Download menu

olej dr

• juradr
  • Avatar uživatele juradr Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 1 měsíc zpět #4740 od juradr
olej dr vytvořil uživatel juradr
mate nekdo zkusenost s pouzivanim mineralnich oleju???ceka me vymena ve dvou moto a shanim jaky bych dal za dobrou cenu.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #4743 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma olej dr
Když nakládám hermelín, používám olivový olej, a to se vyplatí.
Jinak cesta do pekla, je vydlážděna dobrými úmysly, mezi ně patøí i šetøit na oleji ... ;)
A mezi námi, po vzduchu do pneu je olej druhá nejlevnější položka, co se provozu moto týče, alespoò u mě.
Lej tam co tam patøí B)

Zkušenosti nemám, na minerální oleje jsem panic, to leju jen do škodovky :ohmy:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
17 roků 1 měsíc zpět #4747 od Martin
Odpověděl Martin pro téma olej dr
Jak øíká Pivča-na oleji nešetøi. Nalej tam 10w-40 polosyntetiku. Na minerál zapomeò. Šetøil bys,tam kde to není potøeba. Spočítej si,kolik bys na těch 2,3 litru ušetøil Kč a pak na druhou stranu si spočítej,kolik by stála tøeba výměna lamel spojky nebo dokonce oprava motoru.B)

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
17 roků 1 měsíc zpět #4749 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma olej dr
Proč bys tam lil minerál,když tam vùbec nepatøí.Takže až budeš vybírat olej,kup si pouze oil určený pro motocykly a to 10 W 40 (máš to na zátce znázorněný) Používal jsem MOTUL,ale shodnul jsem se s mým známým mechanikem že to není co to bývalo a tak jsem pøešel na Q 8 10 W 40 a motor jde tichoulince,lehounce a ... Prostě supr,mùžu jen doporučit
Jooo a cena za litr se pohybuje okolo 200 kč v servisech mají sudovej,já si koupím 2,5 l a stačí mi to do další výměny.Šastný výběr ;)

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

Více
17 roků 1 měsíc zpět #4751 od admin
Odpověděl admin pro téma olej dr
No podle mne už ani panenský minerální olej neexistuje vždycky je v tom nějaký syntetika takže se øiď specifikací API viskozita což je minimálně SG což splòují dnes již všechny oleje.:blink:

Vygenerováno za 3.194 sekund