Download menu
Starty
- backmen
-
- Výborný diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 40
16 roků 10 měsíců zpět #5945
od backmen
Odpověděl backmen pro téma Starty
no já bych tu go motoru jaj popisují BRATØI nedělal . myslím že to bude jenom prkotina páááč sem tu motorku slyšel osobně. a mùj názor je DEKOMPRES!!!!!!

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Martin
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 101
16 roků 9 měsíců zpět #6135
od Martin
Odpověděl Martin pro téma Starty
Tak jak panáčku,kam jsi se dostal pøi kontrole a prověøování motoru? Sakra pochlub se,jak to pokračuje?
Doufám,že ten problém nejni tak velký,aby si se musel odmlčet na tak dlouhou dobu. Nebo jsi nebyl v garáži a věnoval jsi se vztahùm, které nejsou publiku pøípustné?
Sakra-dej o sobě vědět.

- backmen
-
- Výborný diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 40
16 roků 9 měsíců zpět #6167
od backmen
Odpověděl backmen pro téma Starty
Tak to vypadá že ho odstøihnuli od netu! Já mu posílal osobní mejlík a on se mi ani neozval.
Anebo je stále vgaráži a dělá kompletní rozborku stroje!:dry:Taky bych rád věděl v čem bylo nebo je jádro pudla!
Tak SEM stou odpovědí

- MotejlKuba
-
- Výborný diskutér
-
- XTZ 750 Superténéré
16 roků 9 měsíců zpět #6179
od MotejlKuba
Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti
Taky mám vlastní web
Odpověděl MotejlKuba pro téma Starty
backmen napsal:
A nebo na nás prostě sere
Tak to vypadá že ho odstøihnuli od netu! Já mu posílal osobní mejlík a on se mi ani neozval.
Anebo je stále vgaráži a dělá kompletní rozborku stroje!:dry:Taky bych rád věděl v čem bylo nebo je jádro pudla!
Tak SEM stou odpovědí
A nebo na nás prostě sere

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti

Taky mám vlastní web

- PajaDR650
-
- Velmi dobrý diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
16 roků 9 měsíců zpět #6285
od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Starty
Škoda taky mě to zajímalo, v čem to vězí...
- Wosa
-
Autor tématu
- Velmi dobrý diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
16 roků 9 měsíců zpět #6359
od Wosa
Odpověděl Wosa pro téma Starty
Nesere, nenaštval.... Jen neměl čas:P
Tak nové zprávy:
motka byla 2x rozebraná(mnou) a nikde nic.
Tak putovala k profesionálùm, kdo zná tak p. Kabourek. Pøijel jsem do Písku Kabourek vystoupí z auta a ptá se co s tím teda mám, já že nestartuje, on začne startovat a nevěrnice mu 5x krásně chytla:laugh:
No po rozebrání a proměøení mi sdělil že elektrika je v poøádku, jen startér bral víc než by měl tak jej pročistil, tlaky ve válci jsou dobrý.
Seøídil mi i karbec, motor běží klidněji, jede to i lépe;) což mi jenom potěšilo...Ale poøád zlobí, né moc trochu se to zlepšilo, ale poøád to není ono. Tak sem se domluvil se Zdeòkem a ten mi pošle volnoběžku, zkusím to vyměnit protože i Kabourek by jí vyměnil....
Jinak sem na vás nezapomněl, jen nemám toho času tolik, učení 16tky v práci (hodiny:lol: ) a k tomu sem měl z motorky nějakou depkuB)
Jinak koukám že Zdenda najel na FireBoard:kiss: Lepší co?
Tak nové zprávy:
motka byla 2x rozebraná(mnou) a nikde nic.
Tak putovala k profesionálùm, kdo zná tak p. Kabourek. Pøijel jsem do Písku Kabourek vystoupí z auta a ptá se co s tím teda mám, já že nestartuje, on začne startovat a nevěrnice mu 5x krásně chytla:laugh:
No po rozebrání a proměøení mi sdělil že elektrika je v poøádku, jen startér bral víc než by měl tak jej pročistil, tlaky ve válci jsou dobrý.
Seøídil mi i karbec, motor běží klidněji, jede to i lépe;) což mi jenom potěšilo...Ale poøád zlobí, né moc trochu se to zlepšilo, ale poøád to není ono. Tak sem se domluvil se Zdeòkem a ten mi pošle volnoběžku, zkusím to vyměnit protože i Kabourek by jí vyměnil....
Jinak sem na vás nezapomněl, jen nemám toho času tolik, učení 16tky v práci (hodiny:lol: ) a k tomu sem měl z motorky nějakou depkuB)
Jinak koukám že Zdenda najel na FireBoard:kiss: Lepší co?
Vygenerováno za 3.199 sekund