Download menu

dotaz

• Jarin
  • Avatar uživatele Jarin Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 3 měsíců zpět #1309 od Jarin
dotaz vytvořil uživatel Jarin
Mohu se zeptat? Chtěl bych si na jaro kupovat motorku ale nevím jaký typ, nevíte někdo jaký je rozdíl mezi RS a RSE? Mě pøijdou úplně stejné. Děkuji za odpověď

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 3 měsíců zpět #1317 od Martin
Odpověděl Martin pro téma dotaz
Pøečti si starší diskuzi a mrkni do tech.popisu jednotl.motorek.

Více
18 roků 3 měsíců zpět #1320 od honz
Odpověděl honz pro téma dotaz
RSE má el.startér, RS ne. To je ten největší rozdíl. Asi tak.

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

Více
18 roků 3 měsíců zpět #1363 od pigi
Odpověděl pigi pro téma dotaz
Pokud mùžu doporučit, tak kup RSE. Ulehčí Ti to startování.

Více
18 roků 3 měsíců zpět #1366 od Martin
Taky se pøikláním ke starteru,ale nesmíš si vybít aku,to pak je kikstart výhoda. Ale zase se starterem zmáčkneš a jedeš. Nevýhodou je o něco větší hmotnost,ale tu v lehčím terénu nebo po silnici ani nepoznáš.

Více
18 roků 3 měsíců zpět #1368 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma dotaz
jjj prijdes zamcknes starter a vono nic. pak si uvedomis ze jsi zapomel zmacknout \"chcipak\" a tak to zkusis jeste jednou nastartujes a najednou motorka chcip :-D tak to zkusis 2x, 3x a pak si reknes no jo benzin a pustis kohoutek od benzinu no a pak chces nastartovat a zjistis ze sis vymlatil baterku no a v ten moment by jsi s ni svihnul :-D to je popis jednoho mojeho kamarada :D me se to nastesti jeste nestalo :D :evil:

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
18 roků 3 měsíců zpět #1372 od honz
Odpověděl honz pro téma dotaz
Sniper napsal:

jjj prijdes zamcknes starter a vono nic. pak si uvedomis ze jsi zapomel zmacknout \"chcipak\" a tak to zkusis jeste jednou nastartujes a najednou motorka chcip :-D tak to zkusis 2x, 3x a pak si reknes no jo benzin a pustis kohoutek od benzinu no a pak chces nastartovat a zjistis ze sis vymlatil baterku no a v ten moment by jsi s ni svihnul :-D to je popis jednoho mojeho kamarada :D me se to nastesti jeste nestalo :D :evil:

Tak to je dobrý.

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

Více
18 roků 3 měsíců zpět #1373 od Martin
Chtěl bych reagovat na Sniperùv pøíspěvek. Když jsem si koupil moto,tak jsem asi měsíc měl nějakou virozu a nemohl jsem se svezt. Po měsíci jsem se jednou krátce svezl a pak jedno odpoledne,to jsem měl motorku zaparkovanou v práci,jsem se obléknul do motohadrù,počkal až všichni odejdou a natěšen jsem vytlačil DRaka pøed plot,vymáčknul červený čudlík,dal pozor abych nevrkal s plynem pøed startem-na to mě upozoròovali pøi prodeji-otočím klíčkem,kontrolky svítí a mačkám starter. Starter točí motorem,že by se mohl roztrhout,ale žádný výsledek. Myslel jsem si,že vtipálci vytáhli fajfky,ale ne,benzin taky puštěný,ale poøád nic. Nakonec aku nevydržela a tak zpátky do dílny,hadrz dolu,sedlo,svíčka,aku na nabíječku,ale stále nic. Tak jsem rezignoval,pøevlíknul a jen jsem ještě šel odpojit nabíječku,letmý pohled na øídítka a už mně to došlo,otočil jsem sytičem a motor běžel na cvrnknutí,šel jsem do kolen,ale co se dalo dělat. Z projížďky nebzlo nic. A to jsem si do té doby myslel,jaký jsem borec-mám motorku se starterem,velkou a ono to není vše. Takže pøi každém startování si na to teď dávám pozor.

• Jarin
  • Avatar uživatele Jarin Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 3 měsíců zpět #1377 od Jarin
Odpověděl Jarin pro téma dotaz
a za kolik se takové RSE dá sehnat motorově v dobrém stavu? Na kosmetiku moc nekoukám tá se vždy doladí za menší finance než motor. Od jakého roku se to RSE vyrábí?

Více
18 roků 3 měsíců zpět #1378 od admin
Odpověděl admin pro téma dotaz
RSE se vyrábí od roku 1991.aký koupit to se øíst nedá všechny budou mít dost najeto a stočený tachometry.Musíš si to poslechnout nesmí to bouchat(kovový zvuky) rachtat jak šici stroj (ventilové vùle) a NESMÍ NIKDE TÉCT OLEJ NA TO BACHA. Vždycky je to rysk ale do motoru prostě nevlezeš. Jinak by to mělo bez problému tak na tøetí startování studený chytnout.:blink:

Více
18 roků 3 měsíců zpět #1415 od Wosa
Odpověděl Wosa pro téma dotaz
já mám pečovanou baterku 2roky+ a pøed týdnem jsem chtěl nastartovat po 3týdnech spánku:( a chytla až cca na podesátý...pak jsem jel cca 60km a pøipíchnul jsem jí na nabíječku(stav) a byla OK!

• Petr650
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
  • endurista
Více
15 roků 2 měsíců zpět #12479 od Petr650
Odpověděl Petr650 pro téma dotaz
Zdravím mam dotaz jestli někdo nevíte jak jdou spravit kalhoty na motorku. Koupil jsem nové spark a včera jsem jel poprvé s nimi a zjistil jsem, že se o svod na 3 místech propálili, tak jak by to šlo opravit. Jestli s tím nemáte někdo zkušenosti. díky

Více
15 roků 2 měsíců zpět #12481 od backmen
Odpověděl backmen pro téma dotaz
Co třeba nažehlovací laty ?

Více
15 roků 2 měsíců zpět - 15 roků 2 měsíců zpět #12484 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma dotaz
Nějakou pěknou záplatu našít, i na tu druhou "zdravou stranu", aby to nějak vypadalo ;)

Ne na jednu krtka a na druhou srdíčko :blink:, jako to maminky dělaj ...

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 15 roků 2 měsíců zpět uživatelem Piwča.

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
15 roků 2 měsíců zpět #12493 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma dotaz
Pokud už seženeš někoho,kdo bude mít šicí stroj,kterej to zvládne,tak doporučuju našít třeba jelenici nebo prostě nějakou kůži

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

Vygenerováno za 3.672 sekund