Download menu
postesk
- Martin
-
Autor tématu
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 98
18 roků 5 měsíců zpět #1060
od Martin
postesk vytvořil uživatel Martin
Jak vidno,tak asi pomalu končí sezona pohodových vyjížděk plných slunce a pohody. Pro mnoho motorkáøù ale nekončí ani s první plískanicí. Jsem zvědav,co budeme,co budeme číst na tomto webu pøes zimu,když bude málo možností na poho vyjížďku. Budeme zalezlí v garážích a budeme pečovat o své moto nebo v teplých pelíšcích o své batùžky? Myslel jsem,že s pøibývajícíma zaregistrovanýma bude i pøibývat i článkù nebo rùzných postøehù z našeho moto života,ale jsem trochu zklamaný. Píšete dotazy co a jak udělat,co to je za zvuky,které se linou z vašich strojù,ale aby někdo napsal pár øádkù-to ne. Vím,že nejsme všichni psavci,ale mrkněte na jiné weby a uvidíte,jak se tam dá občas pøečíst pěkný článek. Asi je to taky tím,že se mezi sebou neznáme-doufám,že se to pøíští rok zlepší. Doufám,že admin dá hlavy dohromady a zase vymyslí nějaké setkání,nejlépe několik nebo se potkáme na nějakém jiném podniku.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Sniper
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 17
18 roků 5 měsíců zpět #1061
od Sniper
Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl
sniper(zavinac)dr-650.com
Odpověděl Sniper pro téma postesk
Martinku kdyz ono to neni zas az tak lehke
onoby se psalo ale o cem
ja jsem sem psal ze mam radost z noveho auta a ty jsi byl myslim jedinej kdo mi odpovedel
mas pravdu ze sem chodi spousta lidi ale vetsina z nich bohuzel jenom kdyz neco potrebujou ale jinak ne nas stalich uzivatelu je tu malo
ale kdo vi treba se to ted pres zimu zlepsi a zacne se to tu rozrustat i o jine prispevky
treba o Radarech v praze, nebo o tom do jakych plastu obout plechovku na zimu nebo tak neco
ale chce to cas tendle web je pomerne dost mladej a potrebuje furt cas

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl
sniper(zavinac)dr-650.com
- Martin
-
Autor tématu
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 98
18 roků 5 měsíců zpět #1062
od Martin
Odpověděl Martin pro téma postesk
Já vím,že to není jednoduché,spíš si myslím,že by se to mohlo rozběhnout po dalším srazu nebo setkání. Je těžké někomu komentovat článek,když toho dotyčného neznáš a nevíš co si mùžeš dovolit k němu v tom správném slova smyslu.
Vygenerováno za 3.166 sekund