Download menu

nejde nastartovat

• standast2
  • Avatar uživatele standast2 Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 3 měsíců zpět #4081 od standast2
nejde nastartovat vytvořil uživatel standast2
zdravim dnes jsem cely den zkoušel nastartovat sve dr650rse a nic měl jsem rozdělany karbec vyčistil ho zkoušel jsem vyndat svičky když jsou ven z motoru a prošlapnu obě hazely jiskru zkoušel jsem startovat podle vašich rad o startovani a nic ani naznak blafnuti baterku mam nabitou už nevim čim by to mohlo byt suzuki mam teprve tyden pøedtim jsem jezdil na jawach chci se zeptat co se ještě musi seštelovat aby to jelo u jaw jsem šteloval pøedstih a odtrh ale u dr nevim diky za každou radu:(

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 3 měsíců zpět #4090 od honz
Odpověděl honz pro téma nejde nastartovat
Nějak se nám tu rozmnožily problémy ohledně startování a už SE nebo R,RS,RSE. Jediné co mùžu poradit, je prolézt všechny diskuze a zkoušet:blink:
Když mi nestartovalo (nebo špatně startovalo) moje R, rozebral jsem karbec, seøídil hladinu, vyčistil ho, koupil novej vzduchovej filtr, natøel ho olejem, zkontroloval jestli někde neufukuje, vyčistil a prostøíknul všechny kontakty, koupil nové svíčky...a ono to pak fungovalo:lol:

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

Více
17 roků 3 měsíců zpět #4121 od VasekDR
Odpověděl VasekDR pro téma nejde nastartovat
Ahoj já jsem loni na jaøe zkoušel vše možný, motorka stála od øíjna do bøezna, kontrola rozvodù, karbec, svíčky, až poslední rada od kamoše co dělá mot. pily vylej benzin a nalej novej nikdo neví co do toho dávaj zabrala, za mejch mladejch let tam vydržel klidně dva roky.

Více
17 roků 3 měsíců zpět #4130 od Martin
Odpověděl Martin pro téma nejde nastartovat
Jak tady čtu ty problémy,tak ve mně hlodá malinkatý červíček,co já až se budu chtít svézt v tomto roce:evil:

Vygenerováno za 3.183 sekund