Download menu
Motor-chrastí
- Palmer
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
16 roků 1 měsíc zpět #9588
od Palmer
zdravim vsechny nadsence DR R potrebuju pomoct prosim, v motoru mi po zazimovani zacalo divne chrastit predpokladam ze jde o VAčKY nemohl by mi nekdo prosím poradit kde bych je mohl sehnat??
Predem diky
Palmer.
Motor-chrastí vytvořil uživatel Palmer

Predem diky
Palmer.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Heki
-
- Výborný diskutér
-
16 roků 1 měsíc zpět #9589
od Heki
Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
Odpověděl Heki pro téma Motor-chrastí
www.partsdepot.cz
Ale první to rozdělej a zjisti, co tam vlastně chrastí. Mùže jít o vytahaný rozvoďák nebo vyvažovák - to jsou levnější položky než vačka.
Ale první to rozdělej a zjisti, co tam vlastně chrastí. Mùže jít o vytahaný rozvoďák nebo vyvažovák - to jsou levnější položky než vačka.
Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
- MotejlKuba
-
- Výborný diskutér
-
- XTZ 750 Superténéré
16 roků 1 měsíc zpět #9590
od MotejlKuba
Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti
Taky mám vlastní web
Odpověděl MotejlKuba pro téma Motor-chrastí
Nejprve udělej to že si prostuduj pravidla fóra a nezakládej nám tu zbytečně nové téma a podívej se po foru mnohokrát se tu divné zvuky v motoru probíraly.
myslím že když ti nečo začne rachotit,tak není potøeba hned bezhlavě kupovat nějaké díly
myslím že když ti nečo začne rachotit,tak není potøeba hned bezhlavě kupovat nějaké díly
Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti

Taky mám vlastní web

- Paja
-
- Velmi dobrý diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 5
16 roků 1 měsíc zpět #9591
od Paja
Odpověděl Paja pro téma Motor-chrastí
Vačky se dají opravit, nemusí se hned kupovat nové a stojí jen zlomek ceny. Nejdøív to ale rozdělej.
- Piwča
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
16 roků 1 měsíc zpět - 16 roků 1 měsíc zpět #9593
od Piwča
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Odpověděl Piwča pro téma Motor-chrastí
Mě po zimě chrastí zrcátko, radši si to ještě jednou poslechni, než začneš něco rozebírat, zvláš když píšeš o vačkách 
Jestli tady chceš najít alespoò elementární radu takle na dálku, nesmíš se stydět a øíct alespoò, kde to z motoru slyšíš, nalevo, napravo, v jakejch otáčkách nebo furt, teplej motor, studenej motor, pøi vystavený spojce potichu lepší stejný horší, atp.
Souvislost se "zimováním" zdá se mi poněkud podivná, leda že by Ti tam někdo nasypal ocelové piliny.

Jestli tady chceš najít alespoò elementární radu takle na dálku, nesmíš se stydět a øíct alespoò, kde to z motoru slyšíš, nalevo, napravo, v jakejch otáčkách nebo furt, teplej motor, studenej motor, pøi vystavený spojce potichu lepší stejný horší, atp.
Souvislost se "zimováním" zdá se mi poněkud podivná, leda že by Ti tam někdo nasypal ocelové piliny.
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 16 roků 1 měsíc zpět uživatelem Piwča.
- citronsk
-
- Návštěvník
-
16 roků 1 měsíc zpět #9655
od citronsk
Odpověděl citronsk pro téma Motor-chrastí
Objednaj original v Suzuki, nove lacnejsie tazko zozenies...
Vygenerováno za 3.221 sekund