Download menu

Nejde nastartovat

• odsidaho
  • Avatar uživatele odsidaho Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
11 roků 4 měsíců zpět #18949 od odsidaho
Nejde nastartovat vytvořil uživatel odsidaho
Zdar mam sice dr 600 ale je to skoro stené jak 650 , koupil jsem dr s tím že nejde jiskra , po prolezení všech drátu a vyčištění začla hazet jiskru :) , dal jsem si s tím jedno kolečko kolem domu a pak to chciplo , po zjištění že nejde do válce benzín jsem vyčistil karbec a zpátky poskladal a od té doby benzín do válce jde , ale nechce chytnout , jednou za 50 kopnutí LEHCE problafne , jiskra jde a benzin taky takže mě napadá pouze štelování zapalování ale to vubec netuším jak se dělá - poradí někdo co dál :dry: ? Díky

Nejkrásnější zásah do přírody je drapákem !!!

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
11 roků 4 měsíců zpět #18951 od marek2.4
Odpověděl marek2.4 pro téma Nejde nastartovat
Pokud běžela tak zkontroluj jestli všechno cos čistil poskládals správně.Jinak pomoc v nouzi startovací sprej.Pokud nastartuje tak máš něco špatně poskládany nebo zapojeny v palivovým systemu.Taky pozor na kvalitu benzínu.Pokud dlouho stála tak vypustit a dej novej.
Poděkovali: Piwča

• odsidaho
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
11 roků 4 měsíců zpět #18952 od odsidaho
Odpověděl odsidaho pro téma Nejde nastartovat
Vše je zapojeno dobře jisrka bije , karbec jsem vyfoukal kompresorem , benzín je nový , po prošlapnutí jde vidět že svíčky jsou mokré , ale jak říkám blafne zbídou 1 z 50 nakopnutí , kdby byla špatná směs což jsem už taky zkoušel štelovat tak by aspon blafala do výfuku u každého prošlapnutí , takže si myslím že něco bude s tím zapalováním špatné časovaní nebo něco podobného , už opravdu nevím co s tím :(

Více
11 roků 4 měsíců zpět #18953 od Heki
Odpověděl Heki pro téma Nejde nastartovat
Pokud to dává jiskru, tak by měla chytit. Zapalování se nijak nešteluje. Snímače mají pevný bod a předstih určuje řídící jednotka podle otáček. Zkusil bych to první roztlačit - a to jde fakt blbě - chce to dva silné borce co to tlačí a jednoho, co to na trojku zkusí. Pokud chytne a pak pojede, tak máš blbě seřízený karb (což bych řek, že asi stejně máš). Nastavil bych základní hodnoty a zkus to, pokud to nebude chytat, přidej tomu na šroubku dorazu šoupátka volnoběh nebo LEHCE při startování přidej plyn - pokud to ale přeženeš (dáš plnej nebo tak), tak riskuješ frakturu kotníku. Vem si na to radějc motokrosové boty.

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

• odsidaho
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
11 roků 4 měsíců zpět #18954 od odsidaho
Ještě by to mohl byt strhlý klíněk na magnetu a tím pádem by valila jiskra v nesprávnou dobu , s tím starováním a přidávaním plynu jsem už vyléčený i v crossových botách :D ale zatím díky :)

Více
11 roků 4 měsíců zpět - 11 roků 4 měsíců zpět #18955 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Nejde nastartovat
Heki, no ty woe, na roztlačení dva silné borce a na trojku? Co kdyby to náhodou chytlo, nebylo by to náhodou v krimi na NovaHovna?? "Dva borci držící banán s nápisem Suzuki DR na sedle banánu byli dnes nalezeni na stromě u řeky, po majiteli plantáže pátrají hasiči v řece." Nebylo by lepší to pár kiláků táhnout na čtyřku za Tatra 148 nebo hodit na bůra do Macochy :lol:
Tady ale končí legrace pánové, páč to nenastartuje!!
Jestli to pálí kde má,a benál tam jde, a je ten základ dobře nastavenej, a startovat to umíš, tak je ten základ buď blbě nastavenej nebo to startovat neumíš (já taky ne dalších 10 mega spoluobčanů), ale roztlačit to umí i mongolská babička, když si poplete yací cecek s páčkou dekom.. Víc nevim :)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 11 roků 4 měsíců zpět uživatelem Piwča.

Více
11 roků 4 měsíců zpět #18958 od Heki
DR 600 nemá ten automatický dekompresor na vačce jak to má DR 650 SE, takže se to vážně roztlačuje blbě (kor v kombinaci s tou výšou sedla a faktem, že až to blafne tak to většinou taky dost zabere). Já jsem to na rovince sám ještě neroztlačil, ale můžete to pak někdo na sraze zkusit - klidně Vám to zapůjčím :woohoo:

Více
11 roků 4 měsíců zpět #18959 od CIHELKA
Odpověděl CIHELKA pro téma Nejde nastartovat
Ahoj, já bych tady do toho asi už skoro neměl kecat :P , ale co ventily? Koukal někdo na vůle?

Více
11 roků 4 měsíců zpět #18960 od Dušan
Odpověděl Dušan pro téma Nejde nastartovat
mě napadá malá komprese? já jen že když jsem jednou nakopával napodesátý (pak sem si všim že mám zamáčklej chcípák) :whistle: tak sem toho měl plný kecky..a ty píšeš o 50 ti nákopech...to de asi zlehka nebo? jen nápad :whistle:

Více
11 roků 4 měsíců zpět #18962 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Nejde nastartovat

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
11 roků 4 měsíců zpět #18963 od Dušan
Dobře von B)

Více
11 roků 4 měsíců zpět #18965 od Heki
Jop rukou to taky jde. Pokud je všecko seřízené jak má, tak to chytne. Šestka má dva dekompresory. Automat od páky a ruční na řídítkách. Na roztlačení si maximálně můžeš pomoct tím ručním, ale i tak si myslím, že se nadřeš a navíc riskuješ vznik různě humorných situací pro své okolí až Ti to ujede z pod prdele :-D

• odsidaho
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
11 roků 4 měsíců zpět #18966 od odsidaho
Na snímači otáček byly z půlky pod izolací urvané drátky , divím se že to nechtělo chytit když to jiskru házelo , ted už to i nastartovalo ale zase mě trápí seštelování karburátoru , ale to se snad do 2 dnu vyřeší , jinak dr 600 má 2 dekompresory a roztlačim to klidně i sám na rovnice , měl jsem už 4 drka a všechny jsem vklidu sám roztlačil :P

Více
11 roků 4 měsíců zpět #18967 od Dušan
tak hlavně že to byla jen takováhle drobnost :silly:

Více
11 roků 2 měsíců zpět #19136 od carrera2
Odpověděl carrera2 pro téma Nejde nastartovat
zdravím drkaře potreboval bych radu mam dr 650 typ presne nvim rok 93 odesel mi altik me jsem tam dany z dr 600 s dvemi snimaci otacek ted tam s jednim snimacem rotor a stator je asi o cca 1cm vetší na prumeru ale sedi tam jeto az 650 ale presne vím jen bych potreboval radu se zapojenim cdi je tam 9 kabelu

Více
11 roků 2 měsíců zpět #19137 od carrera2
omlouvam jse predem za chyby

Více
11 roků 2 měsíců zpět #19138 od Heki
Zkus to napsat ještě jednou Česky - moc jsem nepobral vo co vlastně go.

Podle mě pokud je stator o 1 cm na průměru větší, tak to tam absolutně nemáš šanci narvat.

S tím zapojením asi neporadím. Jednak jsem elektrikář napytel a druhak - já tak maximálně zjistím jak to je na DR 600, ale nedám dokupy altík, který je půl na půl DR 600 a DR 650.

Více
11 roků 2 měsíců zpět #19139 od carrera2
no blbe jsem se vyjadril altik s rotorem jsou o centimetr vetsi tudiz jsem musel dat i origo dekl z 650 kdyz sem ten zmineny motor kupoval dostal jsem k neu i cdi no ale tady uz koncím zapojit to neumím predtim jsem mel nate 650 rotor se statorem z dr 600 ten mel dva snímace to bylo bez problemu nez mi odesel stator
jeste jedna vec ram s lektrikou je dr 600 ale motor je v tom 650 tym jsem koukal je P404

Více
11 roků 2 měsíců zpět #19140 od carrera2
potrebuju zapojit cdi kere ma 9 kablu o 4 vim kam zapojit jeden par na budicí civku a druhy par na snimac ot. pak tu je zasuvka se 3 kabli a jeden samstatnej cernej nevim kam zapojit inducku

Více
11 roků 2 měsíců zpět - 11 roků 2 měsíců zpět #19141 od Dušan
Čtu si to už asi po desátý a jediný co z toho chápu že máš DRko :laugh: Tadyto barevný schéma na DR 90-93 tam má CDI taky 9 kabelů, tak to zkus omrknout.

EDIT: tady se obrázek otevírá poměrně malej, tak kdyztak pošli mail a já ti pošlu origoš velikost..je to tam líp vidět.

EDIT2: nevím jestli ty barvy odpovídaj skutečnosti, ale spíš to tam je pro lepší orientaci...
Přílohy:
Poslední změna: 11 roků 2 měsíců zpět uživatelem Dušan.
Poděkovali: carrera2

Vygenerováno za 3.397 sekund