Download menu

DR 650 R -spojka

• kapo7
  • Avatar uživatele kapo7 Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 9 měsíců zpět #6274 od kapo7
DR 650 R -spojka vytvořil uživatel kapo7
zdravim

kupil som DR 650 s tym ze spojka nie je funkcna to znamena ze rychlost tam zaradim iba pri vyssich otackach ale motorka sa uz pohybuje bez toho aby som pustal spojku to iste pri zastaveni stlacim spojku ale motorka sa pohybuje dalej.skusal som povolit aj pritiahnut spojku na spojkovom lanku stale rovnako.mate s tym nejake skusenosti v com by to mohlo byt? stretol som sa s nazormi ze by mohli byt zlepene lamely a ze pomoze ju iba poriadne zahriat alebo ze podlozky v spojkovom kosi su zle zalozene...co vy nato ako ste riesili?kolko by stala kompletna vymena spojky lamely korkove,plechy,pruziny . podlozky,tesnenie ....kde by sa to dalo zohnat za vyhodnu cenu ....vdaka za pomoc a rady

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #6298 od Martin
Odpověděl Martin pro téma DR 650 R -spojka
Jak vidíš-nikdo ti skoro 3 dny neodpověděl,protože na to se nedá nic odpovědět-pouze PØEčTI SI STARŠÍ PØÍSPěVKY

Více
16 roků 7 měsíců zpět #6968 od D.U.R.O.
Odpověděl D.U.R.O. pro téma DR 650 R -spojka
riesim nieco podobne, takze ti viem poradit takto - rozober spojku, zisti, ci tam mas tie dve posledne podlozky, pozri obrazky v sekcii opravy, aj mne chybali.Potom si zisti, aky mas typ motora /N,P,R a pod/.Podla toho si objednaj lamely a plechy.
Ceny:
- lamely LUCAS spolu cca 1800 Sk
- pruziny SUZUKI 4x50 Sk
- plechy SUZUKI spolu cca 1000 Sk
- tie tenke podlozky á 120 Sk - mozno ich nebudes musiet kupovat

ked budes zakladat tie nove spojkove plechy, z jednej strany su brusene, radili mi, aby som to brusenym zalozil smerom ku motoru, aby sa to nekusalo do spojkoveho kosa.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #7484 od D.U.R.O.
Odpověděl D.U.R.O. pro téma DR 650 R -spojka
Caute, chcel som sa este s Vami podelit o jednu skusenost so spojkou. Vela ludi pise do fora, ze im pred a po vymene lamiel,plechov, pruzin atd. stale taha spojka na 1ke a tazko sa radi neutral. Okrem toho, ze som musel pilnikom a brusnym papierom zarovnat vytlacene plochy od lamiel, bolo teba vymenit aj podlozky na mikrofisoch oznacene ako WASHER kat.c. 08211-22383 a rozperku SPACER (22X28X32.5)
09180-2202. Predchadzajuci majitel to zatiahol prilis velkou silou a do podloziek sa vytlacila rozperka, nasledkom coho sa spojkovy kos neotaca volne, preto sa rychlosti a neutral radi tazko. Po zatiahnuti sa spojk. kos pri zaradenom neutrali musi otacat volne.

Více
15 roků 6 měsíců zpět #11413 od TQM
Odpověděl TQM pro téma DR 650 R -spojka
Zdravím všechny, hoši když jdou otáčky nahoru a akcelerace nikde(na4,5 rychl. stupeň) je hned třeba měnit lamely, nebo se to dá ještě poštelovat? Dík

Více
15 roků 6 měsíců zpět #11417 od Martin
Odpověděl Martin pro téma DR 650 R -spojka
Pokud to povolíš na lanku-tak to poštelovat jde-pokud ne,tak tě čeká investice do lamel i želez. :unsure:

Více
15 roků 6 měsíců zpět #11424 od TQM
Odpověděl TQM pro téma DR 650 R -spojka
DÍK, zkusím to povolit a uvidíme :side:

Více
15 roků 5 měsíců zpět #11529 od Tali
Odpověděl Tali pro téma DR 650 R -spojka
Já sem kupoval jen lamely v Jiníně (jak se tam jezdí tem motokros) u Strakonic a Stáli mně 1050 Kč ale nejdřiv mi přišli lamely na SE takže sem na milí lamely čekal asi měsíc uprostřed sezony :-(
A mám taky se řazením neutrálu. Pošteloval jsem vůli spojky ale pořád se mi zdá že to zabírá a ten neutrál tam nejde. Ale dělalo to i když sem to koupil tak nevim.

Více
15 roků 5 měsíců zpět #11532 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma DR 650 R -spojka
ja nechci bejt nejakej rejpal, ale neutral na snad vsech motorkach co jsem sedel jde mizerne pokud stojis. takze pokud dojizdis tak vyradit a pak teprve zastavit ;) jinak s motkou "popoject" na miste ci mu lehce popustit spojku jakoby do zaberu rychlosti znova zmacknout a zkusit. pak uz by to melo jit ale podstatne lepsi ale je to znouze ctnost. A "neznejsi" k motoru je prvni varianta ;)

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
15 roků 5 měsíců zpět #11537 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma DR 650 R -spojka
Už se to tu řešilo v jiném vlákně. Pokud jde blbě řadit neutrál na místě(příp. zhoršuje se i řazení v nízkých rychlostech) jsou vymačkané podložky pod a nad spojkovým košem - takové 2 velké nasazené přímo na spojkové hřídeli(na partsdepot se daj sehnat asi za 100kč). Já je měnil v létě, stačí motku jen naklonit na bok a nemusí se ani vypouštět olej. Sundat pružiny, koš a tam najdeš ty podložky. Jsou v nich vymačkané nizounké drážky, ale stačí to, aby byl pak koš unášen hřídelí, i když je spojka vypnutá. Ať nastavíš spojku jak chceš, stále to má tendenci jít do záběru.

Vygenerováno za 3.233 sekund