Download menu

LAMELY LUCAS+PLECHY SUZUKI

• D.U.R.O.
  • Avatar uživatele D.U.R.O. Autor tématu
  • Diskutér
  • Diskutér
Více
16 roků 7 měsíců zpět - 16 roků 7 měsíců zpět #6965 od D.U.R.O.
LAMELY LUCAS+PLECHY SUZUKI vytvořil uživatel D.U.R.O.
Potreboval by som poradit.Kupil som DRko, pri vymene spojk. lamiel ma cakalo prekvapenie, chybali tie 2 tenke podlozky /wave washer & seat/ a struny boli podlozene 3mm podlozkami, absolutne nefunkcne.Dal som tam nove lamely LUCAS, original SUZUKI spojkove plechy+origo struny,novy olej CASTROL 10W40, spojkovy kos je 100% dobre poskladany.Po stlaceni spojky to stale taha,neda sa s tym jazdit.Aka ma byt hrubka origo lamiel prip. nemozu byt tie LUCAS lamely hrubsie alebo z blbeho materialu? Alebo sa to musi zabehnut?:S

:side: Dnes vecer som asi prisiel na chybu, spojkovy kos je typ N,P a nie R,S, takze vsetky plechy maju byt rovnako hrube a nie jeden hrubsi, takze spojk. kos nebol dobre poskladany. Dufam, ze uz to bude fungovat ako ma.:laugh:
Poslední změna: 16 roků 7 měsíců zpět uživatelem D.U.R.O.. Důvod: prisiel som na chybu

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #6969 od kingconan
Odpověděl kingconan pro téma LAMELY LUCAS+PLECHY SUZUKI
Jo, ten samý problém jsem měl na DR 600. POdložené pružiny, a chybí mi tam ty dvě tenké pružiny. Když jsem to složil tak spojka nešla skoro zmáčknout, ptotože jsem to poskládal s novýma pružinama i s těma podložkama. Když jsem podložky vyhodil, tak už to funguje normálně. Páku spojky na víku to chce mít kolmo. Lamely Lukas jsem koupil také, a podle mě jsou v poøádku.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #6975 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma LAMELY LUCAS+PLECHY SUZUKI
D.U.R.O. -> mno tak to je super ze jsi na to prisel ;) a hlavne i to ze jsi sem napsal vysledek snazeni ;)

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

• D.U.R.O.
  • Avatar uživatele D.U.R.O. Autor tématu
  • Diskutér
  • Diskutér
Více
16 roků 7 měsíců zpět #6977 od D.U.R.O.
Odpověděl D.U.R.O. pro téma LAMELY LUCAS+PLECHY SUZUKI
Dnes som bol v SUZUKI, takze lamely LUCAS mozu ostat, len na modele spojky N,P musia ist v opacnom poradi ako na modele R,S. Na modele R,S je jeden spojkovy plech hrubsi a na modeli N,P su vsetky rovnako hrube. Pisem to, keby niekto riesil podobnu zradu.

Vygenerováno za 3.173 sekund