Download menu

sucha spojka?

• D.U.R.O.
  • Avatar uživatele D.U.R.O. Autor tématu
  • Diskutér
  • Diskutér
Více
16 roků 7 měsíců zpět #7077 od D.U.R.O.
sucha spojka? vytvořil uživatel D.U.R.O.
Caute, neviete niekto, ci spojkovy kos ma byt ponoreny v olej - aspon cast, alebo je spojka ostrekovana olejom cez nejaky kanal? Napadlo ma to preto, lebo mi stale taha spojka - tak som vybral skrutku, kde sa nalieva olej a nastartoval. Predpokladal som, ze vsade bude striekat olej. Na moje prekvapenie sa nic nedialo. To na Jawe 350 striekali olejove gejziry. Predpokladam, ze SUZUKI ma vacsi vykon a spojka by mala byt poriadne mazana. Tak ze ci nemam nieco upchate, olej je novy, takisto filter, hladina - ked je DR rovno, olej je po hornu rysku.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #7079 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma sucha spojka?
V manuálu zobrazen je 3D poloprùhlednej model motoru, kde je znázorněno, co, jak a kudy se maže. Že by něco pøímo cákalo na spojku tam není, nebo to nevidim.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• D.U.R.O.
  • Avatar uživatele D.U.R.O. Autor tématu
  • Diskutér
  • Diskutér
Více
16 roků 7 měsíců zpět #7080 od D.U.R.O.
Odpověděl D.U.R.O. pro téma sucha spojka?
Pisu tam, ze to ostrekuje nejaka tryska. Skusim to este raz rozobrat a nejako vycistit. Prave som zistil, ze v SUZUKI v Bratislave si musi clovek vsetko zistit do posledneho detailu a az potom objednat. Uz mesiac sa trapim so spojkou a zase som zistil, ze chalan v predajni, ktory ma original mikrofise, mi objednal uz druhu suciastku, co mi vobec nepasuje. Je to ten prvy kruzok na spojke, za ktorym nasleduje pruzny a dalej lamela. Na mojej moto ma 1.8 a ma mat 1.4 . Mimochodom mi nesedia skoro vsetky rozmery, ktore SUZUKI udava v manualoch v porovnani s original suciastkami. Napr. spojkovy plech udavaju 1.4 a origo ma cca 1.54 mm

Vygenerováno za 3.180 sekund