Download menu
starter
- madman650
-
Autor tématu
- Velmi dobrý diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
17 roků 4 měsíců zpět #3862
od madman650
starter vytvořil uživatel madman650
Když mě tohle dělalo na autě,tak to byly kontakty na cívce,která zasouvá pastorek startéru do věnce.Princip by měl být stejný i tady.Rozdělat a smírkem vyčisti kontakty.Vždy jsem to tak opravil.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- mechaniker
-
- Návštěvník
-
17 roků 4 měsíců zpět #3864
od mechaniker
Odpověděl mechaniker pro téma starter
u moto je stykač mimo starter většinou pod sedlem a jde z něho + tlusty kabel ke starteru většinou neroze biratelny celek pokud pøemostime stykač oba poly a starter pracuje je chyba ve stykači . POZOR na cidlo stojanu nebo neutralu tež blokuje stykač pøi zaøazene rychlosti atd. To ovšem zname že?
- mechaniker
-
- Návštěvník
-
17 roků 4 měsíců zpět #3865
od mechaniker
Odpověděl mechaniker pro téma starter
u moto je stykač mimo starter většinou pod sedlem a jde z něho + tlusty kabel ke starteru většinou neroze biratelny celek pokud pøemostime stykač oba poly a starter pracuje je chyba ve stykači . POZOR na cidlo stojanu nebo neutralu tež blokuje stykač pøi zaøazene rychlosti atd. To ovšem zname že?
- Sodik
-
- Uživatel
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
17 roků 4 měsíců zpět #3867
od Sodik
Odpověděl Sodik pro téma starter
uz jsem to rozebral, nakej profik prede mnou predelaval starter, tesneni sice ze zhora vypadalo dobre ale dole bylo total mimo takze totalne zaœra¡nej starter, nechapu jak mohl fungovat. rozdelal jsem, vycistil a nastartoval, trochu problem delal dopinak primar retezu kterej jsem musel rozmontovet, slo to jen hroznou silou zpet, tak doufam ze to bude v poho. Starter jsem zatesnil silikonem.
- madman650
-
Autor tématu
- Velmi dobrý diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
17 roků 4 měsíců zpět #3868
od madman650
Odpověděl madman650 pro téma starter
Jsem Ti øíkal,že to bude nějaká volovina.Kolikrát,když neco rozebírám,se nestačím divit jakým zpùsobem nekteøí jedinci opravují věci.Bych je zabil.
- Piwča
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
17 roků 4 měsíců zpět #3869
od Piwča
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Odpověděl Piwča pro téma starter
Seš si jistej, že si tam ten napínák rozvoďáku dával zpátky správně? Bacha na to

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- Martin
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 98
14 roků 6 měsíců zpět #14569
od Martin
Odpověděl Martin pro téma starter
Když jsem dříve četl vaše příspěvky a otázky ohledně např.startování,akumulátoru,neházících jisker,CDI a jiných možných závad,tak jsem si říkal,že mám na takové závady dost času u své motorky. Ale pomalu nastává čas i u mého DRaka na nějaké poruchy. 
V sobotu jsem byl na jedné vypečené akcičce,kterou pořádal časopis Motoráj. Naši hádači z koule(rosničkáři) věštili déšť a hnusně,ale to se naštěstí v okolí Nové Paky nevyplnilo. Ikdyž večer v pá a v sobotu docela lilo. Ale,co chci sdělit. V terénu i po silničkách jsem najel cca 140 km. Byla to bašta-ještě lepčejší,jak minulý rok.
Dojel jsem do cíle a vypnul motor,předal kartu a DRaka už nenastartoval.
Dotlačil jsem ho k autu a přemýšlel,co by to mohlo být za závadu. Napadnul mě chcípák nebo tlačítko startu na řídítkách. Dal jsem přepínačům napravo ránu a ono to pak startovalo. Doma už,ale zase ne-ani po hrubém násilí.
Začala rozborka,proměřování,propípávání,kontrola funkčnosti,ale vše se jevilo jako v poho. Přepinače a tlačítka v pravo na řídítkách byly funkční. Přes rele to točilo se starterem,páčku od spojky jsem měl zmačknutou. Až po několika kontrolách,čištěních,opravě jedhoho naprasklého drátku,jsem zkusil spojit kostřící kablíky od spinače páčky spojky a tlačítka starteru-a ono najednou startování šlo. Tak jsem spinač vyřadil a uvidím,co bude dál.
Ještě nesvítí přední parkovačka a zadní koncovka,brzdové ano. Pojistky jsou v poho. No tak to bude další operace.
Já s elektrikou bojuju sice jako lev,ale ona stále má navrch.

V sobotu jsem byl na jedné vypečené akcičce,kterou pořádal časopis Motoráj. Naši hádači z koule(rosničkáři) věštili déšť a hnusně,ale to se naštěstí v okolí Nové Paky nevyplnilo. Ikdyž večer v pá a v sobotu docela lilo. Ale,co chci sdělit. V terénu i po silničkách jsem najel cca 140 km. Byla to bašta-ještě lepčejší,jak minulý rok.
Dojel jsem do cíle a vypnul motor,předal kartu a DRaka už nenastartoval.

Začala rozborka,proměřování,propípávání,kontrola funkčnosti,ale vše se jevilo jako v poho. Přepinače a tlačítka v pravo na řídítkách byly funkční. Přes rele to točilo se starterem,páčku od spojky jsem měl zmačknutou. Až po několika kontrolách,čištěních,opravě jedhoho naprasklého drátku,jsem zkusil spojit kostřící kablíky od spinače páčky spojky a tlačítka starteru-a ono najednou startování šlo. Tak jsem spinač vyřadil a uvidím,co bude dál.

Ještě nesvítí přední parkovačka a zadní koncovka,brzdové ano. Pojistky jsou v poho. No tak to bude další operace.

Vygenerováno za 3.232 sekund