Download menu

Starty

Více
16 roků 10 měsíců zpět #5945 od backmen
Odpověděl backmen pro téma Starty
no já bych tu go motoru jaj popisují BRATØI nedělal . myslím že to bude jenom prkotina páááč sem tu motorku slyšel osobně. a mùj názor je DEKOMPRES!!!!!!:ohmy:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #6135 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Starty
Tak jak panáčku,kam jsi se dostal pøi kontrole a prověøování motoru? Sakra pochlub se,jak to pokračuje?:unsure: Doufám,že ten problém nejni tak velký,aby si se musel odmlčet na tak dlouhou dobu. Nebo jsi nebyl v garáži a věnoval jsi se vztahùm, které nejsou publiku pøípustné?:lol: Sakra-dej o sobě vědět.:dry:

Více
16 roků 9 měsíců zpět #6167 od backmen
Odpověděl backmen pro téma Starty
Tak to vypadá že ho odstøihnuli od netu! Já mu posílal osobní mejlík a on se mi ani neozval.:ohmy: Anebo je stále vgaráži a dělá kompletní rozborku stroje!:dry:Taky bych rád věděl v čem bylo nebo je jádro pudla!:angry: Tak SEM stou odpovědí:ohmy:

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 9 měsíců zpět #6179 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma Starty
backmen napsal:

Tak to vypadá že ho odstøihnuli od netu! Já mu posílal osobní mejlík a on se mi ani neozval.:ohmy: Anebo je stále vgaráži a dělá kompletní rozborku stroje!:dry:Taky bych rád věděl v čem bylo nebo je jádro pudla!:angry: Tak SEM stou odpovědí:ohmy:

A nebo na nás prostě sere :ohmy:

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 9 měsíců zpět #6285 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Starty
Škoda taky mě to zajímalo, v čem to vězí...

• Wosa
  • Avatar uživatele Wosa Autor tématu
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 9 měsíců zpět #6359 od Wosa
Odpověděl Wosa pro téma Starty
Nesere, nenaštval.... Jen neměl čas:P

Tak nové zprávy:

motka byla 2x rozebraná(mnou) a nikde nic.
Tak putovala k profesionálùm, kdo zná tak p. Kabourek. Pøijel jsem do Písku Kabourek vystoupí z auta a ptá se co s tím teda mám, já že nestartuje, on začne startovat a nevěrnice mu 5x krásně chytla:laugh:
No po rozebrání a proměøení mi sdělil že elektrika je v poøádku, jen startér bral víc než by měl tak jej pročistil, tlaky ve válci jsou dobrý.
Seøídil mi i karbec, motor běží klidněji, jede to i lépe;) což mi jenom potěšilo...Ale poøád zlobí, né moc trochu se to zlepšilo, ale poøád to není ono. Tak sem se domluvil se Zdeòkem a ten mi pošle volnoběžku, zkusím to vyměnit protože i Kabourek by jí vyměnil....

Jinak sem na vás nezapomněl, jen nemám toho času tolik, učení 16tky v práci (hodiny:lol: ) a k tomu sem měl z motorky nějakou depkuB)

Jinak koukám že Zdenda najel na FireBoard:kiss: Lepší co?

Vygenerováno za 3.199 sekund