Download menu
-
Fórum
-
Technika
-
Motor
-
Víko rotoru
Víko rotoru
-
PajaDR650
-
Autor tématu
-
-
Velmi dobrý diskutér
-
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 1
-
-
17 roků 1 týden zpět #5024
od PajaDR650
Tak jsem se hoši zas dneska po delší době u motky pěkně vyvztekal. Dotahoval jsem øetěz vyvažováku a konečně si nechal poøádně zavaøit malou oděrku na víku. Všechno v pohodě, tak očistím dosedací plochy víka naházím tøi kolečka co pohání starter a napatlám silikon. Chci dorazit víko a ono prd, nedosedlo uprostøed o pár mm. Zøejmě jsem to nedával úplně rovně, trošku jsem pospíchal. No nakonec jsem zjistil že to dělá høídelka na které je malé kolečko které je v záběru pøímo s volnoběžkou. Podložky mám správně, jednou se mi to i povedlo, ale to už bez silikonu a bez dalších dvou koleček. Nemáte na tuto prkotinu nějakej fígl, nebo jsem prostě jenom tak levej...

Jak to děláte vy, dáváte ta tøi koločka společně s víkem nebo je usadíte do karteru a pak jen samotné víko? No co vám budu vyprávět, nakonec jsem s tím musel seknout a jít do práce a zítra holt už v klidu snad vše dodělám.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
-
Piwča
-
-
-
Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 21
-
-
17 roků 1 týden zpět #5026
od Piwča
Já když jsem sundaval ten dekl na SE, tak hodně opatrně a hned jsem si to radši všechno nafotil
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 11
-
-
-
17 roků 1 týden zpět #5032
od admin
Tam je problém v tom že pod høídelku se dostane trochu oleje a ona je pak vylezlá chce to poøádně vyčistit a odmastit aby utekl i vzduch když høídelku dáváš do dírky. Pak by to mělo jít v pohodě.
-
PajaDR650
-
Autor tématu
-
-
Velmi dobrý diskutér
-
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 1
-
-
17 roků 1 týden zpět #5033
od PajaDR650
Jo když se to sundává neopatrně dost často kolečka všechny vyskáčou a pak se podložky lověj rùzně pochytaný na magnetu rotoru... Koukal jsem ještě do mikrofiche jestli mam opravdu vše jak má být a je to OK, tudíž problém bude v mých neohrabaných rukách. Nikdy pøedtím jsem se s tím ale takhle nesral. Svině deklík...
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
17 roků 1 týden zpět #5036
od ironracing
nazdar. musis tam vytret ten olej, nech to nepruzi, jak tlmic, kolecka pozasuvat do zubov a vsetko bude v poho. ja mam zas iny problem. na viku spojky mi pri drziaku lanka furt blve olej von. uz som to robil dva krat, zajtra bude treti... nevim, co s tym. ci mam zohnat nejaky specialny silikon, ci co...
nejsi z cukru, tak nefnukaj!!!
IronRacing
-
PajaDR650
-
Autor tématu
-
-
Velmi dobrý diskutér
-
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 1
-
-
17 roků 1 týden zpět #5039
od PajaDR650
Jo tak to je pravda když se tam dostane i malinko oleje hned to tlačí høídelku ven, tak to ještě poøádně očístím a snad to pùjde v pohodě. Já už to dělal několikrat ale ještě nikdy mě to takhle nevypeklo. Jinak nahoøe kolem víka spojky mi taky jednou prosakoval olej, myslel jsem, že to budu muset sundat a dát nový těsnění - nakonec stačilo jen povolit šrouby, znova dorazit víko a sedlo si asi líp a pøestal olej prosakovat. Zjistil jsem že i některej olej je asi víc agresivní a má tendenci prosakovat i jinde, po ujetí několika desítek km to prakticky pøestane - divný...
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
17 roků 1 týden zpět #5045
od ironracing
no nevim. uz to bolo aj s tesnenim, potom s tesnenim aj silikonom a teraz som tam dal na viko silikon, nechal zavadnut a na motor som dal cerstvy a nahodil, tak zajtra ak to zlozim, tak uvidim, co to povie... som prerabal vyfuk trosku dneska a mam este aj vidlu prednu rozhadzanu po garazi. menim gufera a olej a povim ti, ze rozobrat tlmice neni zadna slava. ale sa snad zajtra to bude uz pokope. potom ma este caka retaz na vyvazovak, ale musim si zohnat niekde stahovak na rotor...
nejsi z cukru, tak nefnukaj!!!
IronRacing
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
16 roků 8 měsíců zpět #6672
od eduardo
cest chlapi potrebuji koupit nejaky kvalitni silikon na zborku motoru nejspis od LOCTITE ale nevim jaky
papirove tesneni nebudu davat takze at to trime
dik za rady
-
PajaDR650
-
Autor tématu
-
-
Velmi dobrý diskutér
-
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 1
-
-
16 roků 8 měsíců zpět #6691
od PajaDR650
No já používám nějakej obyč. koupil jsem ho normálně v autodílech, je to taková klasická červená hmota do vyskokejch teplot. Už jsem ho použil opakovaně a bez problému(značku z hlavy nevím). Jen je potøeba to dobøe odmastit a je to v pohodě.
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 11
-
-
-
16 roků 8 měsíců zpět #6692
od admin
Já jsem zkoušel všechno možný a nakonec jsem to flák jen na papír a drželo to taky dobøe. Jinak silikon jsem používal Lukopren nebo Lukapren nevim pøesně a pak nějaký od Würta a pak nějaký černý nevim od koho ale ten byl nejlepší. Ale jak øíkám i na 0,5mm papíru to drží dobøe.
-
MotejlKuba
-
-
-
Výborný diskutér
-
-
XTZ 750 Superténéré
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 1
-
-
-
-
16 roků 8 měsíců zpět - 16 roků 8 měsíců zpět #6701
od MotejlKuba
Poslední změna: 16 roků 8 měsíců zpět uživatelem MotejlKuba.
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
16 roků 8 měsíců zpět #6707
od eduardo
soudal pouzivam bezne na auta tak nevim proc si to tak komlikuji neco koupim mam jeste dost casu protoze lod co mi veze ten dil se potopila (asi) dik za info
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 43
-
-
-
-
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 43
-
-
-
-
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
16 roků 7 měsíců zpět #6901
od eduardo
silikon jsem koupil dil konecne dosel motor je slozeny chytnul krasne zdalo se vsechno OK ale po chvilce kaluz oleje-vyrvalo gufero retezoveho kola ja jsem ho totiz menil a to stare vypadalo ze tam bylo na lepidle prosim poradte (dva mesice se tesim jak decko na jeziska a ted tohle asi se ozeru
-
Martin
-
-
-
-
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 101
-
-
16 roků 7 měsíců zpět #6904
od Martin
Zkus projít forum,mám dojem,že se to tady øešilo,ale proběhl jsem to jen tak letmo,myslím,že tam je nějaká podložka,ale musíš mrknout do starších pøíspěvkù.
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
16 roků 7 měsíců zpět #6908
od eduardo
cest draci na esecku to gufero neni zajistene mezi loziskem a guferem je mazaci kanalek takze to bude pricina uz sem ho tam vlepil zitra uvidim vysledek
(hledani prispevku je pro me BIG problem netuju pres mobil.)
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
16 roků 7 měsíců zpět #6930
od eduardo
gufero drzi dnes byla po dlohe dobe konecne vyjizdka takze ted jenom pocasi
a dohnat ty zanedbane kilometry
cus
-
Martin
-
-
-
-
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 101
-
-
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
16 roků 7 měsíců zpět #6962
od eduardo
loctite 496 ale je to jak s tim silikonem jde pouzit jakekoliv podobnych vlastnosti
jo a silikon jsem koupil wurth PD 300 akorat pakarna bylo to treba nanaset na obe plochy ale DRZI cus
-
Fórum
-
Technika
-
Motor
-
Víko rotoru
Vygenerováno za 3.355 sekund