Download menu
-
Fórum
-
Technika
-
Elektrika
-
Problemy s DRkou
Problemy s DRkou
-
Escape168
-
Autor tématu
-
-
Uživatel
-
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
13 roků 3 týdnů zpět #17070
od Escape168
Nazdar suzukaci.Potreboval by som poradit. Mam doma suzuki dr 650 rs so starterom ktory bol dorabany cize moto ma aj dekompresor mechanicky. Mam s nou problem, ze chyta len na 2500 otacok, nechce ist na volnobeh a na vysoke otacky zasa nechce ist. Myslim si ze to robi riadiaca jednotka ale niesom si isty. Tiez mam problem ze mam prasknutu prirubu medzi karburatorom a motorom tak sa bojim ze to moze sposobovat aj sanie falosneho vzduchu ale snazil som sa to utesnit. Bol by som rad keby ste mi pomohli a povedali svoj nazor nato popripade mi povedali co by mohlo byt este na chybe pretoze niesom si na 100% isty ci to robi riadiaca alebo ina cast elektriky alebo to moze robit aj ta prirubka u karburatora. Popripade mohli by ste mi odporucit kde sa daju zohnat nove riadiace?...vsetkym co sa zapoja Dakujem
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 4
-
-
13 roků 3 týdnů zpět #17072
od drtomi
Elektricku zavadu by som na 99% vylucil. nastav si podla manualu karburator a ventily. Potom napis ako sa to sprava. Skotroluj este sytic.
Drtomi
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 4
-
-
-
Escape168
-
Autor tématu
-
-
Uživatel
-
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
13 roků 3 týdnů zpět #17075
od Escape168
No ja som rozmyslaj aj nad tym karburatorom, hlavne ta briruba ci to nebude ale aj ten sytic sme pozerali pretoze ked som ju ja kupil tak tam bol len nejaky spic s kolesa a to dobre netesnilo. Teraz to mam uz spravene lepsie ale nikdy newies ci je to na 100%. Ja ked som to kupil tak nesla vobec, potom sme vymenili roztrhnuty O kruzok pod karbesom a zacala chytat ale nejde dobre tak ako som pisal uz hore. Skusem este ten karbes a ventily a uvidim.
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 4
-
-
13 roků 3 týdnů zpět #17076
od drtomi
no moja byvala to nieje.
Tazko ti tak poradit lebo to vyzera ze sa v tom sprtal nejaky falat a dosrate moze byt cokolvek. Ta motorka je bez papierov ? Jednu taku som videl v inzeratoch. Odkial si?
-
Escape168
-
Autor tématu
-
-
Uživatel
-
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
13 roků 3 týdnů zpět #17077
od Escape168
No hej je bez papierov. Ja som s Lucenskeho okresu a moto som kupil asi pred mesiacom z dediny pri Humennom. A ty si odkial a aku mas moto ak smiem vediet.
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 39
-
-
-
-
-
13 roků 3 týdnů zpět #17078
od Heki
...a prasklá příruba bude dělat problémy na 100%. Nevím teda jestli to je jediný problém, ale je to určitě jeden z významných.
Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
-
Escape168
-
Autor tématu
-
-
Uživatel
-
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
13 roků 3 týdnů zpět #17079
od Escape168
no len neviem velmi kde by sa dala zohnat... po inzeratoch velmi neni...ja som rozmyslal vysustruzit ju so silamidu alebo perdinaxu ale to su hmoty co sa nedaju stlacat a ja ju potrebujem stiahnut pri karburatore...aj original priruba je z jednej strany tvrda a z druhej kde sa pripaja karburator je nejaka taka ako gufero...ak by ste vedele o nejakej za rozumnu cenu tak mi napiste alebo nejaku stranku s nahradnymi dielmi...dik
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 4
-
-
13 roků 3 týdnů zpět #17081
od drtomi
pozri inzeraty su tam DRky bez papierov na nahardne diely.
Ja som v zahranici.
Naco si kupoval bez papierov? Ved do lesa s tym nemozes a aj keby si mohol je to tazke na les a nevhodne sprevodovane do lesa.
-
Escape168
-
Autor tématu
-
-
Uživatel
-
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
13 roků 3 týdnů zpět #17083
od Escape168
Ja som este student a iba cez leto si budem robit vodicak (ak vida) a Dr-ko som kupil pretoze Jawa 250 mi uz bola malo a za tie peniaze co som mal by som nekupil 4 takt (2takt uz radsej nie) ktory by mi bol do lesa dobry. A brat ma tiez Dr ku ale Djebelku este s kick starterom a myslim ze sa da aj v terene vyblaznit s nou. Jasne ze husqvarne alebo ktm sa nevyrovna ale to ani necakam a za tym ucelom som ju ani nekupoval. A ak ju nedam do kopy bratovy dam starter a rozpredam ju a budem zhanat nieco ine. A co sa jedna zakazu k tomu sa ani vyjadrovat nebudem lebo to nema vyznam. Nech sa radsej nasa vlada pozrie na to kolko dreva sa vyvaža vo velkom s lesov a nie na to ked si ide partia chlapcov raz za mesiac zajazdit do prirody.
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 4
-
-
-
Escape168
-
Autor tématu
-
-
Uživatel
-
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
12 roků 11 měsíců zpět #17242
od Escape168
Nazdar páni. Po mesiaci mi konecne prisla nova riadiaca jednotka a po jej zapojeni som zistil ze s motorkou sa nic nestalo a stale mam s nou ten isty problem akurat ze na novej jednotke motor ide o nieco plynulejsie...Pri 4000 otackach zasa straca vykon (ako keby neprepla jednotka) a ked jej volnobeh znizim pod 2500 zhasne, v momente ako keby niekto odpojil kabel na sviecku. Robi to aj na iny nastelovany karburator a tak isto nepomohlo ze som vymenil regulator napatia... Ak by ste mali niekto este nejaky nazor alebo by ste mi vedeli povedat nieco nove prosim napiste. Dik... Martin
-
Fórum
-
Technika
-
Elektrika
-
Problemy s DRkou
Vygenerováno za 3.371 sekund