Download menu
Svaření nakopávačky
- Vincenzo
-
Autor tématu
- Uživatel
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
10 roků 3 měsíců zpět #19855
od Vincenzo
Svaření nakopávačky vytvořil uživatel Vincenzo
Zdravím chlapy, nemáte někdo zkušenost s vaření nakopávačky na Rku? Je to zřejmě z nějaké ocelolitiny a dnes ráno se mi při startovacím rituálu odporoučela do věcných lovišť. Praskl mi ten ozub stažený šroubem. Je na ní vidět ze už byla delší dobu naprasklá. Na partsdepot ji mají za cca 2300,- a asi mě to nemine jí pro klid v duši na cestách mimo domov raději koupit novou. Jo a ve vyhledavaci jsem tu nic nenašel tak pardon pokud jsem hledal špatně
díky za odpověď.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Dušan
-
- Diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 7
10 roků 3 měsíců zpět #19856
od Dušan
Odpověděl Dušan pro téma Svaření nakopávačky
Hola
ja sem kdysi narazil na tohle
www.motocomponents.cz/motor/startovaci-p...dr-600-r-s-rv-85-89/
podle katalogu soucastek by mely bejt nakovacky z dr 600 totozny s 650 ale zrovna tahle vyobrazena nema ten stahovaci sroub, takze by se muselo vymyslet jisteni aby to nesjelo z hridele... ale zas ta cenovka je oproti originalu prijemnejsi.... jinak se svarovani zkusenosti nemam

podle katalogu soucastek by mely bejt nakovacky z dr 600 totozny s 650 ale zrovna tahle vyobrazena nema ten stahovaci sroub, takze by se muselo vymyslet jisteni aby to nesjelo z hridele... ale zas ta cenovka je oproti originalu prijemnejsi.... jinak se svarovani zkusenosti nemam

- Vincenzo
-
Autor tématu
- Uživatel
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
10 roků 3 měsíců zpět #19857
od Vincenzo
Odpověděl Vincenzo pro téma Svaření nakopávačky
Hezkyyy, zítra to poměřim a zkusím to nějak vykoumat jak ji uchytit. Ovšem jestli to vůbec nějak půjde :-\ Ta cena je ovšem velmi přijatelná než ta na 650. Teď ještě aby plnila účel bezproblému. Tu starou zlomenou jsem zatím předal zámečníkovi, ale pochybuju že to po svaření vydrží přenos poměrně hodně velké síly od páky na píst... Děkuji za odkaz

- Heki
-
- Výborný diskutér
-
10 roků 3 měsíců zpět #19858
od Heki
Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
Odpověděl Heki pro téma Svaření nakopávačky
Startovačky jsou stejné. Svařit to jde celkem s úspěchem - vyzkoušeno. Kdybys chtěl starší origoš nevařenou, tak ji někde mám. Za pětičento klíďo prodám.
- RedBoryyys
-
- Diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 3
7 roků 4 týdnů zpět - 7 roků 4 týdnů zpět #21144
od RedBoryyys
Odpověděl RedBoryyys pro téma Svaření nakopávačky
Zdravím,
stalo se mi to samé,tak jsem zkusil dle předchozích rad a pořídil nakopávačku na DR 600 odtud a pozor,rozteč sice sedí,ale má jiný tvar-větší úhel samotné páky,takže na DR 650 použít nejde,protože dole zavadíte o stupačku a řešit prodloužení stupačky,je myslím nesmysl,takže jsem zkusil to co Vy a nechal svařit tu prasklou a zatím tedy drží.
Kdyby měl někdo eventuelně zájem,tak tu na DR 600 prodám za polovinu,to jest 350 Kč,nic jí není,jen na pár místech odřená od nouzového používání,než mi svařily tu prasklou.
stalo se mi to samé,tak jsem zkusil dle předchozích rad a pořídil nakopávačku na DR 600 odtud a pozor,rozteč sice sedí,ale má jiný tvar-větší úhel samotné páky,takže na DR 650 použít nejde,protože dole zavadíte o stupačku a řešit prodloužení stupačky,je myslím nesmysl,takže jsem zkusil to co Vy a nechal svařit tu prasklou a zatím tedy drží.
Kdyby měl někdo eventuelně zájem,tak tu na DR 600 prodám za polovinu,to jest 350 Kč,nic jí není,jen na pár místech odřená od nouzového používání,než mi svařily tu prasklou.
Poslední změna: 7 roků 4 týdnů zpět uživatelem RedBoryyys.
- Heki
-
- Výborný diskutér
-
7 roků 3 týdnů zpět #21147
od Heki
Odpověděl Heki pro téma Svaření nakopávačky
Moc se mi to nezdá - ta páka na DR 600 a DR 650 je stejná i podle čísla v katalogu ND, tak bych spíš řekl, ža ji druhovýrobce ošulil.
- RedBoryyys
-
- Diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 3
7 roků 2 týdnů zpět #21148
od RedBoryyys
No tahle z toho odkazu mi na 650 neseděla,ale na 600 ano,už jsem jí prodal...
- RedBoryyys
-
- Diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 3
6 roků 3 měsíců zpět - 6 roků 3 měsíců zpět #21311
od RedBoryyys
Zdar,ještě jí máš a prodáš ?Heki napsal: Startovačky jsou stejné. Svařit to jde celkem s úspěchem - vyzkoušeno. Kdybys chtěl starší origoš nevařenou, tak ji někde mám. Za pětičento klíďo prodám.
Poslední změna: 6 roků 3 měsíců zpět uživatelem RedBoryyys.
Vygenerováno za 3.227 sekund