Download menu

Ošetøení motoru

• Martin
  • Avatar uživatele Martin Autor tématu
  • Diskutér spamista :-)
Více
17 roků 2 měsíců zpět #4386 od Martin
Ošetøení motoru vytvořil uživatel Martin
Sice jsem nebyl na výstavě Motocykl,ale dostala se mně do ruky brožurka od firmy Nagara z Olomouce,která prodává pøípravek na ošetøení motoru RVS. Pøečetl jsem si celou tuto brožurku a prohlédl i fotky,které jsou uvnitø a zaujal mě článek a fotka jistého Slavomíra N.,kde tento výrobek docela vychvaluje. Tento člověk vlastní DR 650R a podle fotky je to docela voòafka a píše v článku,že je to rok 91 a že tento pøípravek nalil do motoru,pøed tím než ho chtěl generálkovat a po nalití tohoto zázračného pøípravku,na GO motoru zapomněl.
Jsem trochu skeptický k takovýmto pøípravkùm,které slibují zázraky. Kdysi dávno jsem nalil do automob.motoru pøípravek Slick50,ale žádný zázrak jsem nezaregistroval. Spíš mně pøipadlo,že motor jde lehčeji,lépe startuje a trochu rychleji se roztáčí. Nevím,zda to byl pocit nebo se motor takhle opravdu choval. Lidská psychika je nevypočitatelná.
Nepíšu to proto,abych plival na tento pøípravek,ale spíš abych zjistil,zda tento Slavomír čte naše stránky a zda by nepøipojil pár slov i na tento web. Samozøejmě-ne jako reklamu,ale jako názor někoho,kdo tento pøípravek už ozkoušel.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4387 od admin
Odpověděl admin pro téma Ošetøení motoru
Ahoj já jsem si kdysi taky ještě pøed GO nechal do motoru nalít tuším pøípravek Metaltec a nic se nezměnilo až na to, že začala klouzat spojka tak až se spálila a podotýkám, že to byl pøípravek pro motorky s mokrou spojkou. Takže od té doby mi do motoru nic podobného nesmí.:blink:

Jestli Vás zajímají další informace o těchto podvodných pøísadách jukněte SEM <br /><br />Editováno: admin, at: 2008/03/16 19:59

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
17 roků 2 měsíců zpět #4388 od madman650
Odpověděl madman650 pro téma Ošetøení motoru
Ahoj.Slick 50 jsem taky kdysi zkoušel,ale kromě vyhozených 950 kč a subjektivního pocitu,že jsem tomu pomoh,se nic nezměnilo.Když si najedeš na stránky ŠKODA techweb,tak dole je odkaz na další články autora, a v nich tam perfektně popisuje ,jak to vše funguje,teda spíš nefunguje.Takže vyhozené prachy a spokojení obchodníci.

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4389 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Ošetøení motoru
četl jsem všechny možné články o motorových olejích a tam je to popsané celkem jasně, že tyhle pøípravky motoru pøi dobrém rozmíchámí v olejové náplni \&quot;asi neuškodí\&quot;, ale jinak je to k hov** :ohmy:

Ale viděl jsem někdy krátce po roku 1990, že po aplikaci pøípravku Slider 2000 (něco jako Slick 50) do motoru Avie, pak museli snížit volnoběh :huh:

Firmy co vyrábí oleje investují miliardy dolarù do vývoje, pøedstava že nějaký \&quot;mlíko za pár šupù\&quot; vyléčí motor nebo rychlosku, se mi zdá poněkud podivná B)

Ale zkusit se má všechno, konečně budeme mít nafocený GO :silly:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• Martin
Více
17 roků 2 měsíců zpět #4392 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Ošetøení motoru
Pro Pivču-ty wogo,já to nepsal,že do toho pùjdu. Já jsem docela spoøivý děda a minulý týden jsem měl docela pech a stálo mě to docela dost Kč a tak,že bych ještě vyhazoval prachy z okna dobrovolně-tak to teda néé:evil: . Chápu,že by nafocená a popsaná GO SE byla fajn,ale nemusím psát o všem:P Ale jinak cos napsal,tak si taky myslím-ohl oilù.

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4397 od Piwča
Martine - jasan, já tu svojí poslední větu myslel asi tak, že to v žádném pøípadě nedoporučuji ;)

... ale a si každej dělá co chce, ty fotky by se hodily :cheer:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4400 od Piwča
Zdenku - tak sem konečně kliknul na ten odkaz, celé jsem to nečetl, ale døíve jsem četl o testu jednoho \&quot;zázračného\&quot; pøípravku, na každé straně krabičky bylo uvedeno PTFE (Polytetrafluoroethylene neboli teflon) a nikde ho v tom \&quot;mlíce\&quot; nenašli :laugh:

Radši dám místo ložiska kùži ze špeku, než tam něco podobnýho nalejt B)

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4402 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Ošetøení motoru
taky nechci hazet spinu na tydle pripravky ale bohuzel v 99% pripadu obsahuji tusim chlor nebo tak nejakou sragoru ve velke mire a zpusobuje to \&quot;korozi\&quot; uvnitr motoru ;) a to zbyle procento je bez uzitku :P
Mno nic ;)

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
17 roků 2 měsíců zpět #4406 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma Ošetøení motoru
myslím,že nic takového není potøeba a že to sou vyhozené peníze.Stačí když budeš pravidelně měnit olej a filtr ;)

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4413 od Piwča
... až bude pøípravek, něco jako napø. \&quot;tekuté ozubené kolo\&quot;, které stačí nalít a ono to opraví ulámané zoubky, tak to bude fajn :blink:

• Martin
Více
17 roků 2 měsíců zpět #4420 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Ošetøení motoru
Pro Pivču-:woohoo: pod to bych se podepsal-dobrý:woohoo:

Více
17 roků 1 měsíc zpět #4525 od honz
Odpověděl honz pro téma Ošetøení motoru
Nějakej \&quot;zázračnej\&quot; pøípravek do motoru bych nikdy nenalil, protože je to absolutní nesmysl, aby ti \&quot;něco\&quot; tekutýho jen tak spravilo motor:laugh:

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

Vygenerováno za 3.276 sekund