Download menu

Geometrie

• a.mulacek
  • Avatar uživatele a.mulacek Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
10 roků 10 měsíců zpět #19534 od a.mulacek
Geometrie vytvořil uživatel a.mulacek
Zdravím. Prosím o radu. Nemůžu nastavit geometrii na motorce. Po sundání zadního kola a výměně gum v rozetě, jsem vše sestavil zase pečlivě na zpět a motorka je jak štafle. Pomocí vodováhy dám kolo do zákrytu s předním. Jenže to na těch stupnicích na napínání řemenu mám na jedné straně 2 a na druhé 0. To je celkem velký rozdíl. Když ty stupnice sladím, tak je to katastrofa. Máte stejnou vzdálenost ráfku na každou stranu v zadní kivce...? Už jste to někdo řešil....

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
10 roků 10 měsíců zpět #19535 od Drack
Odpověděl Drack pro téma Geometrie
Pokud by bylo DRko v záruce - asi ne, že, tak za prodejcem. Ale je to enduro a dle toho s ním bylo nakládáno
, že...Takže kola bezpodmínečně v lajně za sebou, pokud nepřestavuješ na segwej a na rysky se vy., radši se zaměř na jiné čárky :silly: Co třeba porovnat kyvku, máš banán nebo vrtuli? :blink:
Poděkovali: a.mulacek

Více
10 roků 10 měsíců zpět #19536 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Geometrie
Myslím, že to máš blbě poskládaný. Aby to šlo takhle šejdrem, to je divný. Třeba to už někdo udělal takhle blbě před tebou a ty jsi to pečlivě opapouškoval a všimnul si toho až teď. Ty silentbloky v rozetě s tím nesouvisí, to bys ani nedal dohromady. Ty zářezy na podložkách musej sedět, nebo máš fakt japonskej banán, ale to taky jen tak někdo nemá, tak bych na to byl hrdej.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• a.mulacek
  • Avatar uživatele a.mulacek Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
10 roků 10 měsíců zpět #19540 od a.mulacek
Odpověděl a.mulacek pro téma Geometrie
Je to opravdu skroucený jak prase. Nechám kola v zákrytu, ted to jde alespon ovládat. Před tím to byla celkem honička poslat to do zatáčky :) Na to sladění stupnic napínání řetězu kašlu. Trošku mě to vyděsilo, ale postupně jsem se uklidnil B) Má to něco za sebou a extra rychlostí to stejně nedosahuje. Zadní rozetu jsem si pěkně podle laserového ukazovátka srovnal s kolečkem na motoru - řetěz běží pěkně rovně. Štafle jsou už taky fuč, no a ty stupnice napínání řetězu neřeším. Jinak díky za koment.

Vygenerováno za 3.149 sekund