Download menu

ventily a spojka

Více
11 roků 2 měsíců zpět #19195 od Rogi
ventily a spojka vytvořil uživatel Rogi
Ahojte prosim vas potreboval by som poradit: mam dr 650r r.v91 a v posledne dobe mi začala dost dymet hlavne kf ju štartujem na sitiči alebo ve višich otačkach a neviem či su to kružky alfbň gufera na ventiloch. ma nekdo stim skusenosti? a kolko by asi stala oprava? diki za odpovede

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
11 roků 1 měsíc zpět #19221 od Martin DR 650 R
Odpověděl Martin DR 650 R pro téma ventily a spojka
Cau. skus najprv vymenit olej za 20w 50 a uvidis ci to prestane..

Martino

• Zdeněk Šnajdr
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
11 roků 1 měsíc zpět #19268 od Zdeněk Šnajdr
Odpověděl Zdeněk Šnajdr pro téma ventily a spojka

Martin DR 650 R napsal: Cau. skus najprv vymenit olej za 20w 50 a uvidis ci to prestane..

Prosimtě, co to je za debilní rady? V továrně stovky mechaniků vymýšlí motor o určitých vůlích, vymyslí k tomu i správný olej o správné hustotě.....motorka přijde do Česka a někdo chytrý chce ušetřit a nalije tam jiný olej....chjo...

• Zdeněk Šnajdr
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
11 roků 1 měsíc zpět #19269 od Zdeněk Šnajdr

Rogi napsal: Ahojte prosim vas potreboval by som poradit: mam dr 650r r.v91 a v posledne dobe mi začala dost dymet hlavne kf ju štartujem na sitiči alebo ve višich otačkach a neviem či su to kružky alfbň gufera na ventiloch. ma nekdo stim skusenosti? a kolko by asi stala oprava? diki za odpovede

No fajn, olej to žere? Tlaky to má? Kolik to má najeté (asi)....

Pokud to budou kroužky....oprava vyjde asi na 6000 tisíc. Pokud Gufera, tak asi na 2000,-...

Více
11 roků 1 měsíc zpět #19283 od Martin DR 650 R
Preco by to mala byt debilna rada. Motor z roku 91 ma urcite ine vole ako ked vysiel z tovarne a hustejsi olej mu nemoze ublizit. Nie je to o setreni. Ja pouzivam Motul 20w50 a vobec to nei je lacny olej. Inac takyto olej je pisany ako alternativa v servisnom manuali.

Martino

• Zdeněk Šnajdr
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
11 roků 1 měsíc zpět #19286 od Zdeněk Šnajdr

Martin DR 650 R napsal: Preco by to mala byt debilna rada. Motor z roku 91 ma urcite ine vole ako ked vysiel z tovarne a hustejsi olej mu nemoze ublizit. Nie je to o setreni. Ja pouzivam Motul 20w50 a vobec to nei je lacny olej. Inac takyto olej je pisany ako alternativa v servisnom manuali.

Mě jde o to co to je za polovičaté řešení. To se ten motor jako spraví sám tím že se nalije hustější olej?

Více
11 roků 1 měsíc zpět #19287 od redflek
Odpověděl redflek pro téma ventily a spojka
Tiež som mal podobný problém. Moje DRko žralo 0.8L/1000Km 10w40, tiež my poradili, že mám dať hustejší olej na leto je to vraj pre vzduchom chladené motory lepšie a čudoval som sa aj ja, že hustejší olej sa mi zdalo ako blbosť, ale vymenil som za 20w50 a spotreba oleja klesla na 0,5L/1000Km a motor bol aj o niečo tichší, ale fakt len trošku.

Více
11 roků 1 měsíc zpět #19302 od Martin DR 650 R

Zdeněk Šnajdr napsal:

Martin DR 650 R napsal: Preco by to mala byt debilna rada. Motor z roku 91 ma urcite ine vole ako ked vysiel z tovarne a hustejsi olej mu nemoze ublizit. Nie je to o setreni. Ja pouzivam Motul 20w50 a vobec to nei je lacny olej. Inac takyto olej je pisany ako alternativa v servisnom manuali.

Mě jde o to co to je za polovičaté řešení. To se ten motor jako spraví sám tím že se nalije hustější olej?

Trvale riesenie to urcite nie je ale skusit to treba :)

Martino

Vygenerováno za 3.274 sekund