Download menu

Nahon tachometru

Více
12 roků 2 měsíců zpět #18037 od zenyt
Nahon tachometru vytvořil uživatel zenyt
Zdravím,jaksi mi odešel náhon tachometru a po jeho demontáži jsem ho poměřil a má nějakých 107 cm délku bowdenu.Nikde na netu nemůžu objevit prodejce takového rozměru...mám snad nějaký hybrid nebo je to standartní délka?????Pokud bude pravda za A.tak ho asi budu muset nechat opravit autogenem :-( ,co myslíte DRaci?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
12 roků 2 měsíců zpět #18038 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Nahon tachometru
Nemá náhodou to fidlátko, kterým to měříš, ustříhlou nulu? Délku origo nevím, ale ten co máš teď v ruce, neznamená že tam patří. Na té délce se plus minus 5 cm ztratí, delší nevadí, ale čím víc oblouků, tím hůř pro náhon, to si můžeš proměřit třeba provázkem, důležitější jsou ty přesahy na koncích. Stejně koupíš něco z té druhovýroby, tak vyber to nejdelší co seženeš, nebo ti udělaj i na zakázku, někde určitě :)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
12 roků 2 měsíců zpět - 12 roků 2 měsíců zpět #18043 od zenyt
Odpověděl zenyt pro téma Nahon tachometru
Ahoj,tak abych nedělal blbce ze své maličkosti tak doplním rozměr,lanko má 109 cm,samozřejmě jsem objednal bez nějakýho měření náhon nový u svého mechanika,nicméně radost z nového dílu mě přešla v tu chvíli co jsem suzu postavil na montážní stojan.Jakmile vyjeli vidle náhon se našponoval jak struna na banju a bylo po ptákách(bylo to nejdelší co sehnal 99 cm lanko a sám jsem delší taky nenašel).Proto usuzuji že bude moje origoš :-( .No nic zkusím nějakou výrobu nebo opravu ale jinak díky za snahu...
Poslední změna: 12 roků 2 měsíců zpět uživatelem zenyt. Důvod: chyba

• street-dog
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
12 roků 2 měsíců zpět #18046 od street-dog
Odpověděl street-dog pro téma Nahon tachometru
Bohužel jsou různý délky lanek k tacho, rozměry ti teďka neřeknu, ale taky mám doma jedno krátký a jedno delší ze stejných typů.

Suzuki DR 650 RSE (1993)

Více
12 roků 2 měsíců zpět #18047 od Heki
Odpověděl Heki pro téma Nahon tachometru
Já kupoval repliku náhonu na partsdepot.cz cena asi 3 kila a bylo na pohled stejné jak originál.

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

Více
12 roků 1 měsíc zpět #18089 od kubajs99
Odpověděl kubajs99 pro téma Nahon tachometru
No ten náhon na Parts depotu v replice je na RSE prostě krátký.Délka 100cm je málo.Hodí se tak na Biga protože tam se hejbe tachometr i s řidítkama ale na RSE jsou budíky na kapotáži a tím pádem jakýkoliv hup nebo zatáčení na opačnou stranu znamená že praskne náhon nebo vyrveš budíky ať to protáhneš kudy chceš.U Originálu ale není napsáno jak je dlouhý.Mám taky délku 100 a válí se mi doma a sháním delší ale v origu za tu cenu se mi kupovat fakt nechce.Tak kdyby někdo našel někde prodejce délky cca těch 109 cm bylo by t osupr

Více
12 roků 1 měsíc zpět #18095 od kubajs99
Tak jsem sehnal univerzální lanko dlouhé 150 cm které lze zkrátit a má různé redukce a tak jsem zvědavej co to bude zač pak dám vědět až přijde jestly tam je vše potřebné na DR :-) a chce za něj 429 Kč

Více
12 roků 1 měsíc zpět #18115 od zenyt
Tak jsem se hodně snažil a tady : www.motocomponents.cz/lanka/nahon-tachom...e-sp43-43b-rv-90-96/ je !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poděkovali: Piwča

Více
12 roků 1 měsíc zpět - 12 roků 1 měsíc zpět #18116 od Piwča
Kubajs, a co ty teď s tim bičem? :unsure: Jak ti někdo řekne že dělá pro google, tak ho s nim majzni přez držku.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 12 roků 1 měsíc zpět uživatelem Piwča.

Více
12 roků 1 měsíc zpět #18118 od zenyt
Holt to měřící fidlátko nekecalo :-)))))))))

Více
12 roků 1 měsíc zpět #18119 od Piwča
:) Dyť jo, hlavně že je náhon na světě. Já ho taky hledal, a on se hajzlík hned neukáže, musí se to holt projít celý.

Více
12 roků 1 měsíc zpět #18143 od zenyt
Tak dnes přišel,namontoval jsem ho,kroutil řidítkama na všechny světový strany a světe div se nikde se nešponuje...ani po vyjetí šavlí na stojanu.Zkrátka je to ON!!!!!!!!!!!!!!!

Více
12 roků 4 týdnů zpět - 12 roků 4 týdnů zpět #18148 od kubajs99
no já ho namontoval včera.jsem mu volal tak je objednával a dojel jsem si pro něj osobně do klášterce trochu výlet no ale délka v pohodě :-) díkes za odkaz
Poslední změna: 12 roků 4 týdnů zpět uživatelem kubajs99.

Vygenerováno za 3.270 sekund