Download menu
Spínač u karburátoru
- NEDOJED
-
Autor tématu
- Diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
15 roků 9 měsíců zpět #10849
od NEDOJED
Spínač u karburátoru vytvořil uživatel NEDOJED
Jen ze zvědavosti mě zajímá kčemu je na SE u karburátoru spínač,který se pøi plném plynu sepne?
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Piwča
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
15 roků 9 měsíců zpět #10851
od Piwča
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Odpověděl Piwča pro téma Spínač u karburátoru
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- NEDOJED
-
Autor tématu
- Diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
15 roků 9 měsíců zpět #10864
od NEDOJED
Odpověděl NEDOJED pro téma Spínač u karburátoru
Tak jestli se nepletu? Musí CDI ještě vyhodnotit otáčky a pak (jsou-li maximální)změní pøedstih a motor stratí výkon?

- Piwča
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
15 roků 9 měsíců zpět - 15 roků 9 měsíců zpět #10865
od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Spínač u karburátoru
Já to vidím asi tak - CDI dostane od toho čidla signál (což je podle schéma jasný fakt) a dál je to jen nekonečná debata.
Podle mě CDI pøidá něco na pøedstihu, tøeba možná i s nějakým zpožděním, když napø. na pětku dáš v 80 km plnej ... Ale možná je to tak chytrý, jak píšeš, že by si to mezi sebou porovnávalo ten signál - plnej plyn a otáčky motoru od snímače pro zapalování.
Neznám 4T benzinovej motor, kterej točí nad 4 000 ot/min a nemá regulaci pøedstihu, možná tak nějaká sekačka od Mountfieldu. Ale většinou se ten pøedstih pøidává plynule podle otáček ...
Jako omezovač to určitě nefunguje, to je ptákovina, a jestli to nesouvisí s pøedstihem, tak je to další kurvítko na SE, a pryč s tím
Podle mě CDI pøidá něco na pøedstihu, tøeba možná i s nějakým zpožděním, když napø. na pětku dáš v 80 km plnej ... Ale možná je to tak chytrý, jak píšeš, že by si to mezi sebou porovnávalo ten signál - plnej plyn a otáčky motoru od snímače pro zapalování.
Neznám 4T benzinovej motor, kterej točí nad 4 000 ot/min a nemá regulaci pøedstihu, možná tak nějaká sekačka od Mountfieldu. Ale většinou se ten pøedstih pøidává plynule podle otáček ...
Jako omezovač to určitě nefunguje, to je ptákovina, a jestli to nesouvisí s pøedstihem, tak je to další kurvítko na SE, a pryč s tím

Poslední změna: 15 roků 9 měsíců zpět uživatelem Piwča.
- MotejlKuba
-
- Výborný diskutér
-
- XTZ 750 Superténéré
15 roků 9 měsíců zpět #10869
od MotejlKuba
Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti
Taky mám vlastní web
Odpověděl MotejlKuba pro téma Spínač u karburátoru
U charonovo se,sme to zkusily odpojit a žádný rozdíl jsem nerozpoznal
Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti

Taky mám vlastní web

Vygenerováno za 3.210 sekund