Download menu

Problém!?

Více
16 roků 8 měsíců zpět #6713 od Míra
Problém!? vytvořil uživatel Míra
Nazdar všichni!

Ještě než se rozepíšu o svém "problému",chtěl bych všem popøát šastnou cestu na sraz a více oktanù než promile.Chystal jsem se také,protože to nemám z Jižních čech daleko a navíc jsem se chtěl na společné cestě domluvit s Pigim,i když se neznáme.Bohužel mají rodinné záležitosti pøednost!
A teď k problému.Poslední dobou se mi na mém DR650R 91 stává,že po studeném a pohodovém startu a jemném zahøátí na volnoběh motka jede na poloviční výkon,pøi ubrání støílí do výfuku a výfuk. potrubí v délce cca 20 cm za hlavou jde do červena.Někdy to během jízdy pøestane a potom to jede jako sviòa,ale někdy ne.Tento problém se poslední dobou stává i na teplém motu,a to když někde zastavím,nechám ji cca hodinu stát a po pohodovém teplém startu na poprvé a normálním volnoběhu to udělá zase.Myslel jsem,že se v plovákové komoøe pøilepuje ventil,který pouští benzín do karbce,ten jsem vyměnil za nový,hladina je také OK a nic.Většinou pomohlo,když jsem vypustil z plov. komory benzín,znova ho napustil a jelo to.Ale poslední dobou to již nepomáhá.Netuším,z čím by to mohlo souviset.
Držím se teorie,že støílení do výfuku a žhavící koleno výfuku je známka chudé směsi,ale nic už mi nenapadá.
Obrátil jsem se na fórumjestli někoho něco nenapadne,než to dám za dlouhé peníze do servisu.

Díky všem

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 8 měsíců zpět #6715 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Problém!?
JO je to určitě chudá směs, øíkáš že pomohlo nové napuštění nového benzínu do plovákovky - doporučuji vyčistit komplet pøístup benzínu od nádrže do karbíku, karbec rozebrat, pročistit, nastavit hladinu a bohatost volnoběžný směsi, zkontrolovat jak je na tom jehla(jestli není vydøená špička) a na kolikátém je záøezu. No a pak když už budeš mít v ruce pøíruby, uvidíš jestli jsou OK. Co vejfuk je orig. nebo otevøenej? Jakou barvu maj svíce, asi do bíla co? Pak teda asi pøetriskovat+jiná jehla

Více
16 roků 8 měsíců zpět #6716 od admin
Odpověděl admin pro téma Problém!?
Ahoj zkontroluj těsnost pøíruby karburátoru co jde k motoru takovou tu gumovou věc. Tam by to mohlo pøisávat vzduch.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #6717 od Míra
Odpověděl Míra pro téma Problém!?
Od nádrže mám na pøívodu benz. filtr,benzin zdá se teče dost.Navíc karbec má cca 1 500 km po vyčistění a seøízení v servisu.Výfuk mám otevøený Laser a ten je motka nastavena.Svíce jsem teď nekontroloval.Divný je,že když se to chytne a jede to ,tak tomu nic nychybí a nestačim øadit.To musí být nějaká pí....na!Také mi někdo radil zaměøit se na membránu a na šoupě.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #6718 od Míra
Díky,kouknu i na to.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #6719 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Problém!?
Mrkni na tu membránu, stačí malá trhlinka a už to šoupě netahá jak má, zvl᚝ když ti to na volnoběh fachčí jak má.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
16 roků 8 měsíců zpět #6743 od Míra
Zdar všichni!

Tak všechno zpět.Dnes jsem si vzal dovolenou a všechno co se týká benzínu na motorce jsem vyčistil,nastavil,zkontroloval,atd,a poøád to samé.

Vrhám se na elektriku a potom pùjde z baráku za odvoz,nebo do kopøiv a pùjdu do fichtla!:laugh: Míra napsal:

Nazdar všichni!

Ještě než se rozepíšu o svém "problému",chtěl bych všem popøát šastnou cestu na sraz a více oktanù než promile.Chystal jsem se také,protože to nemám z Jižních čech daleko a navíc jsem se chtěl na společné cestě domluvit s Pigim,i když se neznáme.Bohužel mají rodinné záležitosti pøednost!
A teď k problému.Poslední dobou se mi na mém DR650R 91 stává,že po studeném a pohodovém startu a jemném zahøátí na volnoběh motka jede na poloviční výkon,pøi ubrání støílí do výfuku a výfuk. potrubí v délce cca 20 cm za hlavou jde do červena.Někdy to během jízdy pøestane a potom to jede jako sviòa,ale někdy ne.Tento problém se poslední dobou stává i na teplém motu,a to když někde zastavím,nechám ji cca hodinu stát a po pohodovém teplém startu na poprvé a normálním volnoběhu to udělá zase.Myslel jsem,že se v plovákové komoøe pøilepuje ventil,který pouští benzín do karbce,ten jsem vyměnil za nový,hladina je také OK a nic.Většinou pomohlo,když jsem vypustil z plov. komory benzín,znova ho napustil a jelo to.Ale poslední dobou to již nepomáhá.Netuším,z čím by to mohlo souviset.
Držím se teorie,že støílení do výfuku a žhavící koleno výfuku je známka chudé směsi,ale nic už mi nenapadá.
Obrátil jsem se na fórumjestli někoho něco nenapadne,než to dám za dlouhé peníze do servisu.

Díky všem

• ViTTek
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 8 měsíců zpět #6756 od ViTTek
Odpověděl ViTTek pro téma Problém!?
Ahoj. Měl jsem podobný problém. Horké koleno, špatný výkon, atd. A bylo to ventily. Výfukové ventily byly špatně nastaveny, vlivem tepla se natáhly cca o 5 mm a døíky byla rozklepány na polovinu!! Koleno pak doslova hoøí a motor si dělá co chce.:blink:

Více
16 roků 7 měsíců zpět #6909 od Míra
Nazdar chlapi!

tak se zdá,že je problém vyøešen!?Objednal jsem od IGNITECHu novou zapalovací jednotku,včera namontoval a dnes na motce vyzkoušel.Že je to jak má být,jsem zjistil hned po nastartování,i když z drobným problémem,který dále popíšu.DRko jde do otáček,ani neprdne do výfuku a motor se kupodivu pøi jízdě výrazně zklidnil i pod 3 000 ot/min.
A teď k tomu avizovanému drobnému problému.
Jedná se o to,a to bylo znát hned po ohøátí a pøidání plynu,že pomalu padají otáčky na úroveò volnoběžných,ale pouze cca mezi 2 500 ot/min a 1 800 ot/min.Ještě to budu muset zkonzultovat z chlapci v IGNITECHu,nebo kdyby jste někdo věděl?
Míra napsal:

Zdar všichni!

Tak všechno zpět.Dnes jsem si vzal dovolenou a všechno co se týká benzínu na motorce jsem vyčistil,nastavil,zkontroloval,atd,a poøád to samé.

Vrhám se na elektriku a potom pùjde z baráku za odvoz,nebo do kopøiv a pùjdu do fichtla!:laugh: Míra napsal:

Nazdar všichni!

Díky všem

• Lugor
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 4 měsíců zpět #8309 od Lugor
Odpověděl Lugor pro téma Problém!?
Kdyz se Ti rozpaluje svod do cervena pravdepodobne mas zasranej vejfuk mrkni na nej

Více
16 roků 4 měsíců zpět #8316 od Míra
Je vyøešenóóóóóó!Bylo to tím CDI.

Vygenerováno za 3.264 sekund