Download menu

blbé teplé starty.a moc kouøí Suza DR600

• jefoDR600
  • Avatar uživatele jefoDR600 Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 9 měsíců zpět - 16 roků 9 měsíců zpět #6064 od jefoDR600
blbé teplé starty.a moc kouøí Suza DR600 vytvořil uživatel jefoDR600
Zdarec tak už sem téměø všechno vyøešil na mojem DRku až na par věci..Chytne jen za studena na sytič ale za tepla to jen škyta ale nic víc.. jedině až po ochladnutí motoru op5 na sytič..a když pøece jenom chytne hoodně kouøí z výfuku a ve vysokých to značně začne vynechávat.. ja vím že mi mnozí poradí že mám asi moc bohatou směs.. ale jak dělam se směsi co dělam nemá to na nic vliv.. šroubek bohatosti sem seøídil i podel manualu na 2 ot i podle některých na 1-1 1/2 ot ale nic.dal sem odkonce i jehlu o 2 záøezy níže a nic Taky jsem skusil vyndat filtr. ale nic.. sakra už nevím co.. nmyslíte že by mi to tahalo olej z motoru?? zatim neubejva z motoru nebo sem si toho nevšim..svíčky mám nové (NGK DPR9EA-9) motor je čerstvě po GO rozvodu..(tj zabroušene ventily,novej rozvodak,guferka ventilu) jsou i nastavené na 0,10mm pro sací i výfukové...pls help už co s tím..:S :S
karbec je originál vid foto
Přílohy:
Poslední změna: 16 roků 9 měsíců zpět uživatelem jefoDR600. Důvod: vložení souboru

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• jefoDR600
  • Avatar uživatele jefoDR600 Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 9 měsíců zpět - 16 roků 9 měsíců zpět #6065 od jefoDR600
Odpověděl jefoDR600 pro téma blbé teplé starty.a moc kouøí Suza DR600
Poslední změna: 16 roků 9 měsíců zpět uživatelem jefoDR600.

Více
16 roků 9 měsíců zpět - 16 roků 9 měsíců zpět #6070 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma blbé teplé starty.a moc kouøí Suza DR600
A proč si to kua zakouøí, když se Ti olej neztrácí?

Jinak mě celkem zarazila ta vùle ventilù, ale už jsem se mrknul, že to tak má být, což mě zarazilo podruhé, navíc to s tím skoro vùbec nesouvisí, pokud vùli mají.

To základní nastavení karbce je takové relativní, to je pro "novou motorku", prostě jako základní nastavení, pakliže to není v poho, o čemž píšeš, tak na to vùbec neber ohled, hejbe se s tím rùzně.

Starování:
Že chytne za studena na systič, to je snad normální ne :unsure:
A za tepla, pokud je motor vlažnej, spíš studenej, taky nevím, jak to startovat i se startérem, někdy sytič musím dát. Kdybych to měl našlapovot, tak jedno šlápnutí pokazim a pak tam taky stáču jako kokot. Každá motorka chce své, pokud to startuješ, jak se má a na 3tí šlápnutí to nechytne, je někde chyba.

Vynechávání v otáčkách:
Nevím co tam je za karbec, jestli tam máš membránu, co tahá za šoupátko s jehlou, tak na ní mrkni, jestli nemá dirku. To ale se startovánim nesouvisí.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 16 roků 9 měsíců zpět uživatelem Piwča.

Vygenerováno za 3.202 sekund