Download menu

Dekompresor u startéru

Více
16 roků 8 měsíců zpět #6799 od Buri
Dekompresor u startéru vytvořil uživatel Buri
Ahoj. Jak se zjistí špatná nebo žádná funkce u dekompresoru?? Mam RSEčko s el. startérem a myslim si že startování by mělo bejt potišejší než je takže mě napadlo jestli se zbytečně nějak nenamáhá strtér a tim to dělá větší rachot. Díky..

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #6800 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Dekompresor u startéru
Netroufnu si hodnotit zvuk tvého motoru pøi startování,ale když někteøí,co mají RSE startují,tak se ozývají docela slušné rány a pazvuky a to majitelé těchto strojù øíkají,že je to volnoběžka. Ale nikdo ti asi neporadí na 100 pro,když to neslyší. Na Višòové měl problémy se startováním Láďa,ale to jsme slyšeli a kluci konstatovali,že by to mohly být ložiska na starteru.ALE TEN ZVUK SLYŠELI.

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 8 měsíců zpět #6802 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Dekompresor u startéru
Funkci dekompresoru zkontroluješ jedině tak, že sundáš nádrž, abys na lanko a táhlo poøádně viděl a budeš startovat. Musí být viditelné zatažení táhla dekompresoru, kdyžtak nastavit podle manuálu vùli. Ty rány co myslíš budou asi opravdu, tak jak píše Martin, od volnoběžky. Mně se taky minulej tejdej náhle ozvalo pøi startu podivné zaskøípání, teď jsem jel na Višòovou startoval x-krát a nic, takže záhad okolo podivných zvukù pøi startu RSE asi bude víc.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #6804 od Paja
Odpověděl Paja pro téma Dekompresor u startéru
Ahoj, já mám taky RSE a dokonce i novou volnoběžku,protože ta stará už s motorem nemohla pohnout. Nejdøíve jsem si myslel,že ja špatná funkce dekompresoru, ale nakonec to byla ta volnoběžka a aby toho nebylo málo, tak ještě to kolečko co běhá proti ní. Nicméně pøi startu žádný extra rachot, ale jakmile vypnu motor ozve se rána jakoby mi pukl motor. Údajně je to ùplně normální a co jsem slišel ostatní RSE tak je to asi pravda. Funkci dekompresoru mùžeš sledovat po stažení membrány na něm.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #6806 od Buri
Odpověděl Buri pro téma Dekompresor u startéru
Ty woe tak vona to možná bude dělat volnoběžka.. včera sem už nemoch nastartovat motor, protože startér točil ale magnet se netočil takže volnoběžka se protáčela a dělala hnusnej rachot. Po sundání sem zjistil že je vylámaná celkem uvnitø a ty takový tělíska ve tvaru "S" vysypaný takže budu schánět novou tak tøeba pak to bude dělat fakt menší rachot.. no uvidim až to dodělam a pak se uvidí dáll. Díkec..

Vygenerováno za 3.216 sekund