Download menu
Blbì øadí..
- Buri
-
Autor tématu
- Novota
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
16 roků 5 měsíců zpět #7927
od Buri
Blbì øadí.. vytvořil uživatel Buri
Ahoj.. Mam problémek že mi nechce moc dobøe øadit motorka.. Když dam jedničku na místě tak jde celkem pøes zuby. Potom když zastavim tak nejde z jedničky nebo z dvojky dát neutrál.. Spojka mi zabírá skoro až nahoøe ale vùli má.. Na lamely je najeto asi 3000 km takže lamely musej bejt ok.. Jakmile stojim a chci dát z jedničky neutrál tak nejde ale jak chcípnu motor tak tam skočí takže problé je asi někde ve spojce co?? Díkec..
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- honz
-
- Velmi dobrý diskutér
-
16 roků 5 měsíců zpět #7928
od honz
Ráfky, dráty, niple, výplety...
http://www.hprwheels.cz/
Odpověděl honz pro téma Blbì øadí..
Na místě øadit, tak to jde špatně. Zkus dávat neutrál ještě než zastavíš. Měl jsem Rko a na místě jde øadit nebo vyøazovat opravdu těžko, musíš pøitom trošku pohnout s motorkou dopøedu.
A pøi jedničce mi to sem tam jde trošku pøes zuby nebo to dá menší ránu i u novějšího SEčka. Myslím že je to v celku normální. Někde jsem na to četl dlouhé diskuze jak øadit, myslím na motorkáøích a něco je objevilo i tady. Pokud máš spojku, tj. lamely, plechy, pružiny OK a lanko nikde nedrhne, mělo by to být "normální"
A pøi jedničce mi to sem tam jde trošku pøes zuby nebo to dá menší ránu i u novějšího SEčka. Myslím že je to v celku normální. Někde jsem na to četl dlouhé diskuze jak øadit, myslím na motorkáøích a něco je objevilo i tady. Pokud máš spojku, tj. lamely, plechy, pružiny OK a lanko nikde nedrhne, mělo by to být "normální"

Ráfky, dráty, niple, výplety...

http://www.hprwheels.cz/
- Sniper
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 17
16 roků 5 měsíců zpět #7931
od Sniper
Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl
sniper(zavinac)dr-650.com
Odpověděl Sniper pro téma Blbì øadí..
jinak pokud jsi menil akorat lamely tak zkus jeste vymenit plechy a pruziny jinak jak pise Honz

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl
sniper(zavinac)dr-650.com
- Buri
-
Autor tématu
- Novota
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
16 roků 5 měsíců zpět #7933
od Buri
Odpověděl Buri pro téma Blbì øadí..
No já vim že na místě to jde hùø ale právě že to dělá i když jedu pomalinku.. Pøedtim mi to vyøazovalo i na místě.. Možná by stálo za to vypustit starej olej a dát tam novej.
- backmen
-
- Výborný diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 40
16 roků 5 měsíců zpět #7936
od backmen
Odpověděl backmen pro téma Blbì øadí..
No tak to je mazec!!!!!

- Paja
-
- Velmi dobrý diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 5
16 roků 5 měsíců zpět #7944
od Paja
Odpověděl Paja pro téma Blbì øadí..
Možná by stálo za to, to rozdělat. Nevěøím tomu,že to dělá olej. A tomu nějak neublížíš!!!
- Martin
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 101
16 roků 5 měsíců zpět #7946
od Martin
Odpověděl Martin pro téma Blbì øadí..
Pokud by jsi měl hustší oil než pøedepisuje výrobce a jezdil jsi v mrazech-tak by ti to hùø øadilo,ale pouze do doby než se motor ohøeje. Pak už by to øadilo a vyøazovalo,tak jak má-pokud by bylo v pøevodovce a spojce vše OK. Na oil bych se teď nespoléhal. Kolik máš na něm najeto?
Spíš bych hledal závadu ve spojce.
Já když nastartuju na sytič a jsou zvýšené otáčky motoru,tak musím velice pomalu zaøadit-když bych tam 1 chtěl dát silou,tak buď nepùjde nebo je to docela šleha. Ale jak jsou volnoběžné otáčky na té správné úrovni,tak je to lepší.
Taky se mně stává občas,že nemùžu najít neutrál-když stojím,ale to je chyba spíš v pilotovi než v motorce:cheer: .
Napiš potom,co bylo pøíčinou.
Já osobně bych začal spojkou. Nejdøív demontáž,dùkladná kontrola lamel na rovinnost a na zkoušku bych podložil pružiny podložkama a prubnul,jak se to chová. V pøípadě zlepšení-nové pružiny,plechy,lamely. Stejně konečné rozhodnutí bude na tobě a tvé peněžence. Toto jsou jen rady a porady,ale občas některé mùžou navést správnějším směrem. Tak hodně zdaru.
Spíš bych hledal závadu ve spojce.
Já když nastartuju na sytič a jsou zvýšené otáčky motoru,tak musím velice pomalu zaøadit-když bych tam 1 chtěl dát silou,tak buď nepùjde nebo je to docela šleha. Ale jak jsou volnoběžné otáčky na té správné úrovni,tak je to lepší.
Taky se mně stává občas,že nemùžu najít neutrál-když stojím,ale to je chyba spíš v pilotovi než v motorce:cheer: .
Napiš potom,co bylo pøíčinou.
Já osobně bych začal spojkou. Nejdøív demontáž,dùkladná kontrola lamel na rovinnost a na zkoušku bych podložil pružiny podložkama a prubnul,jak se to chová. V pøípadě zlepšení-nové pružiny,plechy,lamely. Stejně konečné rozhodnutí bude na tobě a tvé peněžence. Toto jsou jen rady a porady,ale občas některé mùžou navést správnějším směrem. Tak hodně zdaru.

- D.U.R.O.
-
- Diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
16 roků 5 měsíců zpět #7962
od D.U.R.O.
Odpověděl D.U.R.O. pro téma Blbì øadí..
Cau, tento problem mam aj ja napriek tomu, ze som vsetko na spojke spravil - t.j. nove plechy, lamely, struny, olej, prebruseny spjkovy kos. Chybu som objavil az teraz - kedze spojka vypina a zabera ako ma, ale takisto mam problem s radenim na jednotku z neutralu. Zistil som, ze na hriadeli, na ktorom je namontovany spojkovy kos je hned za loziskom podlozka a za podlozkou je puzdro, na ktorom sa cely spojkovy kos otaca a z vnutornej strany kosa je taka ista podlozka ako za loziskom. Ak mas tie podlozky znicene, tak sa ti bude blbo radit, lebo aj pri stacenej spojke motor dalej toci ten hriadel. Zajtra si idem pre nove podlozky a puzdro, vymenim to a dam ti vediet, ci to pomoze s radenim jednicky z neutralu. Vela ludi robi chybu, ze pri montazi spojk. kosa zatahuje maticu najvacsou moznou silou, treba dodrzat utahovaci moment, inak sa ti podlozky zdeformuju a nastava problem s radenim.
- Buri
-
Autor tématu
- Novota
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
16 roků 5 měsíců zpět #7965
od Buri
No tak já to zkoušel vlastně asi v 11 večer když sem to dal dohromady takže teplo zrovna nebylo (cca 2 stupně.. Najel sem asi 2 km a pøedtim běžela asi 4 minuty tak se zase asi tak moc nevohøála.. Olej tam dávam motul na kterej sem najel kolem 3 tisíc což taky neni zas tak moc.. No zkusim to spíš rozebrat a uvidim.. Zatim dík..
- Buri
-
Autor tématu
- Novota
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
16 roků 2 měsíců zpět #8947
od Buri
Takže sem dneska rozebíral spojku a už vim čim to je že ta spojka šla na ho*no. Měl sem prasklou jednu lamelu..
- Piwča
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
16 roků 2 měsíců zpět #8950
od Piwča
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Odpověděl Piwča pro téma Blbì øadí..
Poøádně to vomrkni, nepraskla jen tak ...

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Vygenerováno za 3.250 sekund