Download menu

Rady pro koupi drka

Více
15 roků 1 měsíc zpět - 15 roků 1 měsíc zpět #12883 od Red
Odpověděl Red pro téma Rady pro koupi drka
Ne, není po Wose. Tu mám já :laugh:
Poslední změna: 15 roků 1 měsíc zpět uživatelem Red.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 1 měsíc zpět #12889 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Rady pro koupi drka
Je dost "naprdlačku" pro člověka,když má takovou možnost výběru. To potom špekuluje,přemýšlí,shání pro a proti a někdy je to všechno na houby a on se pak rozhodne stejně podle něčeho úplně jiného.
Kdysi takový výběr(za takové docela slušné ceny) nebyl a jezdilo se na ledasčem a byli jsme rádi,že vůbec můžeme. Není to polemika a brečení,ale pouze holé konstatování. ;)
Omrkni pár motorek,vyslechni radu někoho,kdo tu motorku uvidí a uslyší na živo,projede a pak se rozhodni sám. Jsou to tvoje prachy a nikoho jiného.
Tohle vyptávání přes fotky a net ti nepomůže-spíš tě může nahlodat k dalším úvahám,zda je tahle nebo tamta ta pravá. To,že červená nedrží volnoběh,ještě neznamená,že je špatná. A u druhé bude třeba odřený plast a taky to neznamená,že byla po havarii. Nikdo z nás ani nikdo jiný přes net ti nemůže dát tu správnou radu. ;)
Přeju dobrý výběr a kup. B)

• guttata
  • Diskutér
  • Diskutér
  • Suzuki DR 650R Dakar
Více
15 roků 1 měsíc zpět #12891 od guttata
Odpověděl guttata pro téma Rady pro koupi drka
pazhaut napsal:

guttata napsal:

Nebo se podívej na tohle:
www.motoinzerce.cz/motorky/suzuki/388327-dr-650-r-dakar.html
Je to motorka po zdejším MotejlKubovi. Každý ti tu řekne, jak je to vymazlenej kousek. Já ji od něj koupil v prosinci, udělal jsem STK a pár maličkostí (zadní desky, odpružené blinkry), najel jsem necelých 1000km a teď mi stojí v garáži a jedu na ní občas do práce. Prostě nemám čas... :(

guttata : to jsi nejakej rychlej hochu , asi nejakej suprbike :S rozvod vcelku brzy

ja taky nemam moc času ,a treba letos jsem jeste nejel ,ale DR neprodam ,i kdyz si v budoucnu pořídm nejakou jinou , motku ;)

No taky z toho nejsem nadšenej, ale co naděláš. Prostě to bylo šlápnutí vedle. Nemyslím co se týče motorky, ale co do mého rozhodnutí a "časofinanční" kombinace. Takovej vztah jako ty k ní zas nemám. Chápu ji jako praktickou záležitost a ne srdeční. Na druhou stranu s motkou jako takovou jsem spokojenej, takže když se neprodá, tak se zas věšet nebudu...

Více
15 roků 1 měsíc zpět #12892 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Rady pro koupi drka
Red napsal:

Ne, není po Wose. Tu mám já :laugh:

aha, tak to soráček :)

začíná v tom bejt kapku bordel :laugh:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
15 roků 1 měsíc zpět - 15 roků 1 měsíc zpět #12893 od Piwča
Martin napsal:

Kdysi takový výběr(za takové docela slušné ceny) nebyl a jezdilo se na ledasčem a byli jsme rádi,že vůbec můžeme. Není to polemika a brečení,ale pouze holé konstatování. ;)

Holt jiná doba dědo, za cenu průměrného horského kola se žádá DR ve stádiu = fungl nové.

Takže pánové (hlavně ty, co v inzerci žádáš SE za čtyři a půl pětky), nasrat, radši ho pošlu dětem do Afriky :woohoo:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 15 roků 1 měsíc zpět uživatelem Piwča. Důvod: hlaholice :-(

• Quincy
  • Avatar uživatele Quincy Autor tématu
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
15 roků 1 měsíc zpět #12896 od Quincy
Odpověděl Quincy pro téma Rady pro koupi drka
jasný já vím že chcu nemožný jen z fotek, ale řikal jsem si, že ji mohl mít třeba někdo z fóra ;)

Více
15 roků 1 měsíc zpět #12899 od Piwča
... že jí má někdo z fóra, není záruka ničeho, podívej se třeba na mě, co sem chodí taky za pitomce ;)

Více
15 roků 1 měsíc zpět #12900 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Rady pro koupi drka
Koukám,že sebekritika :silly: :silly: ,smekám :woohoo: :silly:

Vygenerováno za 3.319 sekund