Download menu

starter - nereaguje

Více
12 roků 10 měsíců zpět #17465 od metiu
starter - nereaguje vytvořil uživatel metiu
Nazdar chlopi, mam problem v elektrike nereaguje mi starter, doteraz išiel bez problemu spravil som na nom 1500km tento rok no vcera ho sikovny kamarat točil bez benzinu (dosil mu a debil nepozna rezervu) až pokym neprestal uplne ist, baterku som vylucil svetla a vsetko istatne funguje, kontakty podla mna tiež nie no nepremeriaval som ich, pri baterke to cuka spaja obvod no starter ani nepipne podla mna odpalil starter
co by to mohlo byt este okrem startera pripadne kontaktov?
moznost pozicania startera a vyskusania nemam takze doma to mozem len pomerat a hodit do servisu

ponaucenie - zena a motorka sa nepoziciava

vopred dakujem

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• street-dog
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
12 roků 10 měsíců zpět #17466 od street-dog
Odpověděl street-dog pro téma starter - nereaguje
možná je baterka už vymlácená tak, že startérém nepohne, přece jen startér potřebuje dost, ale na světla ještě stačí, prvně bych ji zkusil pořádně nabít :)

Suzuki DR 650 RSE (1993)

Více
12 roků 10 měsíců zpět #17467 od metiu
Odpověděl metiu pro téma starter - nereaguje
no baterkou to neni uz som to skusal dnes rano a nič, skusal som premeriavat prepipavat kontakty vsetky idu, či ukazuje dobre hodnoti CDI to neviem som z toho dost debil, na štartovacom rele mi na všetkych kabloch okrem jedneho ktory smeruje na starter nameralo hodnotu ako aj na baterke, teraz neviem či je chyba tam a mam to aj tam namerat alebo to je v poriadku

Více
12 roků 10 měsíců zpět #17468 od Elektrik
Odpověděl Elektrik pro téma starter - nereaguje
Ještě zbývá proměřit spojkový spínač a samotné tlačítko startéru. Třeba se dlouhým startováním unavilo ;)

• street-dog
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
12 roků 10 měsíců zpět - 12 roků 10 měsíců zpět #17469 od street-dog
myslím, že CDI na startér mít vliv nebude...bohužel ti neřeknu co na kterým výstupu má být, k moto se dostanu až v pondělí, že bych ti změřil co tam leze u mojí. Jinak startér je úplně mrtvej ? nevydává žádnej pazvuk a nic ?

PS: sakra, na spojkovej spínač jsem zapomněl :) jelikož u mě dělal problémy, tak jsem ho hnedka vyřadil z provozu :)

Suzuki DR 650 RSE (1993)
Poslední změna: 12 roků 10 měsíců zpět uživatelem street-dog. Důvod: sloučení příspěvků

Více
12 roků 10 měsíců zpět #17471 od metiu
to spojkove neviem do toho sa nevyznam, spinač je dobry neblblo to ani v terene nikdy pri baterke je taka mala skatulka z ktorej idu kable na poistky a z nich na svetla atd. tak ked chcem startovat iba v tej krabicke prepojuje obvody - cuká to tam
dufam ze to nieje ten starter nemam peniaze na rozhadzovanie :/

• street-dog
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
12 roků 10 měsíců zpět #17472 od street-dog
no když startuješ, tak musíš mít zmáčklou spojkovou páčku je to tak ? ... pokud ji nemusíš mít zmáčklou tak už ten spojkovej spínač někdo vyřadil před tebou. S krabičkou ti tedka nepomůžu, jedině až v pondělí, jak se dostanu k moto.

Suzuki DR 650 RSE (1993)

Více
12 roků 10 měsíců zpět - 12 roků 10 měsíců zpět #17475 od metiu
no servisak co som bol za nim bude robit az o 2 tyzdne tak mam cas zatial, pokial si pametam dobre tak som ju startoval pohode aj bez spojky uz je to vyradene

edit: dnes som tak rozmyslal ze ked mi tam nejde to napetie zo startovacieho rele na starter tak skusim kabel z beterky dat priamo na ten kabel starteru, zazrakom pretočilo pekne starter a nastartovalo (aj bez kluca) takze chyba je na 90percent v startovacom rele aspom v to dufam

ak ma niekto to startovacie rele na predaj dajte vediet, dakujem
Poslední změna: 12 roků 10 měsíců zpět uživatelem metiu. Důvod: doplnenie

Více
12 roků 10 měsíců zpět #17492 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma starter - nereaguje
mi taky starter nereaguje do pr..........

Více
12 roků 10 měsíců zpět #17493 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma starter - nereaguje
popravdě kyž zapojis 12v přímo na cívku starteru tak musí jít , jestli ne tak je asi v hajzlu , ale tomu moc nevěřím že by šel někam z prahy do prčic jen tak .spíš bych hledal že něco co nevydrželo

Více
12 roků 10 měsíců zpět - 12 roků 10 měsíců zpět #17496 od metiu
no u mna to bude urcite to startovacie rele kedze do neho ide napetie = napetie na baterke a z neho uz na starter nejde ziadne mozes to skusit aj prepojenim kabla priamo z baterky na ten kebel od starteru a uvidis, mne by malo prist rele nabuduci tyzden ak to ten pan poslal tak este dopisem ci to bolo na 100% ono, skus prepipat kontakty mne pipali pekne vsetky
Poslední změna: 12 roků 10 měsíců zpět uživatelem metiu. Důvod: chyby

Více
12 roků 9 měsíců zpět #17531 od metiu
no štarter už mam a bol to on motorka ide ako pred tym, stalo to 15 eur + posta na ebay, za 7 dni som to mal doma, toho od toho typka co mi to mal poslat som sa doteraz nedockal ani neodpisuje na maily ani neda vediet nech sa obesi debil mohol som cakat aj rok..

Vygenerováno za 3.376 sekund