Download menu
seznámení s DR
- Johny Blaze
-
Autor tématu
- Uživatel
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
8 roků 11 měsíců zpět #20655
od Johny Blaze
seznámení s DR vytvořil uživatel Johny Blaze
Chci se optat kde se vypouští benál z karbecu ?Drko mám od neděle a má kick páku,zatím nemám grif jak jí našlápnout správně-jestli držet páčku dekomprese a šlápnout apak pustit a šlápnout svižně ?
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Petr a Vlasta
-
- Dobrý diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 20
8 roků 11 měsíců zpět #20656
od Petr a Vlasta
Odpověděl Petr a Vlasta pro téma seznámení s DR
Ahoj vypousteci sroubek najdes na karbeci dole z boku je na kriz sroubovak
A to startovani je jednoduche naslapni si to na kompres
Pak zamackni dekompres mnel by sam drzet a pak svizne slapni.
Jen nepridavej u teho plyn pak to kopne. A nekdy to docela boli. Tak hodne zdaru se startovanim cauky
A to startovani je jednoduche naslapni si to na kompres
Pak zamackni dekompres mnel by sam drzet a pak svizne slapni.
Jen nepridavej u teho plyn pak to kopne. A nekdy to docela boli. Tak hodne zdaru se startovanim cauky
- Drack
-
- Dobrý diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 7
8 roků 11 měsíců zpět #20661
od Drack
Odpověděl Drack pro téma seznámení s DR
No chlapi,dyk ty znalosti máte, no neé?!? Tak teda já:
Dej si majzla, górd esi si zvyklý z dvoutakta!!!
Tu start páku MUSÍŠ došlápnout až brnkne do stupačky, pokavaď enem pustíš nohu, tak si hezky zatancuješ, jak Tě to nadzvedne...
Osobně: pustím benzin, zapnu scípák, dvakrát šlápnu, najdu kompres, vypnu scípák=zapnu jiskru a šlápnu- ale fest, chce to šfunk a až to cinkne o stupačku! Pokavaď to nechytá a smrdí benzínem - zastavim kohout, dám scipák, otevřu dekompres a vyšlapu přechlastaný benzín ven.Posléze opakuju výše uvedené. Dekompres - pokud je správně seřízený - funguje sám při sešlápnutí kickstartu, tu krátkou páčku používám jen při přechlastnutí. A než začneš přemítat o startu, mrkni VŽDY na olej a hlavně zkontroluj vačku ( je tady o tom napsáno hafo nebo dvě - prosfišti fórum ) by Ti neshnila mašina na špalkách...
Tož tak, opravte mně , esi se pletu...

Tu start páku MUSÍŠ došlápnout až brnkne do stupačky, pokavaď enem pustíš nohu, tak si hezky zatancuješ, jak Tě to nadzvedne...

Osobně: pustím benzin, zapnu scípák, dvakrát šlápnu, najdu kompres, vypnu scípák=zapnu jiskru a šlápnu- ale fest, chce to šfunk a až to cinkne o stupačku! Pokavaď to nechytá a smrdí benzínem - zastavim kohout, dám scipák, otevřu dekompres a vyšlapu přechlastaný benzín ven.Posléze opakuju výše uvedené. Dekompres - pokud je správně seřízený - funguje sám při sešlápnutí kickstartu, tu krátkou páčku používám jen při přechlastnutí. A než začneš přemítat o startu, mrkni VŽDY na olej a hlavně zkontroluj vačku ( je tady o tom napsáno hafo nebo dvě - prosfišti fórum ) by Ti neshnila mašina na špalkách...
Tož tak, opravte mně , esi se pletu...
Vygenerováno za 3.288 sekund