Download menu
Altík DR650RSE
- Dagga
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Dagga
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
- Piwča
-
- Diskutér spamista :-)
-
- Obdržená poděkování 21
tak fakt děkuji machøi že jste se namáhali odpojit jeden konektor a pomoct mi. JSTE SKVěLÍ.
hele, hoď se do klidu, 90% návštěvníkù fóra neví o čem píšeš a ten zbytek se na to možná v*sral, to ale neznamená, abys tady flusal, ty skvělej

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- MotejlKuba
-
- Výborný diskutér
-
- XTZ 750 Superténéré

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti

Taky mám vlastní web

- Sniper
-
- Moderator
-
- Obdržená poděkování 17
tak fakt děkuji machøi že jste se namáhali odpojit jeden konektor a pomoct mi. JSTE SKVěLÍ.
Jo tak panacek to tady ma dvakrat? dvakrat stejne tema a dvakrat stejnej utok?? Frajirku koukej se srovna nebo te srovnam ja.
Nevim, na co ses zvyklej ale tady jsou k sobe lidi slusny jestli se ti to nelibi muzes jit klidne jinam.
Normalne se davaj 3 varovani ale u tebe za tendle pristup to preskocim a mas posledni varovani jinak dostanes BAN na tydle stranky dokud se nenaucis slusne chovat.
Uvedom si ze todle jsou \"VOLNE!\" stranky, po nikom nic nechceme, delame to v nasem volnem case financujeme to ze svejch penez. A vsichni se ostatnim snazime pomahat jak jen to jde.
Druhe tema jsem ti zamknul.
neni potreba aby tady byly dve stejna temata.
Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl
sniper(zavinac)dr-650.com
- Piwča
-
-
- Obdržená poděkování 21

Jinak doufám, že jsi to napsal (i když ve stereu) v nějaké momentální nasranosti

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- Martin
-
-
- Obdržená poděkování 101

- VasekDR
-
- Novota
-
- Obdržená poděkování 0
- Dagga
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
¨
a pro ostatní: nenamáhali jste se napsat ani prd, ale když jsem Vám šouchl do Vašeho ega tak jste se najednou začali ozývat jako uražení a podráždění kohouti, zamyslete se nad sebou chlapi. A propo pro ostøelovače nebo jak si to øíká frajer libovej: Jdi někam blbče, snad si nemyslíš že jsi králem světa? To fakt věøíš tomu že se mi zhroutí celá existence když mi sem zakážeš pøístup?! jdi ty brepto.. a ano chodím sem jen když něco potøebuju. A co? Já ty stránky nevyrobil, takže se o ně ani nestarám, to nechám na těch super mega frajerech co maj problémy se svým egem.
- Piwča
-
-
- Obdržená poděkování 21
- MotejlKuba
-
- Výborný diskutér
-
- XTZ 750 Superténéré
Vašku díky! Pomohl jsi mi ani nevíš jak!
¨
a pro ostatní: nenamáhali jste se napsat ani prd, ale když jsem Vám šouchl do Vašeho ega tak jste se najednou začali ozývat jako uražení a podráždění kohouti, zamyslete se nad sebou chlapi. A propo pro ostøelovače nebo jak si to øíká frajer libovej: Jdi někam blbče, snad si nemyslíš že jsi králem světa? To fakt věøíš tomu že se mi zhroutí celá existence když mi sem zakážeš pøístup?! jdi ty brepto.. a ano chodím sem jen když něco potøebuju. A co? Já ty stránky nevyrobil, takže se o ně ani nestarám, to nechám na těch super mega frajerech co maj problémy se svým egem.
nic tak trapnýho a debilního jsem tu ještě nečetl.Ale co se dá čekat od zoufalce??!

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti

Taky mám vlastní web

- VasekDR
-
- Novota
-
- Obdržená poděkování 0
zapojit trafo na vinutí 1 cívky alternátoru a se sekundárním napětím těch 110V a tyhle cívky obejít, zatím mě to funguje a tak mě nic nenutí to zkusit i když těm drátùm trochu rozumím.
- Dagga
-
Autor tématu
- Návštěvník
-