Download menu

!! POMOC !!

• Lukaso2
  • Avatar uživatele Lukaso2 Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 1 měsíc zpět #4803 od Lukaso2
!! POMOC !! vytvořil uživatel Lukaso2
Zdravím všechny, prosím Vás potøebuju poradit. Takže mám takový problém mám ted moji DR 650 RS v servisu a tam mi øekli, že uložení váčky a váčka je v p..i. Prý je diravá jak ementál. Já si sehnal za 3 tisíce ze slovenska hlavu komplet s ventilama a i s vačkou v dobrém stavu. Ale otázka je nemám vrchní víko na hlavu. Teda mám ted jde ke mně poštou za 1500 kč sedlo má v super stavu. Já se ale bojím, jestli mùžu dát dokupy cizí hlavu a cizí víko. Tzn. Nevím kolik jaký díl ma najeto atd. + i váčka asi je jiný díl. tzn. nikdy to nebylo po hromadě. V servise mi odpovídali, že neví co to udělá. Já se ptám na Váš názor a skušenosti s výměnou tøeba víka atd. bude to sedět? A pak mám ještě dotaz to víko co sem ted sehnal má dekompresor na levé straně kdežto ja ho u starého víka mám na pravé to se dělali rùzné verze bude to problém nasadím to? Díky moc za odpověď. Tady je foto co jsem ted sehnal to víko.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #4807 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma !! POMOC !!
Ciao,

jestli bude sedět to cizí víko na cizí hlavu ví jen pan Suzuki, já jsem doposud nepochopil, jak to dokážou udělat, dva \"kolíky\" a v kolmé rovině na tu dosedací, uložení pro vačku :whistle: Nebál bych se toho, dát to dohromady + pøiměøenej záběh.

Co se týče vývodù na dekompresor nevím, mám SE, ale zdá se mi to divný :unsure:

Nevěø všemu, co ti v servisu øeknou, páč se tim živí ;)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• Lukaso2
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 1 měsíc zpět #4809 od Lukaso2
Odpověděl Lukaso2 pro téma !! POMOC !!
No s tím dekom presem jsem se dival a fakt je na fotce na levé straně. Když jsem se tak nad tim zamyslel tak by to fakt mělo být jedno. Není tam nic co by nasvědčovalo že ne. Pøikládám fotku kde je ten dekompres na levo u svíček. Ja hop mam na pravo ale když budu mít víko i s dekompresorem a spodek nový je mi to jedno kde to bude. Je to tak už od výroby.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #4812 od admin
Odpověděl admin pro téma !! POMOC !!
Ahoj z dekompresorem problém nebude, ale co se týče víka a hlavy tak nevim no mělo by to být k sobě slícovaný, ale pokud budeme věøit že se jim v japanu povedlo udělat vždy stejný rozměr tak by to neměl být problém.Snad:blink:<br /><br />Editováno: admin, at: 2008/04/19 17:05

Více
17 roků 4 týdnů zpět #4823 od Wosa
Odpověděl Wosa pro téma !! POMOC !!
admin napsáno:

Ahoj z dekompresorem problém nebude, ale co se týče víka a hlavy tak nevim no mělo by to být k sobě slícovaný, ale pokud budeme věøit že se jim v japanu povedlo udělat vždy stejný rozměr tak by to neměl být problém.Snad:blink:&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Editováno: admin, at: 2008/04/19 17:05

Sesadit, a po 200 Km nový olej, a pomaloučku, opatrně zaject...
Mělo by to být dobrý...

• Lukaso2
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 4 týdnů zpět #4828 od Lukaso2
Sesadit znamená co? Takže ok zajedu to opatrně a po 200 km vyměním olej. Ale co znamená sesadit? Díky

Více
17 roků 4 týdnů zpět #4829 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma !! POMOC !!
Lukaso2 &gt; dat dohromady smontovat ;) proste to slozis a opatrne to zajedes.

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

• Lukaso2
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 4 týdnů zpět #4836 od Lukaso2
Díky moc jste mně uklidnili.

Vygenerováno za 3.177 sekund