Download menu

Volnobìžka

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4294 od Buri
Volnobìžka vytvořil uživatel Buri
Ahoj. Chtěl bych se zeptat jak poznam na motoru u RSEčka že mam zadženou volnoběžku?? Jde to poznat na zvuku motoru?? Díky

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• Vrabec
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 1 měsíc zpět #4541 od Vrabec
Odpověděl Vrabec pro téma Volnobìžka
Na ¾avej strane daj dole krytku imbus č.8, vyber jednu sviečku, a toč k¾ukou do jednej a druhej strany, keď je zvuk rovnaky, tak je zadretá, do jednej strany ma pretáča štartérom, do druhej ma is vo¾ne, ja som menil minulý týždeò, bola síce zo Suzuki VL 1500, venec bol síce iný, ale ostatné pasovalo(ten stedový diel s tými segmentmi bol OK), stála ma 33EURO, zohnal som ju na www.ebay.at , v česku to stoji okolo 5000Kč, u nás som to ani neh¾adal. Štartovanie a vypínanie je teraz SUPER.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #4544 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Volnobìžka
Vrabec - mám dotaz, kupuješ na ebay? asi je jedno, jestli v rakousku nebo kde, já jsem zaregistronej v německu, ale buď prodávající nemá vùbec zájem dodat zboží do čech nebo chce za poštovný cca 20 a výše Eur

Nebylo by na škodu, udělat o tom nové téma ;)

dík

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• Vrabec
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 1 měsíc zpět #4556 od Vrabec
Odpověděl Vrabec pro téma Volnobìžka
Ja som sa s ním dohodol na 10 EUR, to bol moj prvý nákup, cena s poštovným bola aj tak velmi výhodna, mal som to za 4 dni doma.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #5400 od Buri
Odpověděl Buri pro téma Volnobìžka
Tak jsem dneska kontroloval tu volnoběžku jak mi poradil Vrabec a je teda ok takže díky za radu;)

Více
16 roků 11 měsíců zpět #5401 od Buri
Ale ještě se mi stala taková nemilá věc. Na tom víčku sem měl ztrhlej ten imbus takže sem to víčko musel sundat jinak (navrtal sem dva ďolíky a sundal klíčem jakoby na flexu) a nevypadá to moc vábně tak zkusim sehnat jiný víčko.. Pasuje tam tøeba i z DR 600 nebo musim sehnat pøímo na 650?? Díky Buri

Více
16 roků 11 měsíců zpět #5402 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Volnobìžka
Buri napsáno:

Ale ještě se mi stala taková nemilá věc. Na tom víčku sem měl ztrhlej ten imbus takže sem to víčko musel sundat jinak (navrtal sem dva ďolíky a sundal klíčem jakoby na flexu) a nevypadá to moc vábně tak zkusim sehnat jiný víčko.. Pasuje tam tøeba i z DR 600 nebo musim sehnat pøímo na 650?? Díky Buri

Já to na ten imbus na SE strhnul taky, povoloval jsem to na sundanym víku, nejvetší blbost, to už vím, ale kupoval jsem ten šroub, víčko, nové, 350 Kč, sem málem vzal druhou vo zem :whistle:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
16 roků 11 měsíců zpět #5472 od Buri
Pivča: No sice 350 kč ale hlavně že se prodává samotný a ne s pùlkou motoru jak to u nějakých dílù bejvá:)) Zejtra když mi to vyjde tak zkusim někam zaject a objednat ho..

Vygenerováno za 3.236 sekund