Download menu
Nastavený Karbu u DR600R
- jefoDR600
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
17 roků 3 měsíců zpět #4135
od jefoDR600
Zdarec prosim vás víte někdo nastavení Karburátoru u DR600.Je tam nějaký Mikuni VM38SS a mam tam hrozně bohatou směs.Potøeboval bych to kapánek seøídit. vím že je tam někde štelovací šroubek směsi ale kde.Problém je v tom že mě chytne jenom za studena za tepla nikoliv.A mam hrozně černé a zaházené svíce asi po 50km.A v čem mam vyprat ten molitanový vzduchový filtr? stačí tech. benzín nebo něco jiného?A jakým olejem ho napustit? Motorovým..Dík.(se 4t sem začátečník.)
Nastavený Karbu u DR600R vytvořil uživatel jefoDR600

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Piwča
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
17 roků 3 měsíců zpět #4137
od Piwča
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Odpověděl Piwča pro téma Nastavený Karbu u DR600R
Napiš sem email a ho nemusim hledat a pošlu ti katalogovou sestavu DR 600 S r.v. 86-89.
Jinak tím šroubkem možná poøešíš to startování, ale na bohatost směsi v \"provozních\" otáčkách to nemá vliv. Základní nastavení toho šroubku nevím (otáčky od dorazu), ale hlavní tryska je origoš 135, zarážku na jehle typuji někde od prostøedka výše, mrkni na to, tøeba se v tom někdo hrabal pøed tebou.
S tím filtrem asi jak píšeš, asi není na škodu koupit si nějakej spéšl olej ve spreji. Já mam jinej filtr, takže s tím nemám zkušenosti
Jinak tím šroubkem možná poøešíš to startování, ale na bohatost směsi v \"provozních\" otáčkách to nemá vliv. Základní nastavení toho šroubku nevím (otáčky od dorazu), ale hlavní tryska je origoš 135, zarážku na jehle typuji někde od prostøedka výše, mrkni na to, tøeba se v tom někdo hrabal pøed tebou.
S tím filtrem asi jak píšeš, asi není na škodu koupit si nějakej spéšl olej ve spreji. Já mam jinej filtr, takže s tím nemám zkušenosti

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- jefoDR600
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
17 roků 3 měsíců zpět #4138
od jefoDR600
Odpověděl jefoDR600 pro téma Nastavený Karbu u DR600R
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. to je mùj mail;) díky moc
- Martin
-
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 101
17 roků 3 měsíců zpět #4141
od Martin
Odpověděl Martin pro téma Nastavený Karbu u DR600R
Pozor na praní filtru v benzinu-aby nedošlo k újmě. Prodává se na to jak čistidlo,tak spešl sprej.
- Sniper
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 17
17 roků 3 měsíců zpět #4144
od Sniper
Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl
sniper(zavinac)dr-650.com
Odpověděl Sniper pro téma Nastavený Karbu u DR600R
JefoDR650 > Hele filtr vypares nejlepe v jarove vode ale opatrne at se ti nezborti
chce to vyprat, nekolikrat pak poradne proplachnout ve vode aby tam ten jar nezustaval a nechat vysknout. pak si kup sprej na filtry a nastrikej to a zas to nech chvili na slunicku a lehce pomackat aby jsi z toho dostal zbytecnosti 
pak uz jenom namontovat a jezdit

pak uz jenom namontovat a jezdit

I cesta, je cíl
- honz
-
- Velmi dobrý diskutér
-
17 roků 3 měsíců zpět #4145
od honz
Ráfky, dráty, niple, výplety...
http://www.hprwheels.cz/
Odpověděl honz pro téma Nastavený Karbu u DR600R
Jak øíká (píše) Sniper, stačí jarová voda, poøádně propláchnout a nechat uschnout. Používám olej na filtry od MOTULu, štětečkem poøádně namažu, ale ne zas moc, aby to z něj nekapalo. Pak šup do airboxu. Pěkně to lepí

Ráfky, dráty, niple, výplety...

http://www.hprwheels.cz/
- Martin
-
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 101
17 roků 3 měsíců zpět #4181
od Martin
Odpověděl Martin pro téma Nastavený Karbu u DR600R
Tak jsem dnes po x km vyčistil vzduch.filtr. Zdál se mně docela fajn,ale nedalo mi to a propral jsem ho v jarové vodě a docela prokouknul. Opravdu stačí obyčejná voda a Jar. Žádný benzin nebo spešl chemie. Dal jsem ho uschnout a nastøíkám ho oilem a namontuju zpět do airboxu.

- Sniper
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 17
17 roků 3 měsíců zpět #4184
od Sniper
I cesta, je cíl
Odpověděl Sniper pro téma Nastavený Karbu u DR600R
Martin > Ja to rikal

I cesta, je cíl
- PajaDR650
-
- Velmi dobrý diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
17 roků 2 měsíců zpět #4186
od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Nastavený Karbu u DR600R
Jak øíkaj všichni vyprat v jarový vodě, nechat poøádně vyschnout - když nebudeš mít spešl olej na filtry nevadí, stačí ho napustit tøeba obyč. motorovým - doporučuji pak vložit do igelitovýho pytlíku a v něm promačkat, abys nebyl jak prase a olej se dostal všude. Někdo filtr po vyprání tøeba ani olejem nenapouští - míò toho pak asi pochytá, ale zas je dýl čistej protože borbel se na promaštěnej filtr lepí mnohem víc. Já osobně ho teda impregnuji, teď mám Motul olej na filtry, ale už jsem několikrát mazal i něčim jiným a není v tom žádnej rozdíl.
Vygenerováno za 3.294 sekund