Download menu

Rady pro koupi drka

• Quincy
  • Avatar uživatele Quincy Autor tématu
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
15 roků 1 měsíc zpět - 15 roků 1 měsíc zpět #12814 od Quincy
Rady pro koupi drka vytvořil uživatel Quincy
Ahoj vespolek, jelikož mi bude 21 tak se chystám přesedlat z emzety na něco lepšího a volba padla na drko :) Mám tady pár vyhlídnutech inzerátů, tak kdyby jste to zhodnotili ;) popřípadě kdyby jste věděli o nějakým drku na prodej, tak do 40k - 45k

krásná mašina, vypadá v naprosto sériovým stavu, laďák, prostě voňavka:
url=http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuki/380760-dr-650-r-dakar.html

starší kousek, velice lákává cena, go motoru
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuki/389426-dr-650-rs.html

taky pěkná go motoru(při GO se dělala nová ojnice, píst s kroužky viseco, výbrus válce, GO hlavy - nová gufera, nová sedla pro vačku. Jen pro zajímavost mě to stálo 20 000 kč. Dále je tam nová volnoběžka - 9 000 kč. 2 roky stará baterka, nové zadní destičky, nové relé, vyšší plexi. Motorka je vyrobena v roce 1991,)
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuki/388585-dr-650-rse.html

a poslední, taky v pěknym stavu, go motoru a vidli(delala se kompletni generalka,prevrtano na 700, pist Wiseko,vcetne novych lozisek,nova spojka a vymeneno 6 ozubenych kol v prevodovce,puvodni byla ustipana,dokazes si asi predstavit kolik byly naklady.Motorka ma v soucasne dobe najeto 4500km)
http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/suzuki/suzuki-dr-650/suzuki-dr-650-167346.html

pak jsem teda ještě obdivoval tohodle biga, nicméně má dost nalítáno(70k km) takže do budoucna by musela být go atd....
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuki/249129-dr-big-750-s.html

motorky jsem vybíral hlavně podle vzhledu a taky podle go, za každou radu budu moc rád :)

díky

Petr
Poslední změna: 15 roků 1 měsíc zpět uživatelem Quincy.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 1 měsíc zpět #12815 od jerry73
Odpověděl jerry73 pro téma Rady pro koupi drka
Těžká volba mě se nejvíc líbí to červený RSE,ale nejni nad to kouknout poslechnout a projet naživo. ;)

Více
15 roků 1 měsíc zpět - 15 roků 1 měsíc zpět #12816 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Rady pro koupi drka
jerry36 napsal:

Těžká volba mě se nejvíc líbí to červený RSE,ale nejni nad to kouknout poslechnout a projet naživo. ;)

Mě je navíc dost povědomý :laugh:

Jinak samá pravda, ten BIG je takovej kultovní kousek, km a keci o GO bych neřešil, spíš důvod prodeje, tomu se možná už věřit dá :laugh:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 15 roků 1 měsíc zpět uživatelem Piwča.

Více
15 roků 1 měsíc zpět #12817 od Laděna
Odpověděl Laděna pro téma Rady pro koupi drka
Taky jsem pro červený RSE, ale záleží taky kde chceš jezdit. Kdybys chtěl hlavně do terénu tak není RSE nejlepší. Jinak se těžko radí podle obrázků, chce to prostě projet. Ta červená RSE je navíc asi někoho odtud, na zadním blatníku to má napsaný :-). BIG je už na můj vkus docela těžkej a vysokej. Taky jsem přecházel z MZty a jelikož nejsem nejvyšší tak mi chvíli trvalo než jsem se naučil jak na DR vůbec nasednout :-).

Více
15 roků 1 měsíc zpět #12818 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Rady pro koupi drka
nechci ti kazit iluze, ale podle toho co ctu, je furt mas.

u biga se ti 70 zda moc? a na kolik by jsi to chtel mit stoceno? tady aspon dopredu vis, ze je to 70000, a ze to ma neco nabehano a vypada to realneji nez kdyz na 20let stary motorce mas napsano 30. ale to jenom tak na okraj ;)

Cervene RSE vypada dobre, zalezi na tobe co od ty motorky ocekavas, jak tu bylo psano, do terenu se prilis nehodi, spis kdyz chces jet opravdu lehkej offik tzn nejaky polnacky a tak ;) pro off jsou lepsi ty Rka, a pokud chces cestovat tak Bigga i kdyz RSE na cestovani taky neni spatny akorat musis pocitat s nizsi cestovni rychlosti.

Mam RSE a dal jsem na nem v klidu Slovensko a vsechny srazy. ;)
Takze zadnej stres ;)

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
15 roků 1 měsíc zpět #12819 od Heki
Odpověděl Heki pro téma Rady pro koupi drka
Klub bývalých eMZeťáků... :laugh: Taky jsem ji měl.

Jinak těch km u BIGa se neboj - fakt že to nestočil napovídá že by to moh být seriózní maník.

Kecy o GO ber s rezervou. Papír snese hodně. Kromě toho je go a GO... Když to dělal amatér tak to kolikrát akorát dokurví...

Chce to omrknout a nejlíp si sebou vzít někoho kdo se vyzná a to nejlíp kdo se vyzná v DRku.

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

• Andrej
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
  • Když nejde o život, tak jde o hovno!!
Více
15 roků 1 měsíc zpět #12820 od Andrej
Odpověděl Andrej pro téma Rady pro koupi drka
Já jenom k tomu BIGU se chci zeptat jestli s tím má někdo skušenosti. Jak jsem si kupovat RS tak jsme měl taky možnost na BIG, ale nějak jsem měl strach. 750-800 na válec se mi zdá dost. Tak jsme se chtěl zeptat jestli s tím máte někdo zkušenosti. Cestovní rychlost, váha, krouťák atd a na co je náchylná. Díky moc :)

Více
15 roků 1 měsíc zpět #12821 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Rady pro koupi drka
BIG? to same co DRko ;)
akorat roztlacovat bych to nechtel :-D
jinak bych se toho nebal je to defakto ten samej motor jako ma DRko RSE akorat mohutnejsi ;)

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
15 roků 1 měsíc zpět - 15 roků 1 měsíc zpět #12824 od Paja
Odpověděl Paja pro téma Rady pro koupi drka
Tak kluci, to červený RSE je moje (jezdil jsem s nim na naše srazy), kdo si mě pamatuje ví, co se týče najetých km na tacho, to taky beru s rezervou, ale tak to tam je a já to nestáčel. GO nedělal žádný amatér ale kluk co se tím živí a dělá to dobře. Takže žádný keci Pivčo!!!Heki!!! Vše co jsem tam napsal je pravda!!! nejsem žádnej unterwaserman :angry:
Poslední změna: 15 roků 1 měsíc zpět uživatelem Paja.

Více
15 roků 1 měsíc zpět #12825 od Piwča
Pajo, asi to blbě vyznělo, ale to nebylo na tebe, to bylo obecně. Vím že to je tvoje motka a taky si pamatuju, co jsi do toho nacpal a proč to prodáváš, že máš toho Transalpa a tak.

Negativní reklamu bych napsal jinak, ale i tak soráč teda.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
15 roků 1 měsíc zpět #12826 od NEDOJED
Odpověděl NEDOJED pro téma Rady pro koupi drka
Nevím jestli není lepší trochu připlatit a koupit třeba toto :)
www.motoinzerce.cz/motorky/suzuki/385460-dr-650-se.html

Více
15 roků 1 měsíc zpět #12827 od Paja
Piwča napsal:

Pajo, asi to blbě vyznělo, ale to nebylo na tebe, to bylo obecně. Vím že to je tvoje motka a taky si pamatuju, co jsi do toho nacpal a proč to prodáváš, že máš toho Transalpa a tak.

Negativní reklamu bych napsal jinak, ale i tak soráč teda.

Piwčo, v pohodě, je vidět že jsi hlava a máš dobrou paměť. B)

Více
15 roků 1 měsíc zpět #12829 od Heki
Paja: Taky jsem to nemyslel na Tebe. Na DR srazech jsem ještě zelenáč. Takže jestli se Tě to nějak dotklo, tak se omlouvám. Jen jsem chtěl upozornit na to, že někteří takymotorkáři občas dokážou za GO vydávat lecos. Kdybyste viděli moje DRko, když jsem ho koupil... :laugh:

• Andrej
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
  • Když nejde o život, tak jde o hovno!!
Více
15 roků 1 měsíc zpět #12833 od Andrej
Odpověděl Andrej pro téma Rady pro koupi drka
Zní to špatně ale je to bohužel tak. 8 z 10 inzerátů se dočteš pořád to sámé. top stav, go motoru..... a kdo ví kolik toho je pravdy. :S

Více
15 roků 1 měsíc zpět #12834 od Peeta
Odpověděl Peeta pro téma Rady pro koupi drka
totálně mi přestal fungovat účet, tak sem musel založit novej :(

měl bych ještě dotaz k tomu bigu, je mi jasný že většina motorek je stočenejch, tak su rád že je tady vidět na čem sem, ale přece jenom 70k se mi zdá celkem dost a když si přestavím, že bych měl dělat někdy v dohledný době výbrus, tak mě to trošku zrazuje, ale zas na cestování se mi to zdá paráda :)

• guttata
  • Diskutér
  • Diskutér
  • Suzuki DR 650R Dakar
Více
15 roků 1 měsíc zpět #12835 od guttata
Odpověděl guttata pro téma Rady pro koupi drka
Nebo se podívej na tohle:
www.motoinzerce.cz/motorky/suzuki/388327-dr-650-r-dakar.html
Je to motorka po zdejším MotejlKubovi. Každý ti tu řekne, jak je to vymazlenej kousek. Já ji od něj koupil v prosinci, udělal jsem STK a pár maličkostí (zadní desky, odpružené blinkry), najel jsem necelých 1000km a teď mi stojí v garáži a jedu na ní občas do práce. Prostě nemám čas... :(

Více
15 roků 1 měsíc zpět #12836 od Piwča
Heki, loni na podzim jste se viděli, a zelenej si tedy byl, v sobotu ráno jako okurka, já teda taky :huh:

Quincy, já bych to koupil všechno, je to za pár korun, všechno vypadá pěkně, doplňky jako padáky a nějakej kufřík maj všechny. Každá ta motorka je ale na ježdění trošku jiná. To R ani RS nemá starér, oproti RSE, u toho BIGa bych se zeptal na spotřebu oleje, těch udávaných 70 000 km se mi zdá málo, tam bude klidně stovka navíc.
Za mě ta červená RSE, i když mě majitel tady trošku vyprstoval, ale řekne ti o ní všechno, asi tak.

Více
15 roků 1 měsíc zpět - 15 roků 1 měsíc zpět #12837 od Paja
Piwča napsal:
i když mě majitel tady trošku vyprstoval, ale řekne ti o ní všechno, asi tak.[/quote]
:laugh: :laugh: :laugh:
Poslední změna: 15 roků 1 měsíc zpět uživatelem Paja.

Více
15 roků 1 měsíc zpět #12838 od Heki
Já si nebyl jistý jestli to červené DR bylo Pájovo nebo ne - precejenom jsem byl zeleny jak sedma :laugh: Dost ale těm offtopicům...

70 000 u Biga ještě není tak strašná cifra. Pan Jirků dělal výbrus tuším při 110 000 jen pro jistotu a spotřeba oleje byla pořád v normě (viz zkušenosti majitelů DR 800 big na motorkářích). Já mám 23 000 po výbrusu a taky mi to trochu olej bere, takže km nejsou všechno.

Jinak osobně bych preferoval eRko, páč nemá ty zbytečné plasty navíc - ale to je každého věc.

A aby byl ten správný zmatek - ostatní značky už si vyloučil předem? :)

Více
15 roků 1 měsíc zpět #12839 od Piwča
NEDOJED, sem se chtěl už dřív zeptat. To SE jak máš bylo dlouho inzerovaný na prodej, to jsi prodával ty nebo jsi ho koupil?

Vygenerováno za 3.451 sekund