vrazil a kdybyh neska někoumu řekl, že za ní chci 40 000kč tak si zaťuká na čelo a jde pryč. Jak se říká je to srdeční záležitost:) Podle mě je to ideální motorka na naše cesty a člověk si tam všechno udělá sám :P Tak ještě jednou díky moc :blush:

Více
14 roků 9 měsíců zpět #14124 od Kubrt11
Hele to je diskutabilní!To co si do ní vrazil Ti samozřejmě dneska nikdo nedá,jestli vypadá dobře,svojí cenu má,i třeba stejnou za jakou si jí kupoval Ty,hovoří rok výroby,a pak taky aktuální stav!Každá věc ma "svýho kupce"!Na srdeční záležitost se vykašli,já kdybych koukal na srdce,tak se mi už motorky ani auta nevejdou na zahradu!Pokud máš,jako já,vztah k těm stroječkům víc než spotřební,tak holt zamáčkneš slzu v oku,a hledíš k lepším zítřkům!Řekni si,že každá další bude jenom lepší(a taky skoro vždycky je!)Dva roky je dlouhá doba,a i kdyby sis jí postavil doma do obýváku,tak Tě minimálně bude sr..,že na ní nemůžeš jezdit,a to je horší,než se těšit na novou lásku!!!Navíc život je změna,jinak by sme se začali brzo nudit!Čiao.

Čiao.K.

Více
14 roků 9 měsíců zpět #14125 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Zazimování motorky
Hele ty zamáčklá slzo, na tý foto jseš ty, jak hledíš k lepším zítřkům nebo o vánoce konečně na pomeranč? :laugh:

Oba máte pravdu, zlatej střed v tomhle asi není. Je škoda, aby motka jen tak 2 roky stála jinde než v muzeu.

Andrej, nic mi do toho není, ale máš noty v čistírně, nebo jakej je důvod nejezdit?

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• Andrej
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
14 roků 9 měsíců zpět #14126 od Andrej
Odpověděl Andrej pro téma Zazimování motorky
no důvod dvou roční abcence na motorce je studium. Jsem z moravy motorka tedy stojí na moravě a já jsem stále v Praze:(

Více
14 roků 9 měsíců zpět #14127 od backmen
Odpověděl backmen pro téma Zazimování motorky
Hele mám pro tebe řešení!!!
Jestli ji nechceš prodat tak mi ji dovez,dáme jí do garáže a já ti jí sem tam projedu aby nezakrněla ;) No a jestli máš na Moravě i přítelkyni tak můžem udělat to samí,jenom jí nenechám stát v garáži!!! :P ;) :woohoo:
Jenom prdel!!!!!!

Více
14 roků 9 měsíců zpět #14128 od Paja
Odpověděl Paja pro téma Zazimování motorky
Já si taky myslím, že bude nejlepší odvézt ji k Backmenovi. :laugh:
Von už se ti o ní postará. ;)

Více
14 roků 9 měsíců zpět #14129 od Kubrt11
Hele Piwčo,koukám na pana fotografa Fialu ve fotoshopu ve Vodičkově ulici v Praze,jó,a neni to zas tak dávno,teda asi si ještě chodil po houbách,ale to určitě neni moje zásluha! :laugh: ...a pomeranče byli jenom v Tůzu za bony,bony...vypadáš na chytrýho kluka,s tím muzeem :woohoo: Já bych jí osobně prodal,a 2roky se těšil na nějakou novou,lepčí,neokoukanou,novější a tak,ale je to každýho boj,taky se těžko loučim s některejma stálicema! :side:

Čiao.K.

Více
14 roků 9 měsíců zpět #14130 od Kubrt11
...jo a na Tvym avataru mi taky někoho připomínáš,jestli je teda autentishión !? :lol:

Čiao.K.

Vygenerováno za 3.302 sekund