Download menu

seznámení s DR

• Johny Blaze
  • Avatar uživatele Johny Blaze Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
8 roků 11 měsíců zpět #20655 od Johny Blaze
seznámení s DR vytvořil uživatel Johny Blaze
Chci se optat kde se vypouští benál z karbecu ?Drko mám od neděle a má kick páku,zatím nemám grif jak jí našlápnout správně-jestli držet páčku dekomprese a šlápnout apak pustit a šlápnout svižně ?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• Petr a Vlasta
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
8 roků 11 měsíců zpět #20656 od Petr a Vlasta
Odpověděl Petr a Vlasta pro téma seznámení s DR
Ahoj vypousteci sroubek najdes na karbeci dole z boku je na kriz sroubovak
A to startovani je jednoduche naslapni si to na kompres
Pak zamackni dekompres mnel by sam drzet a pak svizne slapni.
Jen nepridavej u teho plyn pak to kopne. A nekdy to docela boli. Tak hodne zdaru se startovanim cauky

Více
8 roků 11 měsíců zpět #20661 od Drack
Odpověděl Drack pro téma seznámení s DR
No chlapi,dyk ty znalosti máte, no neé?!? Tak teda já: :huh: Dej si majzla, górd esi si zvyklý z dvoutakta!!!
Tu start páku MUSÍŠ došlápnout až brnkne do stupačky, pokavaď enem pustíš nohu, tak si hezky zatancuješ, jak Tě to nadzvedne... :ohmy:
Osobně: pustím benzin, zapnu scípák, dvakrát šlápnu, najdu kompres, vypnu scípák=zapnu jiskru a šlápnu- ale fest, chce to šfunk a až to cinkne o stupačku! Pokavaď to nechytá a smrdí benzínem - zastavim kohout, dám scipák, otevřu dekompres a vyšlapu přechlastaný benzín ven.Posléze opakuju výše uvedené. Dekompres - pokud je správně seřízený - funguje sám při sešlápnutí kickstartu, tu krátkou páčku používám jen při přechlastnutí. A než začneš přemítat o startu, mrkni VŽDY na olej a hlavně zkontroluj vačku ( je tady o tom napsáno hafo nebo dvě - prosfišti fórum ) by Ti neshnila mašina na špalkách...
Tož tak, opravte mně , esi se pletu...

Vygenerováno za 3.288 sekund