Download menu

Hřátí káblu od baterie

• Davaka
  • Avatar uživatele Davaka Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
14 roků 8 měsíců zpět #14202 od Davaka
Hřátí káblu od baterie vytvořil uživatel Davaka
Zdravim ... když startuju svoje rse tak se mi hřeje kabel od baterie ke spínači ... všechny kontakty jsem ožistil ale dělá to pořád ... nevíte o tom něco? díky za rady

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 8 měsíců zpět #14203 od pigi
Odpověděl pigi pro téma Hřátí káblu od baterie
Jestli ti to nechytá a startuješ dlouho, tak je to normální.Když se hřeje hned, tak hledej , jestli ti kabel někde nekostří, nebo jde do řiti startér.
Ještě je možnost, že se v tom někdo hrabal a kabel vyměnil za slabej, musí to být nejsilnější kabel v elektrice.

Více
14 roků 8 měsíců zpět #14205 od Popy
Odpověděl Popy pro téma Hřátí káblu od baterie
Ahoj, jak psal už Pigi, startér už může jít do řiťi a tak má velký odběr. Projdi si ale první kostry, (-), Popy :)

Více
14 roků 8 měsíců zpět #14283 od Tali
Odpověděl Tali pro téma Hřátí káblu od baterie
Ahoj. Mám taky RSE a taky se mi hřál plusovej kabel. Až si jednou takhle jedu (už jsem to psal do jinýho tématu) a najednou chcíp zadní kolo smykem a konec hotovo. Spínačka zapnutá nic nefunguvalo, ani nesvítilo. Tak jsem sundal sedačku a tam na mně vypad uklepanej plusovej kabel. Asi byl už načatej takže tam by velký odpor tak se to zahřívalo. omotal jsem to americkou stříbrnou izolepou a dojel domu. koupil nový očko a je to v cajku.

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
14 roků 8 měsíců zpět #14303 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Hřátí káblu od baterie
Mně se dost hřál tenký kabel co vede ke kostře - ukostřuje dekompresor, spínač na stojanu a ještě něco. Nevěděl jsem dlouho co s tím. Nakonec jsem jednoho dne rozebral a očistil veškeré elekrosoučásti, které mají co do činění se startem(především hlavní kostřící drát vedoucí na rám - ten byl zaprasenej řádně) a přestal se mi drát hřát a i to lépe startovalo. Nepíšeš ale kterej přesně se ti hřeje drát. Plusovej bych taky viděl na přílišný odběr od startéru.

Více
14 roků 8 měsíců zpět #14306 od Kubrt11
Odpověděl Kubrt11 pro téma Hřátí káblu od baterie
Každý uvolněný,zoxidovaný,nebo jinak zas... el.spoj se přehřívá kvůliva velkému přechodovému odporu,a následně ztrátám toku elektronů... ;)

Čiao.K.

Vygenerováno za 3.214 sekund