Download menu
olej dr
- juradr
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
17 roků 1 měsíc zpět #4740
od juradr
olej dr vytvořil uživatel juradr
mate nekdo zkusenost s pouzivanim mineralnich oleju???ceka me vymena ve dvou moto a shanim jaky bych dal za dobrou cenu.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Piwča
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
17 roků 1 měsíc zpět #4743
od Piwča
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Odpověděl Piwča pro téma olej dr
Když nakládám hermelín, používám olivový olej, a to se vyplatí.
Jinak cesta do pekla, je vydlážděna dobrými úmysly, mezi ně patøí i šetøit na oleji ...
A mezi námi, po vzduchu do pneu je olej druhá nejlevnější položka, co se provozu moto týče, alespoò u mě.
Lej tam co tam patøí
Zkušenosti nemám, na minerální oleje jsem panic, to leju jen do škodovky
Jinak cesta do pekla, je vydlážděna dobrými úmysly, mezi ně patøí i šetøit na oleji ...

A mezi námi, po vzduchu do pneu je olej druhá nejlevnější položka, co se provozu moto týče, alespoò u mě.
Lej tam co tam patøí

Zkušenosti nemám, na minerální oleje jsem panic, to leju jen do škodovky

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- Martin
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 101
17 roků 1 měsíc zpět #4747
od Martin
Odpověděl Martin pro téma olej dr
Jak øíká Pivča-na oleji nešetøi. Nalej tam 10w-40 polosyntetiku. Na minerál zapomeò. Šetøil bys,tam kde to není potøeba. Spočítej si,kolik bys na těch 2,3 litru ušetøil Kč a pak na druhou stranu si spočítej,kolik by stála tøeba výměna lamel spojky nebo dokonce oprava motoru.

- MotejlKuba
-
- Výborný diskutér
-
- XTZ 750 Superténéré
17 roků 1 měsíc zpět #4749
od MotejlKuba
Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti
Taky mám vlastní web
Odpověděl MotejlKuba pro téma olej dr
Proč bys tam lil minerál,když tam vùbec nepatøí.Takže až budeš vybírat olej,kup si pouze oil určený pro motocykly a to 10 W 40 (máš to na zátce znázorněný) Používal jsem MOTUL,ale shodnul jsem se s mým známým mechanikem že to není co to bývalo a tak jsem pøešel na Q 8 10 W 40 a motor jde tichoulince,lehounce a ... Prostě supr,mùžu jen doporučit
Jooo a cena za litr se pohybuje okolo 200 kč v servisech mají sudovej,já si koupím 2,5 l a stačí mi to do další výměny.Šastný výběr
Jooo a cena za litr se pohybuje okolo 200 kč v servisech mají sudovej,já si koupím 2,5 l a stačí mi to do další výměny.Šastný výběr

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti

Taky mám vlastní web

- admin
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 11
17 roků 1 měsíc zpět #4751
od admin
Odpověděl admin pro téma olej dr
No podle mne už ani panenský minerální olej neexistuje vždycky je v tom nějaký syntetika takže se øiď specifikací API viskozita což je minimálně SG což splòují dnes již všechny oleje.

Vygenerováno za 3.194 sekund