Download menu

Guma šířka 130

Více
15 roků 5 měsíců zpět #11565 od razde
Guma šířka 130 vytvořil uživatel razde
Nazdar lidi, správně ve velkým techn. by měl bejt rozměr 120/ted nevim a 17, já mám 130/80, 17 napsáno, zajímalo by mě jestli je v tom velkej rozdíl při jízdě, co je lepší. dík

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 5 měsíců zpět #11568 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Guma šířka 130
Při jízdě-kde? to zas až tak nepoznáš. Spíš budeš mít problém na STK.
Ta guma je o trochu těžší,má větší šíři záběru,ale....
Musíš to ozkusit sám. B)

Více
15 roků 5 měsíců zpět #11572 od razde
Odpověděl razde pro téma Guma šířka 130
Mám to ve velkým techničáku ten rozměr, což je zajimavé.

Více
15 roků 5 měsíců zpět #11574 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Guma šířka 130
Zajímavé to je, tuším nějakou čertovinu, máš v TP víc "rozměrů" pneu nebo jen těch 130/ bla bla?

Jinak nemá cenu cpát na motku rozměrově jiné pneu, než dává výrobce. Pro jízdu to má, slušně řečeno, hovno přínos, ale možná na to zbalíš nějakou pipinu, co nerozezná tank od kombajnu.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
15 roků 5 měsíců zpět #11579 od razde
Nejenom tyhle rozměry ale tady v pohraničí tahaj motorky z německa tak myslím že když to přitáhli tak to mělo tohle obutí a prostě to tak přihlásily jinak nevím, a s těma pipinama na to mám kytaru...vyskoušený..cha chááá :laugh:

Více
15 roků 5 měsíců zpět #11581 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Guma šířka 130
Pro Pivču-já tam, dozadu naladil taky 130/80/17,protože C-02 se v lepším přijatelném rozměru (120/90/17) nedělá. :angry:. A musim přiznat,že na šířku pneu letěj baby jako šílený. :laugh: a pak ještě jsem slyšel,že na tvrdost a odolnost gumy taky. :woohoo: :woohoo:
Máš pravdu,že ten 1cm šíře se na jízdě moc nepozná,spíš výška a ostrost špuntů-pokud je to mimo silnici a pokud to má silniční vzorek?....

Více
15 roků 5 měsíců zpět #11585 od razde
No voni taky čuměj baby na vejfuk :angry: ( já mám dva)a jí taky čumím na vejfuk :P :P :P

Více
15 roků 5 měsíců zpět #11592 od Heki
Odpověděl Heki pro téma Guma šířka 130
trošku offtopic: Zažil jsem na technické problém s kámošovým dominátorem. Měl v papírech napsán rozměr předku 90/90 x 17, což nechápu jak se tam dostalo, když tam takové kolo nikdy nebylo (ikdyby z toho jeden z předchozích pěti majitelů dělal motarda, byla by tam širší guma). Asi v tom udělali bordel hned při přepisu papírů po dotažení do čech - tehda se asi na to sralo, bylo to těsně po revoluci. Jenže technickou mi dali jen na měsíc a že to mám přepsat v papírech. Tak jsem teda jel na dopravní inspektorát, tam mi řekli, že mi tam nemůžou napsat co si řeknu, ikdyž technik po prohlídce bajku uznal, že ty kola jsou origo. Tak jsem jel do Hondy, kde je jeden vstřícný maník, co mi podle VINu vyjel mikrofishe přímo na ten model (je to pětistovková verze dominatora - dle hondy argentinská verze (!) ). Z mikrofishů mi vytiskl stránku, kde je to kolo a v hlavičce byl VIN motorky. Na to mi dal razítko a s tím jsem jel zpátky na DI, kde už teda nedělali problémy. Pokračoval jsem na technickou, kterou mi prodloužili na dva roky. Připadal jsem si jako debil a ještě to ani není moje motorka... Z toho plyne, že na technické je dobré jim hned ze startu dát nějaké všimné a ušetříte si nervy a čas.

K tématu: Jinak si myslím, že 130ka guma nic moc nevylepší (já ji tam sice mám, ale mám DR 600 a mám ji v TP předepsanou). Krom toho 120ka bývá levnější ;)

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

Více
15 roků 2 měsíců zpět #12248 od Stoupa
Odpověděl Stoupa pro téma Guma šířka 130
Já mám ve velkém TP rozměr zadní pneu 140/80 R17 A POZOR!!!! Přední 90/91-20 !!!! Dále: největší technicky přípustná hmotnost přípojného vozidla: brzděného 1000, nebrzděného 450. Největší hmotnost jízdní soupravy 2730. Jsem rád že jsem se vešel do 3,5t, nemám skupinu E. snad mi na STK nebudou kontrolovat homologaci tažného zařízení, a funkčnost zásuvky. :S :S :S

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
15 roků 2 měsíců zpět #12254 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma Guma šířka 130
Stoupa napsal:

Já mám ve velkém TP rozměr zadní pneu 140/80 R17 A POZOR!!!! Přední 90/91-20 !!!! Dále: největší technicky přípustná hmotnost přípojného vozidla: brzděného 1000, nebrzděného 450. Největší hmotnost jízdní soupravy 2730. Jsem rád že jsem se vešel do 3,5t, nemám skupinu E. snad mi na STK nebudou kontrolovat homologaci tažného zařízení, a funkčnost zásuvky. :S :S :S

Tak to máš docela prekérku.S tímto bych se bál za hranice Čr a nebo způsobit havárii

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

Více
15 roků 2 měsíců zpět #12255 od backmen
Odpověděl backmen pro téma Guma šířka 130
A pro kolik lidí to máš homologovaný???? :laugh: :ohmy: :woohoo:

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
15 roků 2 měsíců zpět #12257 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma Guma šířka 130
Odhaduji minimálně 4 k sezení a 6 k stání :woohoo: :blink: :silly:

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

Více
15 roků 2 měsíců zpět - 15 roků 2 měsíců zpět #12258 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Guma šířka 130
Stoupa napsal:

Tady být dobrá Banánistán :laugh: tady snad přihlásíš i radvanec na papíry od trambusu ...

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 15 roků 2 měsíců zpět uživatelem Piwča.

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
15 roků 2 měsíců zpět #12262 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Guma šířka 130
130-tku jsem dával na DR vždy i když mám v TP psáno 120/90. Že by mi někdo něco říkal na STK, jsem nikdy nezažil - pokud není guma zmydlená na sračku, tak je to OK. Doporučuji spíš změnit stanici STK. Letos poprvé musím na technickou s DR-Z a tam mi chybí mnohem víc věcí, co by měla motorka mít - nemám v úmyslu to tam na 10 minut dávat, když to pak nepotřebuji. Očekávám solventnost a uznání od technika, když mu řeknu, že motorka vidí asfalt velmi zřídka. Gumy mám samozřejmě N.H.S
Někdo tady nadhazoval nižší cenu 120/90 oproti 130/80 - já se setkal spíš s opakem. Tento rozměr je prostě běžnější a tak se více prodává a cena je lepší. Určitý typ gum se ani v jiném použitelné rozměru nevyrábí, tak co dělat. Dopsání rozměrů do TP je řešení pro klid duše.

Více
15 roků 2 měsíců zpět #12263 od Stoupa
Odpověděl Stoupa pro téma Guma šířka 130
Jezdím sám, takže mi ani tak nevadí pouze 2 místa k sezení. Zkusím uhádat vyjímku na ten přívěs. Celý soubor nesmyslů je dílem magistrátu města Brna. Odtud jsem DoktoRa v srpnu přivezl. Myslel jsem že to budu řešit, ale seru na to. SPZ mam stejně v dílně na zdi,tam kde jezdím, ji nepotřebuju.

Vygenerováno za 3.458 sekund