Download menu

Altík DR650RSE

• Dagga
  • Avatar uživatele Dagga Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 1 měsíc zpět #4780 od Dagga
Altík DR650RSE vytvořil uživatel Dagga
pro DR650RSE: pánové, mrkněte někdo prosím na digitálním měøáku kolik vám ukážou napětí cívky na nabíjení CDI jednotky když je jen protáčíte startérem! moc mi to pomùže... napište, díkes

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• Dagga
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 2 týdnů zpět #4956 od Dagga
Odpověděl Dagga pro téma Altík DR650RSE
tak fakt děkuji machøi že jste se namáhali odpojit jeden konektor a pomoct mi. JSTE SKVěLÍ.

Více
17 roků 2 týdnů zpět #4957 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Altík DR650RSE
Dagga napsáno:

tak fakt děkuji machøi že jste se namáhali odpojit jeden konektor a pomoct mi. JSTE SKVěLÍ.

hele, hoď se do klidu, 90% návštěvníkù fóra neví o čem píšeš a ten zbytek se na to možná v*sral, to ale neznamená, abys tady flusal, ty skvělej ;)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
17 roků 2 týdnů zpět #4961 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma Altík DR650RSE
Jo nemusíš se hned nasírat,my taky nejsme nasraný že sem chodíš jak do kostela a jen ve svím zájmu :evil:

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

Více
17 roků 2 týdnů zpět #4972 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Altík DR650RSE
Dagga napsáno:

Jo tak panacek to tady ma dvakrat? dvakrat stejne tema a dvakrat stejnej utok?? Frajirku koukej se srovna nebo te srovnam ja.
Nevim, na co ses zvyklej ale tady jsou k sobe lidi slusny jestli se ti to nelibi muzes jit klidne jinam.

Normalne se davaj 3 varovani ale u tebe za tendle pristup to preskocim a mas posledni varovani jinak dostanes BAN na tydle stranky dokud se nenaucis slusne chovat.

Uvedom si ze todle jsou \"VOLNE!\" stranky, po nikom nic nechceme, delame to v nasem volnem case financujeme to ze svejch penez. A vsichni se ostatnim snazime pomahat jak jen to jde.

Druhe tema jsem ti zamknul.
neni potreba aby tady byly dve stejna temata.

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
17 roků 2 týdnů zpět #4977 od Piwča
Dagga - jako fakt bacha, Sniper je super človíček, ale nechtěl bych se mu dostat do rukou, na setkání v Osice byl jedinej, kdo zvednul motorku jednou rukou nad hlavu a mezi pražskejma taxikáøema jde fáma, že umí zabít prase pěstí :ohmy:

Jinak doufám, že jsi to napsal (i když ve stereu) v nějaké momentální nasranosti B)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
17 roků 2 týdnů zpět #4982 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Altík DR650RSE
Pro Pivču-:woohoo: dost dobrý

Více
17 roků 2 týdnů zpět #4999 od VasekDR
Odpověděl VasekDR pro téma Altík DR650RSE
čívk dává napětí 90-110V pøi startování a odpojeném konektoru.Bohužel jsem toto napsal i do cívky dr600, nenapadlo mě že po zamčení otázku pøesuneš do motoru.

• Dagga
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 1 týden zpět #5022 od Dagga
Vašku díky! Pomohl jsi mi ani nevíš jak!
¨
a pro ostatní: nenamáhali jste se napsat ani prd, ale když jsem Vám šouchl do Vašeho ega tak jste se najednou začali ozývat jako uražení a podráždění kohouti, zamyslete se nad sebou chlapi. A propo pro ostøelovače nebo jak si to øíká frajer libovej: Jdi někam blbče, snad si nemyslíš že jsi králem světa? To fakt věøíš tomu že se mi zhroutí celá existence když mi sem zakážeš pøístup?! jdi ty brepto.. a ano chodím sem jen když něco potøebuju. A co? Já ty stránky nevyrobil, takže se o ně ani nestarám, to nechám na těch super mega frajerech co maj problémy se svým egem.

Více
17 roků 1 týden zpět #5028 od Piwča
Dagga - páček, u mě si kokot.

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
17 roků 1 týden zpět #5029 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma Altík DR650RSE
Dagga napsáno:

Vašku díky! Pomohl jsi mi ani nevíš jak!
¨
a pro ostatní: nenamáhali jste se napsat ani prd, ale když jsem Vám šouchl do Vašeho ega tak jste se najednou začali ozývat jako uražení a podráždění kohouti, zamyslete se nad sebou chlapi. A propo pro ostøelovače nebo jak si to øíká frajer libovej: Jdi někam blbče, snad si nemyslíš že jsi králem světa? To fakt věøíš tomu že se mi zhroutí celá existence když mi sem zakážeš pøístup?! jdi ty brepto.. a ano chodím sem jen když něco potøebuju. A co? Já ty stránky nevyrobil, takže se o ně ani nestarám, to nechám na těch super mega frajerech co maj problémy se svým egem.

nic tak trapnýho a debilního jsem tu ještě nečetl.Ale co se dá čekat od zoufalce??! :huh:

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

Více
17 roků 1 týden zpět #5034 od VasekDR
Odpověděl VasekDR pro téma Altík DR650RSE
Donutil jsi mě to vlastně změøit, Pavel měl BIGA a dvakrát mu tyhle cívky shoøely, pøemejšlel jsem zkusit
zapojit trafo na vinutí 1 cívky alternátoru a se sekundárním napětím těch 110V a tyhle cívky obejít, zatím mě to funguje a tak mě nic nenutí to zkusit i když těm drátùm trochu rozumím.

• Dagga
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 1 týden zpět #5042 od Dagga
taky jsem nad tím špekuloval, teda jako že bych to nakonec pøipojil pøes trafko (i když stačil by na to altík?!), nebo něco podobnýho, ale sehnal jsem týpka co mi to pøevine pøesně na míru za cca tisícovku, takže tím mám vyøešeno. kontakt na něj je Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. je z dolní čermné, Vašo díky za pomoc. jdu na to a se taky svezu když už je tak pěkně.

Vygenerováno za 3.409 sekund