Download menu

moto vybruje

• fsosna
  • Avatar uživatele fsosna Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 7 měsíců zpět #7067 od fsosna
moto vybruje vytvořil uživatel fsosna
tak uz jsem to prehodil ten vyvazovaci retez a vse klape jak ma nebo alespon doufam protoze to jede startuje a drzi volnobeh tak jako pred tim ale zda se mi ze motorksa zacala nejak moc vybrovat.kdyz jedu a nevytacim to tak vybruje tak normalne ale jak pridam tak do vysokych otacek tak mi to zacne brnet jak prase tak nevim cim to muze byt jestli tim ze mam uplne nove krosove drapaky ale tim si myslim ze to neni nebo snad jen trochu ale spis tim vyvazovacim retezem mam ho docela naplej tak optimalne ale nevym jak odstranit ty vybrace jestli ho mam jeste vic napnout nebo povolit? vyvazovaci retez neni novej ale k napinani mam jeste celej sroubek takze vytahanej asi moc nebude nevite jak na to a napiste alespon nekdo neco!!!!
dik doufam ze to skonci bez odpovedi jako moje minule dotazy vsichni to vsechno mate za sebou a poradit nemuzete asi se vam nechce psat!!!!!(nerikam ze vsicni jednu odpoved jsem mel a jsem za ni vdecnej)ale na to ze to shledlo 100 motorkaru a jen jeden byl ochotnej poradit tak to je teda mizerne kdyby jsme si takto pomahali tak mame vsicni co si to chceme zpravit sami motorky stat pod dekou:S

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 7 měsíců zpět - 16 roků 7 měsíců zpět #7068 od D.U.R.O.
Odpověděl D.U.R.O. pro téma moto vybruje
Cau, jedine co ma napadne je to, ze si to asi dobre nezlozil, myslim tie vyvazovacie hriadele + napnutie retaze. Tiez som si velakrat myslel, ze je vsetko na 100% zlozene a predsa tak nebolo. Ked je retaz povolena, je to citit, hlavne v nizkych otackach. Kazde DR vibruje tak do cca 2700 ot/min. Podla toho, co pises / vibruje to vo vysokych / vidim problem prave v spravnom zlozeni hriadelov. Na startovanie, volnobeh a pod. by to nemalo mat vplyv. Nepises, ze ci to vibruje aj na mieste, alebo len pri jazde. Mne to vibrovalo na ceste bez drapakov, ale ked som dal vyvazit predne a zadne koleso, tak je to celkom fajn.
Poslední změna: 16 roků 7 měsíců zpět uživatelem D.U.R.O.. Důvod: doplnenie odpovede

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 7 měsíců zpět #7069 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma moto vybruje
Sosna-se hned nenasírej,že ti nikdo neodpověděl :silly: ono se ptá snad každý desátý nováček :) na otázky které se tu mnohokrát odpovídalo.Jinak by jsi měl poznat jestly to je od motoru,nebo od kol.Drapáky určitě "hopsaj" ale nevibrujou.A jak moc máš naplý ten vyvažovák :unsure: To se píše tady

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

• fsosna
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 7 měsíců zpět #7072 od fsosna
Odpověděl fsosna pro téma moto vybruje
no na miste to snad ani nevybruje a vse mam nasazene podle navodu ryska rotoru je presne a totez rozetky vahadel jsou presne nastavene na ty zobacky akorat jsem nevedel jestli je k tem vystupkum mam namirit sipkama nebo tim F a R tak jsem to podle obrazku dal tema pismenama ale nevim na co tam jsou ty sipky ktere nic neukazuji. ale spis myslim ze je ten vyvazovak bud moc naplej nebo volnej?

• fsosna
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 7 měsíců zpět #7073 od fsosna
kolama to asi nebude protoze brni ten motor a kdyz tomu dam tak mi zacnou ale brutalne brnrt riditka jsou to dost velke otresy a a celkem spatne se to drzi ty riditka
jinak ten vyvazovak je podle me tak akorat ale nevim ja mam dr 600 rok asi 89 a nemam tan tu vrchni kolejnicku ktera to take napina a ja to mam v te vrchni casti povolene asi tak ze je vykyv 1cm nahoru a 1cm dolu tak akorat ale pokud tim hybes musis celkem silou a ne jenom pritlacenim prstu.ale fakt jinak nevim myslis ze je spis volnej nebo moc naplej?

• Petr650
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
  • endurista
Více
16 roků 7 měsíců zpět #7074 od Petr650
Odpověděl Petr650 pro téma moto vybruje
Zdravim, muj nazor je asi takovej,ze je to proste potreba dat nekomu kdo tomu rozumi, aby to sundal a znova nastavil a rekl ti jestli ten retez je vubec dobrej co jsi tam dal. Proste nejlepsi je dat to do servisu, ja bych se v tom uz sam nehrabal. Jednou jsem jel kupovat motorku a mela stejny problem, byla to kawasaki kz 400 od 5000 otacek se to nedalo udrzet a mela tocit az 10000 otacek, byl spatnej vyvazovak.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #7075 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma moto vybruje
fsosna - edituj si ty vykøičníky u prvního pøíspěvku nebo táhni do prdele blbečku ;)

howg

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
16 roků 7 měsíců zpět #7076 od D.U.R.O.
Odpověděl D.U.R.O. pro téma moto vybruje
Az tak daleko som to nerozoberal, mne to stacilo iba napnut. Bud by som to este raz rozobral a poriadne zlozil s niekym, co to uz robil, vlastne to iste pise aj Petr650.

• fsosna
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 7 měsíců zpět #7078 od fsosna
a ty se neser do cizych veci s tebou se nikdo nebavi blbecku
(ja to myslel dobre ale tys to asi nepochopil-asi trochu natvrdly ze?

Více
16 roků 7 měsíců zpět - 16 roků 7 měsíců zpět #7081 od Piwča
Nehodlám, dohadováním se s tebou, zkoušet trpělivost adminù ...

Jednu věc, o které je zde už psáno, tady øešíš v několika fórech, ve finále začneš flusat na ostatní.

Pøečti si někdy tohle ty nenatvrdlej

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 16 roků 7 měsíců zpět uživatelem Piwča.

Více
16 roků 7 měsíců zpět - 16 roků 7 měsíců zpět #7083 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma moto vybruje
Panove hlavne klid.

zkoukni si napnuti vyvazovaciho retizku, kdyby byl moc napnutej tak ti to bude "sustit" kdyz je malo tak to muze vybrovat jak pises.mel by jsi pokud na nej lehce zatlacis mit moznost s nim nepatrne pohnout. zkus trosku probehnout forum todle se tu resilo uz mockrat ;)

a ted napomenuti

fsosna > ty vykricnika a "napadani" hned v uvodu by jsi si mohl odpustit todle je forum pro lidi pro vsechny lidi kteri maji chut se podelit o svoje znalosti a zkusenosti a to ze je tady cca 10 lidi kteri sem pravidelne prispivaji a ze zbytek nema chut cas nebo naladu je jina vec. takze te poprosim aby jsi se pro priste tohoto vyvaroval. ;)

Pivca > vim jak jsi to myslel, ale zas na druhou stranu to slo rict i slusneji ja a par skalnich te zna tak to tolik neberem ale pro noveho cloveka to muze bejt pomerne tvrde vse se da resit jednoduchou domluvou a slusne ;)

Takze klidek panove, timto to beru za uzavrene a zadne dalsi napadani tady nechci videt. Domluvil jsem.

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Poslední změna: 16 roků 7 měsíců zpět uživatelem Sniper.

Více
16 roků 7 měsíců zpět - 16 roků 7 měsíců zpět #7085 od Piwča
fsosna - vyvažovací høídel vyhoď, øetízek taky, pùjde ti do otáček jako ostrá kroska :P

... ale bude to vibrovat možná víc než vybrovat :woohoo:

Poslední změna: 16 roků 7 měsíců zpět uživatelem Piwča.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #7086 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma moto vybruje
no tak se koukam ze se nam to tu pritvrzuje :unsure:

faktem je ze kdyz uz nekdo neco nemuze najit tak by se treba mohl zeptat kde to najde treba

tady(( UCENY Z NEBE NESPADL, ZABIL BY SE )) neumim to vložit

at se zbytecne nezaklada stejne forum a je tu spousty kluku ochotnych dat tip

co tak zalozit forum na dotaz-odkaz :cheer:

• fsosna
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 7 měsíců zpět #7090 od fsosna
jak jsi to myslel ze me ty a par skalnich znate?

• fsosna
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 7 měsíců zpět #7091 od fsosna
ty jsi to pochopil ze jsem to nemyslel spatne jenom me prekvapilo ze kdyz ten prispevek shledlo 100 lidi a odpovedi bylo 0 tak me to zklamalo ze nikdo nechce odpovedet.pazhaute dikec

Více
16 roků 7 měsíců zpět #7093 od Paja
Odpověděl Paja pro téma moto vybruje
fsosna-myslím ,že to s tím: Pivca > vim jak jsi to myslel, ale zas na druhou stranu to slo rict i slusneji ja a par skalnich te zna tak to tolik neberem ale pro noveho cloveka to muze bejt pomerne tvrde vse se da resit jednoduchou domluvou a slusne.:unsure: Nebylo pro tebe, ale pro Pivču. Jinak, se nemùžeš hned zlobit,když ti nikdo neporadí,někdy prostě nikdo neví co s tím.Kdyby někdo znal odpověď,tak ti určitě odpoví.Pøece nikdo nechce,aby si tu někdo vymýšlel a my zkoušeli a potom to pracně vraceli zpět a zpùsobili si ještě větší škody.:angry:

Vygenerováno za 3.302 sekund