Download menu

SE - pomooooc

• Piwča
  • Avatar uživatele Piwča Autor tématu
  • Diskutér spamista :-)
Více
17 roků 5 měsíců zpět #3734 od Piwča
SE - pomooooc vytvořil uživatel Piwča
Dnes jsem měnil olej v motoru, vlastně jsem ho jenom vypustil, protože mi z té vypouštěcí díry vypadlo taky tohle :ohmy:

Ten šroub je na køížovej šroubovák, M5 - délka závitu 16
Pružinka má vnější prùměr 4,5 a volnou délku 13

Moc do smíchu mi není :blink:

Nemáte někdo rozdělanej motor, abych věděl odkud to mùže bejt? Ten šroubek tak nějak tipuji k zapalování pod levym deklem, ale ta pružinka? Nechce se mi to celý rozebírat :pinch:

Ještě doplním, že ani šroub ani pružinka nejsou nijak \&quot;omletý\&quot; ani poškozený, všechno funguje jak má, ale někde to kua chybět musí :(<br /><br />Editováno: Pivča, at: 2007/12/02 18:57

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• Roman
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 5 měsíců zpět #3735 od Roman
Odpověděl Roman pro téma SE - pomooooc
no tak ta pružina je myslim z øazení. a ten šroubek no nevim.....

Více
17 roků 5 měsíců zpět #3736 od admin
Odpověděl admin pro téma SE - pomooooc
No pokus de nepletu tak jsi vyšrouboval uplně jinej šroub než vypoštěcí, tenhle tuším drží kulisu øazení nebo něco takovýho. Vypouštěcí šrou by neměl být na šroubovák a M5 už vùbec ne.:blink: :blink:

• Piwča
Více
17 roků 5 měsíců zpět #3737 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma SE - pomooooc
Zdendo, vyndal jsem výpustnej šroub na olej a za chvilku slyším, jak něco cinklo do hrnce, kam jsem vypouštěl ten olej ... Myslel jsem že zùstalo tešnění pod šroubem nalepený na bloku a pak jsem našel tohle.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
17 roků 5 měsíců zpět #3738 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma SE - pomooooc
Pivca &gt; hele zas na druhou stranu bud rad ze se ti to stalo ted a ne behem jizdy. ;)

Bohuzel ti neumim poradit ale ses si opravdu jistej ze to vypadlo z motorky? nemohlo ti to tam spadnout treba z policky nebo tak odnekud a nebo z karbecu ten stelovaci sroubek ten vypada podobne ;) Tak ho zkoukni jestli ti tam nahodou nechybi ;)

Jinak jestli se nepletu tak tady na strankach jsou microfishe tak si je stahni meli by tam byt i na SEcko tak je zkoukni ;)

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
17 roků 5 měsíců zpět #3739 od honz
Odpověděl honz pro téma SE - pomooooc
Co jsem se díval v microfishi, měly by být asi 2:blink: možnosti, odkud by to mohlo vypadnout (pokud je v microfishi všechno nakresleno):woohoo:
Jedna možnost je ze spojky (položka 17 a 18), ale tam se mi nezdá ten šroub s køížovou hlavou a ta pružinka asi nejde na ten šroub nasadit.
http://img507.imageshack.us/img507/346/se1ga8.jpg

A druhá možnost z øazení
http://img221.imageshack.us/img221/3954/se2io8.jpg

Možná je těch možností víc, ale asi by jsi byl určitě rád, kdyby to byla jedna z těchto. Snad jsem ti trošku pomohl:)
Zkus v microfisha pohledat pružinky, jak jsem to udělal já a pak už ti zbývá už jen hledat:(<br /><br />Editováno: honz, at: 2007/12/03 12:39

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

• Piwča
Více
17 roků 5 měsíců zpět #3741 od Piwča
Já to právě hledal a napadá mi že to je nejspíš od toho čidla na neutrál, drží ho dva šroubky a pružinka je tam taky, tlačí nějakej kontakt nebo co. Holt budu muset sundat celou spojku, abych se tam mrknul :S

Sniper - ják já bych si pøál, abys měl pravdu ;)

Všem dík.

• Piwča
Více
17 roků 5 měsíců zpět #3742 od Piwča
Tøeba to tam zapoměl nějakej japonec, už když to dávali ve farbice dohromady :dry:

Více
17 roků 5 měsíců zpět #3758 od admin
Odpověděl admin pro téma SE - pomooooc
ty jo tak to teda netušim ale mám takovej posit že se to tu někde øešilo:blink:

• Piwča
Více
17 roků 5 měsíců zpět #3762 od Piwča
Vzal jsem si dovču, páč jsem asi magor, jak to není v cajku, tak nemùžu spát :ohmy: a rozebral to ...

Zapla pánbùh jsem to podle katalogu odhadl správně, čidlo na neutrál tam viselo na kabelech, takže se ještě někde toulá jeden šroub a kontakt na to čidlo :whistle: v motoru ale na 99,99% ne B)

Prohrabal jsem to tam magnetem a nic, akorát jsem si vytáhnul imbusovej klíč, kterej mi tam několikrát zapadnul :woohoo:

Spojku jsem nakonec nesundaval, jde to horko těžko se na ty dva šoubky, co to čidlo držej dostat, ale jde to, dal jsem tam šrouby s imbusovou hlavou, u pravil si klíč (origoš jsou na køížák). Ten kontakt, co tlačí ta nalezená pružinka na to čidlo jsem si vyrobil z mosazného šroubu, těsnění pod dekl jsem pøi demontáži neporušil, takže mi to krom práce nestálo ani korunku, a to se vyplatí ...

Asi tak ;)

• Piwča
Více
17 roků 5 měsíců zpět #3763 od Piwča
Vzal jsem si dovču, páč jsem asi magor, jak to není v cajku, tak nemùžu spát :ohmy: a rozebral to ...

Zapla pánbùh jsem to podle katalogu odhadl správně, čidlo na neutrál tam viselo na kabelech, takže se ještě někde toulá jeden šroub a kontakt na to čidlo :whistle: v motoru ale na 99,99% ne B)

Prohrabal jsem to tam magnetem a nic, akorát jsem si vytáhnul imbusovej klíč, kterej mi tam několikrát zapadnul :woohoo:

Spojku jsem nakonec nesundaval, jde to horko těžko se na ty dva šoubky, co to čidlo držej dostat, ale jde to, dal jsem tam šrouby s imbusovou hlavou, u pravil si klíč (origoš jsou na køížák). Ten kontakt, co tlačí ta nalezená pružinka na to čidlo jsem si vyrobil z mosazného šroubu, těsnění pod dekl jsem pøi demontáži neporušil, takže mi to krom práce nestálo ani korunku, a to se vyplatí ...

Asi tak ;)

Více
17 roků 5 měsíců zpět #3766 od Martin
Odpověděl Martin pro téma SE - pomooooc
Tak kókam,že z hororu se stala \&quot;groteska\&quot;.:laugh: Ne, je dobøe,že to dopadlo tak dobøe-myslel jsem,že budeš muset rozhodit motor(ale zase jsi mohl napsat článek a fotodokumentaci):woohoo: :whistle:

• Piwča
Více
17 roků 5 měsíců zpět #3768 od Piwča
Martine - až to budu pùlit, tak tady budu měsíc strašit s dotazama, od nervù zvracet, a pak to pùjde s prstem v nose ;)

3x měøím, jednou øežu :woohoo:

• Piwča
Více
16 roků 3 měsíců zpět - 16 roků 3 měsíců zpět #8668 od Piwča
Dneska jsem koukal na německé fórum, sice je to starší, ale stejnej problém, je tam foto.

hier

Poslední změna: 16 roků 3 měsíců zpět uživatelem Piwča.

Více
16 roků 3 měsíců zpět #8669 od backmen
Odpověděl backmen pro téma SE - pomooooc
Chlape ty seš tak šikovnej že bysme k tobě mohly na zimu dávat stroje na repasi!!!!:) Dobrej výkon

Vygenerováno za 3.355 sekund