Download menu
Víko ventilù
- Buri
-
Autor tématu
- Novota
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
17 roků 3 měsíců zpět #4112
od Buri
Víko ventilù vytvořil uživatel Buri
Mam dva dotazy. Jak je víko ventilù tak mi pod nim celkem prolíná olej. Chtěl bych to pøetěsnit tak bych se chtěl ujistit abych něco nepokazil. Dá se to víko sundat bez demontáže motoru? A druhá otázka na kterou se mi tu nepodaøilo najít odpověď. Jak zjistim stav rozvodovýho øetězu a jakej je postup výměny?? Díky za rady.. Buri
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Buri
-
Autor tématu
- Novota
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
17 roků 3 měsíců zpět #4117
od Buri
Odpověděl Buri pro téma Víko ventilù
Tak sem zjistil že motor mùžu nechat namontovanej. Stačí sundat jen ten držák. Akorát mi k tomu víku vede nějaký lanko asi nejspíš dekompresoru (i když teda mam startér) A jinak rozvoďák je napnutej takže taky pøedpokládam že výměnu zatim nepotøebuje. Jinak teda to víko ventilù mùžu sundat aniž bych se bál že na mě něco vyskočí??
- Piwča
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
17 roků 3 měsíců zpět #4118
od Piwča
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Odpověděl Piwča pro téma Víko ventilù
Napiš taky, co máš za motorku, SE asi nemáš, já ty jiný moc neznám, ale to lanko typuji na náhon otáčkoměru (neukamenujte mě jestli sem mimo
) a jinak pøed sundáním toho víka je dobrý, natočit si motor polohy, kdy se seøizujou ventily, tzn. horní úvra, kdy to pálí (najdeš to tady v návodech).
Jinak mi pøijde divný, proč by ten olej začal zničeho nic téct
<br /><br />Editováno: Pivča, at: 2008/02/07 18:58

Jinak mi pøijde divný, proč by ten olej začal zničeho nic téct

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- Buri
-
Autor tématu
- Novota
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
17 roků 3 měsíců zpět #4119
od Buri
Jéé to sem zapoměl. Mam 650 rse rok 93 se stratérem. Jinak to lanko je klasický tažný který u těch ventilù musí s něčim pohybovat. Vede to k takovýmu gumovýmu klobouku v pravo pod nádrží..
- Piwča
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
17 roků 3 měsíců zpět #4120
od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Víko ventilù
Kam vede ten druhej konec toho lanka, jeden do toho víka a ...? Jenom pod tu nádrž? Tak to netuším, nehoní to tøeba nějakej mlejnek na kafe, na delší cesty
no nevim 
Já měl to víko nedávno dole (taky poprvé) a není na škodu mrknout do manuálu, kam se má nánést těsnící tmel, mě celkem zarazil ten pøesnej popis v manuálu, respektivě kam na víku mě nepøekvapilo, to je logický, ale těch pár míst na hlavě. Ale øíkám, mám SE.
Editováno: Pivča, at: 2008/02/07 19:23<br /><br />Editováno: Pivča, at: 2008/02/08 16:29

Já měl to víko nedávno dole (taky poprvé) a není na škodu mrknout do manuálu, kam se má nánést těsnící tmel, mě celkem zarazil ten pøesnej popis v manuálu, respektivě kam na víku mě nepøekvapilo, to je logický, ale těch pár míst na hlavě. Ale øíkám, mám SE.
Editováno: Pivča, at: 2008/02/07 19:23<br /><br />Editováno: Pivča, at: 2008/02/08 16:29
- VasekDR
-
- Novota
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
17 roků 3 měsíců zpět #4122
od VasekDR
Odpověděl VasekDR pro téma Víko ventilù
Já mám RSE ten bowden je elktrický dekompresor, aby se starter tak nenadøel, víko sundáš v pohodě a nic na tebe nevyskočí jen musíš sundat ještě dvě menší víčka na seøizování ventilù pod každým je jeden šroub který to
víko ještě drží.
víko ještě drží.
- admin
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 11
17 roků 3 měsíců zpět #4124
od admin
Odpověděl admin pro téma Víko ventilù
Velký pozor!! Musíš si nastavit vačku tak jako když seøizuješ ventily, jinak jak to povolíš vyskočí na tebe celé víko!!! protože ventily budou otevøeny a budou na ně tlačiti vahadla, která jsou na víku!!!!

- piranha
-
- Uživatel
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
17 roků 3 měsíců zpět #4143
od piranha
Odpověděl piranha pro téma Víko ventilù
Jo jo a ty pružiny mají takovou sílu, že když tě to víko trefí do hlavy, tak zapomeneš cos chtěl dělat. Tak pozor.
- Buri
-
Autor tématu
- Novota
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
17 roků 3 měsíců zpět #4158
od Buri
Tak vám teda děkuju za rady. Aspoò mě teď nic nepøekvapí.

Vygenerováno za 3.242 sekund