Download menu
Rady pro koupi drka
- Red
-
- Novota
-
- Obdržená poděkování 0

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Martin
-
- Diskutér spamista :-)
-
- Obdržená poděkování 98
Kdysi takový výběr(za takové docela slušné ceny) nebyl a jezdilo se na ledasčem a byli jsme rádi,že vůbec můžeme. Není to polemika a brečení,ale pouze holé konstatování.

Omrkni pár motorek,vyslechni radu někoho,kdo tu motorku uvidí a uslyší na živo,projede a pak se rozhodni sám. Jsou to tvoje prachy a nikoho jiného.
Tohle vyptávání přes fotky a net ti nepomůže-spíš tě může nahlodat k dalším úvahám,zda je tahle nebo tamta ta pravá. To,že červená nedrží volnoběh,ještě neznamená,že je špatná. A u druhé bude třeba odřený plast a taky to neznamená,že byla po havarii. Nikdo z nás ani nikdo jiný přes net ti nemůže dát tu správnou radu.

Přeju dobrý výběr a kup.

- guttata
-
- Diskutér
-
- Suzuki DR 650R Dakar
- Obdržená poděkování 0
No taky z toho nejsem nadšenej, ale co naděláš. Prostě to bylo šlápnutí vedle. Nemyslím co se týče motorky, ale co do mého rozhodnutí a "časofinanční" kombinace. Takovej vztah jako ty k ní zas nemám. Chápu ji jako praktickou záležitost a ne srdeční. Na druhou stranu s motkou jako takovou jsem spokojenej, takže když se neprodá, tak se zas věšet nebudu...guttata napsal:
Nebo se podívej na tohle:
www.motoinzerce.cz/motorky/suzuki/388327-dr-650-r-dakar.html
Je to motorka po zdejším MotejlKubovi. Každý ti tu řekne, jak je to vymazlenej kousek. Já ji od něj koupil v prosinci, udělal jsem STK a pár maličkostí (zadní desky, odpružené blinkry), najel jsem necelých 1000km a teď mi stojí v garáži a jedu na ní občas do práce. Prostě nemám čas...
guttata : to jsi nejakej rychlej hochu , asi nejakej suprbikerozvod vcelku brzy
ja taky nemam moc času ,a treba letos jsem jeste nejel ,ale DR neprodam ,i kdyz si v budoucnu pořídm nejakou jinou , motku
- Piwča
-
-
- Obdržená poděkování 21
Ne, není po Wose. Tu mám já
aha, tak to soráček

začíná v tom bejt kapku bordel

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- Piwča
-
-
- Obdržená poděkování 21
Kdysi takový výběr(za takové docela slušné ceny) nebyl a jezdilo se na ledasčem a byli jsme rádi,že vůbec můžeme. Není to polemika a brečení,ale pouze holé konstatování.
Holt jiná doba dědo, za cenu průměrného horského kola se žádá DR ve stádiu = fungl nové.
Takže pánové (hlavně ty, co v inzerci žádáš SE za čtyři a půl pětky), nasrat, radši ho pošlu dětem do Afriky

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- Quincy
-
Autor tématu
- Dobrý diskutér
-
- Obdržená poděkování 2

- Piwča
-
-
- Obdržená poděkování 21

- Martin
-
-
- Obdržená poděkování 98