Download menu
kliková høídel
- mistr.kujon
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
16 roků 9 měsíců zpět - 16 roků 9 měsíců zpět #6376
od mistr.kujon
kliková høídel vytvořil uživatel mistr.kujon
Potrebuju pomoc s klikovkou... Nedotahnuty SETRVAK(ten magnet na rotoru).. Vyndal jsem to a ted uz tu na to jen koukam...
Leva strana na obr.(s loziskem ) je v poradku, ale ta prava bohuzel haze... Nevite jak se to da-(jestli to jde) rozdelat od sebe.? Nevim totiz jestli to neni tim spojujicím cepem... a pak bych zároven byl moc vdecny za nejakou dobrou radu ohledne sehnani nebo repasu spatnych dilu kliky.. Diky moc..
obrázek viz : vita.webgarden.cz/image/10285276
Leva strana na obr.(s loziskem ) je v poradku, ale ta prava bohuzel haze... Nevite jak se to da-(jestli to jde) rozdelat od sebe.? Nevim totiz jestli to neni tim spojujicím cepem... a pak bych zároven byl moc vdecny za nejakou dobrou radu ohledne sehnani nebo repasu spatnych dilu kliky.. Diky moc..
obrázek viz : vita.webgarden.cz/image/10285276
Poslední změna: 16 roků 9 měsíců zpět uživatelem mistr.kujon.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- admin
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 11
16 roků 9 měsíců zpět #6377
od admin
Odpověděl admin pro téma kliková høídel
Ahoj tak rordělat to jde ale musíš vyndat kliku z motoru. Pokud to nebude nijak hodně házet tak ti to určitě někde srovnají, pokud to ale bude házet hodně je potøeba to pøelisovat a dát nový čep a to bude horší. Neporadím ti kde to dělajíé protože to nevim. Ale na internetu najdeš jiste firmy co rovnají klikové høídele. Kupovat to nový to bude darda asi.
- mistr.kujon
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
16 roků 9 měsíců zpět #6378
od mistr.kujon
Odpověděl mistr.kujon pro téma kliková høídel
Takze myslis vzíit to tak jak je to tu na obrazku(sendat lozisko) a zkusit to dat nekam do tech renovaci klikovek?.. ze si tam s tim poradi ...??.. Nova se mi fakt kupovat nechce... a hazi to celkem malo, dalo by se na to i jezdit, ale jak mi to sežvejkal ten setrvak tak uz to chci dat do kupy vsechno
Vygenerováno za 3.180 sekund