Download menu

spojka

• jirin
  • Avatar uživatele jirin Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 6 měsíců zpět #3634 od jirin
spojka vytvořil uživatel jirin
mam pres ten sam problem co Hanoj ale nenasel jsem nikde odpoved kde je problem muze nekdo napsat .Myslim ze je spojka spalena ale nevim to jiste Diky Jirin

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 6 měsíců zpět #3639 od Martin
Odpověděl Martin pro téma spojka
Chlape,těžko ti někdo s určitostí poradí po netu,když to nevidí,neslyší. Nezbývá nic jiného než se do toho kóknout.

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4288 od VFR
Odpověděl VFR pro téma spojka
kluci jak vam jde radit jednicka? me z neutralu jde jakoby pres zoubky. typuju ze by to nemelo delat:dry: nebude uz spatna spojka?
jo a kdyz ji posteluju na spojkovy pacce tak uz pak prokluzuje. Diky za pripadny odezvy Vlasta

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4292 od admin
Odpověděl admin pro téma spojka
Ahoj to, že jednička dost klapne je celkem normální jestli ti po seøízení prokluzuje spojka to je špatně o by znamenalo velké opotøebení.:blink:

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4293 od Martin
Odpověděl Martin pro téma spojka
Záleží,kdy ti klapne nebo jde pøes zuby. Já,když nastartuju,po zahøátí-malém(prohøívám raději pomalou jízdou,bez nutnosti sytiče),dávám 1 velice pomalu a s citem-pokud bych ji tam chtěl dupnout,tak jde ztuha a možná pøes zuby. Po plném zahøátí už kvalty klapou bez problémù. B)

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4304 od VFR
admin: NE TO NEPROKLUZUJE PO SERIZENI, TO JEN SEM JI SKUSIL TROCHU VIC NAPNOUT V DOMENI ZE JEDNICKA PUJDE V KLIDKU....
jinak at je moto teply nebo studeny at ji tam dam pomalu nebo rychlejc tak jde prez zoubky...
kdyz drzim spojku porad tak to jde vpoho ale kdyz mam neutral pustim spojku a pak ji znova zmacknu tak tam jednicka zalejza fakt osklive:(

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4340 od honz
Odpověděl honz pro téma spojka
Jestli jsi četl čMN, bylo to tam pěkně popsáno jak øadit jedničku a øazení všeobecně. Hlavně to tam nervát násilím, ona ta jednička vždycky trochu cvakne, ale zas to nesmí být rána jak z děla:woohoo:

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4342 od VFR
takova mala vecna..: co je CMN? no a ja ji tam nervu! ona tam de vpoho ale ten zvuk jak tam zapadne mi je proti srsti.... a kolikrat kdyz podrazuju ze 3 na 2 tak cejtim taky zoubky (spojka plne zmacknuta). a kdyz stojite na miste s nastartovanym motorem, dou vam radit vsechny rychlosti?

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
17 roků 2 měsíců zpět #4343 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma spojka
Měl jsem stejný problém a vyøešila to nová spojková sada.To znamená-lamely,plechy a pružinky.Od EBC to je investice cca 2500 kč+nový olej (mám dobré zkušenosti s motulem) lamely namočit do oleje tak na 24 h,výměna je tak na hoďku i s vyøíznutím nového těsnění,používám 0,2 a lehce potøu motorovým silikonem,lehce zašruobuji šroubky a než poklidím tak to zavadne,pøetáhnu (køížem) šrouby a vyøážím zahøát motor ;) .Ze začátku to moc nedráždi,tak 300 km jezdi na pohodu

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4345 od VFR
2500.- to je cena dost vpoho!!!sem prave myslel ze to bude horsi.. no moto ma nalitano prez 46000 a jestly byla menena spojka tak to fakt nevim

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4357 od honz
Odpověděl honz pro téma spojka
VFR napsáno:

takova mala vecna..: co je CMN? no a ja ji tam nervu! ona tam de vpoho ale ten zvuk jak tam zapadne mi je proti srsti.... a kolikrat kdyz podrazuju ze 3 na 2 tak cejtim taky zoubky (spojka plne zmacknuta). a kdyz stojite na miste s nastartovanym motorem, dou vam radit vsechny rychlosti?

české Motocyklové Noviny. Když øadíš za 1, vždycky to cvakne, musíš s citem. A když podøazuješ, dej si trochu meziplyn, to pomáhá. Na motorce se má øadit za jízdy a ne na místě:woohoo:

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
17 roků 2 měsíců zpět #4368 od MotejlKuba
Jo dej meziplyn jako v traktoru:laugh: :woohoo:

Forever Suzuki

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
17 roků 2 měsíců zpět #4369 od MotejlKuba
Jo dej meziplyn jako v traktoru:laugh: :woohoo:

Forever Suzuki

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
17 roků 1 měsíc zpět #4630 od MotejlKuba
Prosím,mohl by sem někdo napsat jak správně vyskládat lamely a vše co se ukládá do spojkovýho koše :huh: Prý jedna z lamel má silnější plech a ostatní sou barevně značený.Díky

Forever Suzuki

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
17 roků 1 měsíc zpět - 16 roků 8 měsíců zpět #4752 od MotejlKuba
MotejlKuba napsáno:

Prosím,mohl by sem někdo napsat jak správně vyskládat lamely a vše co se ukládá do spojkovýho koše :huh: Prý jedna z lamel má silnější plech a ostatní sou barevně značený.Díky

Takže to je takhle:V koši je celkem 7 lamel a z toho je jedna na pohled jiná+6 plechù který sou stejný+1 ks podložky rovné a jedna v pøekladu z manuálu "nerovná podložka".Lamely skládáme do koše lamela plech a až na konec dáme tu odlišnou lamelu.Na pøítlačák nasadíme nejprv nerovnou podložku a na ni tu rovnou,tak aby se její širší strana opírala o plech.A pozor na podpálený,nebo prohlý plechy.Kontrolu proveďte na silném skle a prebrušte.Na silné sklo položte šmirgl papír jemnosti 600 ,kápněte olej (tøeba ten co ste vypustily z motoru) rozetøete a pøebytečný setøete,položte plech a rovnoměrně pøitlačte a krouživými pohyby pøebrušte.Lamely mají mít matný povrch a nesmý být kluzké jak mýdlo.Hodně zdaru B)

Forever Suzuki
Poslední změna: 16 roků 8 měsíců zpět uživatelem MotejlKuba.

Vygenerováno za 3.310 sekund