Download menu

Montáž nakopávaèky na RSE

• BiCZik
  • Avatar uživatele BiCZik Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 5 měsíců zpět #7868 od BiCZik
Montáž nakopávaèky na RSE vytvořil uživatel BiCZik
Ahoj, dá se na RSE namontovat nakopávací páka? Koukal jsem na katalog dílu a zrovna moudrej z toho nejsem. Podle katalogu by bylo potreba koupit nakopávací páku, hrídel a jeste hromadu dalsích dílu, cca. za 7000,- Kč. Dejme tomu kdyz bych to nakoupil a namontoval, neznicím pri nakopávání nohou el. startér? Napiste kdyz tak i zkusenosti s el. starérem a jeho spolehlivostí, já teda tomu svýmu neverim a uz me nebaví vybíhat kopec za barákem, abych nastartoval..

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 5 měsíců zpět - 16 roků 5 měsíců zpět #7874 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma Montáž nakopávaèky na RSE
Tak to máš docela prekérku s tím roztlačováním,ale dám ti za pravdu,že to je dobrý nápad.Jinak si zkuz zjistit jak to fuguje u jiných motorek,ktré mají obě varianty startování,jako KTM LC4 adventure a jiné.Nemám zkušenost,jak pracuje startér u motorek,ale u auta to je tak,že než začne točit startér s motorem,tak musí cívka "vystøelit" pastorek,který poté začne točit setrvačníkem,tedy i motorem.Ale myslím,že to bude obdobné i u motorek,takže by neměl být problém :unsure: :silly:

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)
Poslední změna: 16 roků 5 měsíců zpět uživatelem MotejlKuba.

Více
16 roků 5 měsíců zpět #7878 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Montáž nakopávaèky na RSE
No to je u aut, u DR nic nevijíždí, kolecka jak z orloje jsou spojený na furt, po nastartování to øeší ta volnoběžka na klice, po chcípnutí taky, proto jsou ty krkance.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
16 roků 5 měsíců zpět #7899 od honz
Odpověděl honz pro téma Montáž nakopávaèky na RSE
Zajímavá otázka. Já když jsem měl Rko, měl jsem opačný dotaz. Jestli jde na motor s nakopávačkou dát nějak startér. Bylo mi øečeno, že pokud chci mít elektrický startér, a si seženu motor se startérem. Že by se to nevyplatilo pøedělávat...dráty, startér...
Pak jsem se to naučil nakopávat i bosý a bylo vyøešeno.
Jinak k tvojemu dotazu-nevím, asi by to bylo složité.

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

Vygenerováno za 3.212 sekund